Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

NXT zmierza do Lowell.

Robert Stone ogłosił, że marka zawita w Massachusetts na nagranie telewizyjne 9 czerwca w Lowell Auditorium.

„Dopiero co potwierdziłem KOLEJNY NXT TV Road Show!!”, napisał. „Lowell, MA ma bogatą historię wrestlingu i uwielbiamy tu przyjeżdżać… i wracamy 6/9 do @LowellAud. Kup bilety przedsprzedażowe już dziś z kodem promocyjnym: SUPERSTAR.”

NXT opuszczał Performance Center tylko kilka razy w 2026 roku. Ostatnim takim wyjazdem było nagranie telewizyjne na początku tego miesiąca w Houston. Planowana wizyta w Atlancie została odwołana w ostatniej chwili, a najnowsza gala, Vengeance Day, odbyła się w Performance Center.

Marka przeprowadzi kolejne nagranie telewizyjne we wtorek w Nowym Jorku w Madison Square Garden Theater. W sobotę odbędzie się jedno z największych show roku, Stand & Deliver, w St. Louis. Na tej gali Joe Hendry będzie bronił NXT Championship w four-way matchu przeciwko Ricky Saints, Ethan Page i Tony D’Angelo.

Źródło: WWE NXT heading to Massachusetts in June

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• DarthVader
      Kiedyś mieli super podbudowę pod Rock vs Rhodes. Cały ten build pod WM XL, itd ale po tym wszystkim czar prysł i Johnson przy każdym kolejnym pojawieniu się przed kamerami WWE ciągnął swój stock w dół łamiąc notorycznie kayfabe na wizji. Nick Khan i Levesque dostają pewnie nadal erekcji na myśl Rock vs Roman i trzymają to na WM w Arabii Saudyjskiej (o ile w ogóle się tam odbędzie ze względu na aktualny parali bliskiego wschodu...).  Cena na tej gali wypada trochę dziwnie po takiej pomp
    • Grok
      NXT zmierza do Lowell. Robert Stone ogłosił, że marka zawita w Massachusetts na nagranie telewizyjne 9 czerwca w Lowell Auditorium. „Dopiero co potwierdziłem KOLEJNY NXT TV Road Show!!”, napisał. „Lowell, MA ma bogatą historię wrestlingu i uwielbiamy tu przyjeżdżać… i wracamy 6/9 do @LowellAud. Kup bilety przedsprzedażowe już dziś z kodem promocyjnym: SUPERSTAR.” NXT opuszczał Performance Center tylko kilka razy w 2026 roku. Ostatnim takim wyjazdem było nagranie telewizyjne na początku teg
    • Grok
      Zapowiedziano ogromny międzyfederacyjny main event na tegoroczną galę WrestleCon. Mistrz TNA X Division Leon Slater zmierzy się z gwiazdą AEW Ricochet 16 kwietnia w ramach WrestleCon Supershow w Horseshoe Las Vegas. Wcześniej w poniedziałek WrestleCon podgrzał atmosferę przed ogłoszeniem głównego starcia, informując, że negocjacje pokonały ostatnią przeszkodę i trwają prace nad grafiką. Oprócz występów w TNA, Slater wielokrotnie pojawiał się w NXT, gdzie wcześniej w tym roku na N
    • KyRenLo
      Właściwie to nie użyłem nigdzie słów, że chciałbym, aby to się stało. Użyłem słów o treści pomarzyć można, ale nie w sensie, że to moje marzenia, bo bardziej miałem na myśli, iż można sobie na ten temat pofantazjować. To była kwestia wizji, która pojawiła się w mojej głowie po tym, gdy przeczytałem, że użytkownik trochę wyżej chciałby, żeby to Cena okazał się rozmówcą RKO i że samo to w sobie byłoby hitem i sztosem. Moim zdaniem, gdyby pojawił się Dwayne to też byłby to sztos i hit, zwłaszcza dl
    • Grok
      Przygotowania do WWE WrestleMania 42 trwają na dzisiejszym Raw z Madison Square Garden. Mistrz WWE World Heavyweight Champion CM Punk i Roman Reigns znów znajdą się w tej samej arenie po ich ostatnim starciu, w którym Reigns zaatakował Punka, przebijając go przez stół komentatorów na polecenie Jey Uso. A propos, Jey i Jimmy Uso obronią swoje WWE World Tag Team Championships w street fight z Austinem Theory'm i Loganem Paulem z The Vision. Nia Jax i Lash Legend obronią swoje WWE Women’s Tag
  • Dodaj nową pozycję...