Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Royal Rumble 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tyle że Kane, Umaga tudzież Show to dobrzy power wrestlerzy, a nie ma nic lepszego niż dobry power wrestling :D

Ja nadal konekwentnie nie widze miejsca dla Jeffa w ME, i tak jak Spop martwie się żeby jeszcze Matt nie dostał sporego pushu( w końcu dwaj bracia sprzedają się lepiej niż jeden :P )

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

13

• AX

9

• hcrusher

8

• xero

5

Top użytkownicy w tym temacie

Cerebral Asasin napisał/a:

Orton vs Jeff hardy:

Vinner: Orton

Ric Flair vs MVP: Ric kariery nie skończy gdyżpodpisał nowy kontrakt.Ale walke przegra i powruci w storyline.

Vinner: MVP

Edge vs Rey Mysterio

Vinner: Edge

JBL vs Jericho

vinner: Jericho ( niestety Codebreaker sucks)

RR match

Vinner. HHH

Straszny belkot, do tego czesciowo bez sensu.

Chodziło ci zapewne o mój typ na walke Ric Flair vs MVP.

Jak wiadomo stawką tego pojedynku jest kariera Nature Boy'a. Jeśli regularnie oglądsz RAW to zapewne zauważyłeś że jednym z pobocznych storlinów jest jest jest feud Vince'a z Rickiem. Chodzi w nim o to że jeśli Ric przegra walke kończy kariere. Dotychczas walczył z HHH i Regalem i obydwie walki wygrał ale to nie może trwać w nieskończoność więc sądze że na RR Flair przegra z MVP który jest jednym z bardziej obiecujących wrestlerów i pokonanie Flaira i ''zakończenie'' jego kariery dało by mu push na jaki zasługuje. Jak jednak niektórym wiadomo Flair podpisał nowy kontrakt z WWE więc nawet po przegranej z MVP powróci na ring gdyż w WWE nie takie cuda sie zdarzały. Podczas pamiętnego feudu Austina i Vinca także była taka walka bodajże na Fully Loadad Stone Cold vs Undertaker. Stawką było opuszczenie WWE przez Vinca jeśli Austin przegra. Austin wygrał Vince rzekomo odszedł a jednak dalej jest :lol: .To są właśnie storiliny i tak samo będzie z Flairem przegra na RR ale whriterzy coś wymyślą zeby uzasadnić jego powrót.

Ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

79793472149ff39c031e5d.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

A ja...a ja nie wierzę w to, co zaraz napiszę, ale...ale kupuję Jeffa jako main eventera.

Mam tak samo i to bez chwili zawahania. Sposób w jaki Jeff jest pushowany bardzo przypadł mi do gustu i spokojnie mógłbym kupić go nawet jako champa. Kiedyś pisałem, że Jeff=spoty i do brata dużo mu brakuje jeżeli chodzi o ring skillsy, zdania nie zmieniłem z tym, że właśnie dzięki temu, że Jeff jest taki spotowy zaczął się wybijać w hierarchii WWE. Jego walki ogląda się z przyjemnością, a takich ryzykownych spotów które oglądaliśmy przez ostatni miesiąc nie było w WWE od czasów popisów Shane'a ;)

Mała rozpiska ostatnich dokonań Jeff'a:

#November 18, 2007 - Survivor Series: Team HHH defeated Team Umaga in a Survivor Series Elimination match..

# November 19, 2007--RAW: Jeff Hardy defeated Umaga by DQ after Gene Snitsky interfered (Triple H made the save!)..

# November 26, 2007--RAW: Triple H & Jeff Hardy defeated Umaga & Gene Snitsky in the first match of the show..

# December 3, 2007--RAW: Jeff Hardy defeated Gene Snitsky to retain the WWE Intercontinental title..

# December 10, 2007--RAW 15th Anniversary: Jeff Hardy defeated Carlito Cool in a Ladder Match to retain the WWE IC title..

# December 16, 2007 - Armageddon: Jeff Hardy defeated Triple H to earn a shot at the WWE championship at Royal Rumble..

# December 17, 2007--RAW: Shawn Michaels & Jeff Hardy defeated WWE Champion Randy Orton & Mr. Kennedy (Jeff Hardy pinned Randy Orton!)..

# December 24, 2007--RAW in IRAQ: WWE Intercontinental Champion Jeff Hardy defeated Carlito Cool...

# December 31, 2007--RAW: Jeff Hardy vs. Santino Marella (w/Maria Kanellis & Carlito Cool) ended in a No Contest..

# January 7, 2008--RAW ROULETTE: WWE Intercontinental Champion Jeff Hardy defeated Umaga in a Steel Cage Match

January 14, 2008--RAW: Jeff Hardy back-dropped Randy Orton off the stage and then did a spectacular Swanton Bomb off of a high scaffold!

Jak dla mnie rewelacyjne osiągnięcia i chyba nikt ostatnimi czasy nie został tak mocno i ciekawie przypushowany ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

Choć Jeff Hardy nie ma "gabarytów mistarza" to jednak jestem za tym, aby wygrał w walce z Ortonem. Moze będzie to początek promowania wrestlerów "niesterydowych"? :D

4143166924a5dc43430e70.jpg

• Styl:  Jasny

Jestem swiezo po obejrzeniu RR live i zaczynam sie zastanawiac nad skokiem z mostu...

nie czytac spoilera jesli ktos nie widzial ...

wrocil Cena i wygral RR match

Edytowane przez archonus
Scorpion Death Lock

Jestem swiezo po obejrzeniu RR live i zaczynam sie zastanawiac na skokiem z mostu...

Dolaczam sie do pomyslu :cry:

JOHN CENA SUCK ALL PENAUTS

Rzygać mi się chce, no sorki ale raport tak czy tak muszę napisać :)

Nie oglądałem jeszcze RR, ale jak zwykle oblukałem wyniki.

I przyłączam się do nastroju powszechnego w****ienia!

CENAMANIA IS RUNNING WILD :-x !!!

nienawidze wwe..w koncu nas zaskoczylo ale jak nie milo..myslalem ze orton potrzyma pas do wrestlemanii i tam dopiero wroci cena i mu go odbierze..ale ostatnio przeczytalem ze ma powrocic ale nie odegrac na niej jakiejs znaczacej roli a tu ten frajer wraca i wygrywa royal rumble..i dalej latwo przewidziec zostaje wwe champem i trzyma 3 lata.nie no przegiecie...

//od Przemk0: Używaj funkcji "spoiler"

Edytowane przez nasjazz
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

nc

nie ogladalem jeszcze rr ale po przeczytaniu wynikow chyba juz nie obejrze wwe...

A ja chciałem zobaczyć RR match bez wyników i powstrzymałem się od looknięcia na wwe.com oglądam sobie ładnie meczyk, a tu co Triple H wchodzi jako 29 O.o zaraz, zaraz chyba jakiś jobber nie wejdzie jako ostatni zaczołem główkować kto wejdzie 3...2...1 i te parę sekund pauzy przed themem utwierdziły mnie tylko Jasio OMG i jeszcze ten jego uśmiech no nie to już wiadomo kto wygra ;( Jeszcze jak Batsita wszedł to miałem nadzieję, że chociaż on choć go nie lubię powstrzyma tego Cerminatora ale nie Vence nie mógł przecież zawieść dzieci na całym świecie i pozwolić aby ich bożek przegrał w jakże pięknym powrocie na gali dało się słychać, że Cena już nie ma fanów co kiedyś przy wmianach ciosów z tryplem słychać było za kim jest publika zassałem pierwszy part ale nie wiem czy chcę go oglądać

Własnie ściągam RR a że postanowiłem sobie nie czytać żadnych spoilerów ani nie patrzeć na wyniki więc wstrzymam sie z komentarzami ( chociaz trudno wytrzymać w tym postanowieniu :P )
Ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

79793472149ff39c031e5d.jpg

nasjazz po co walisz spoiler? :x

Obejrze jak wroce z pracy ale widze ze mimo iz jest funkacja {spoilr} to nadal sa takie osoby co spierdola wszystko komus :roll: , moglem nie wchodzic fakt ale skad moglem wiedziec :x

masz ostrz

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

eh ogladnalem live RR i powiem tylko tyle zmarnowana noc zmarnowane piwo zmarnowany sen :|

Boże!, widzisz i nie grzmisz? Obejrzałem tylko walkę RR i po wyniku jakoś straciłem ochotę na produkt od WWE. :zygi:

you're going away with me alright... in a garbage bag..

„Nie sądziłem, że na świecie jest aż tylu idiotów - dopóki nie zobaczyłem Internetu.” Stanisław Lem