Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Royal Rumble 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja tam bym nie kupił Jeffa jako Champa. Ma on obecnie zbyt słabą pozycję (jedna wygrana z HHH'em nie wystarczy) i zdobywając pas byłby prawie jak Rey Mysterio - może gabarytami jeszcze jakoś by podszedł, ale pod kątem wypromowania - byłby to strasznie naciągany mistrz. I nie wystarczy tu uwielbienie marków (nie przesadzałbym jednak z tekstami, że to największy face w WWE, bo to lekka przesada), bo Erica Younga też w TNA ludziska kochają a i walkę nienajgorszą skroić potrafi ale od pasa trzyma się go z daleka. I dobrze! Myślę, że Randy czyściutko pojedzie Hardy'ego na RR i uwiarygodni się jeszcze bardziej jako HW Champ. Osobiście nie widzę Jeffa w innej pozycji jak mid-card, bo main eventy typu Hardy vs. HBK, Cena, HHH (w walce o pas po prostu nie widzę jak Trypel podkłada się Jeff'owi) czy jakikolwiek inny "silny" main eventer, byłyby mocno naciągane i jak dla mnie - mało pasjonujące.

I tu się jak najbardziej z Raven'em zgadzam :grin:

Jeff chociaż jest moim ulubieńcem to nie pasuje mi do tej roli ;D

Tak samo Randy mi nie pasuje do WWEC .

Pożyjemy zobaczymy :P

Ja obstawiam że RR wygra HBK i na WM 24 będzie walczył o pas WWE (oczywiście go wygra :grin: nigdy nie widziałem (może się kiedyś zdarzyło ) że wygrany na RR nie wygrał pasa na WM ;D )

It's Easy Bein' Sleazy

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

13

• AX

9

• hcrusher

8

• xero

5

Top użytkownicy w tym temacie

W kwestii RR i HHH. Nie wydaje mi sie, zeby chlop mial wystapic w glownej walce wieczoru na RR. Nie po to Big Show wraca w poniedzialek, zeby na dzien dobry przegrac walke (nawet z kims takim, jak HHH).

Dolaczam sie do fanow HBK, ale nie wierze, zeby dali mu wygrac RR i potem jeszcze jakis pas na WM. Jesli by planowano, zeby Shawn zostal mistrzem, to zapewne dostalby pas podczas ktorejs ze swoich walk z Ortonem.

Mysle tez, ze zarowno Orton, jak i Edge utrzymaja swoje tytuly. Orton moze nawet czysto pokona Hardy'ego, Edge pewnie wykorzysta swoich pomagierow. Co zreszta jest w sumie niewazne. Mysterio jako WHC - to juz sie chyba nie powtorzy.

Swoja droga, WWE mogloby powrocic do zwyczajow, kiedy wlasciciele pasow zmieniali sie ciut czesciej. Jest paru zawodnikow majacych silna pozycje, wiec federacja moglaby pozwolic sobie na troche przetasowan.

Ja rownież sie zgadzam w kwestii że Orton czysto pokona Hardy'ego na RR. Ale, gdyby Jeff wygrał walkę po czystym zwycięstwie to byłbym w stanie kupic go jako mistrza.

Jego push był bardzo umiarkowanie dawkowany, wrestler był trzymany cały czas poza Main Eventami, ale nagle okazało się, że stał się nr 1 na RAW.

Jak dla mnie w tej sprawie dobrze postąpiła federacja, bo uwiarygodniła Jeff'a do tego stopnia, że marki dużo bardziej wierzą w Jeff'a niż chociażby w Rey'a Mysterio lub Shawn'a Michaels'a w ostatnim czasie.

ShadowJH - patrz chociażby na rok 1995, HBK przegrał na Wrestlemanii.

Co do HHH. Z najprostszego założenia Vince powinien dac Hunterowi jako przeciwnika jobbera, np Brooklyn Brawlera, z którym The Game uporałby sie w minute i na tyle czasu wszedłby do RR.Ale zdaje sobie sprawe ze jest to raczej nierealne.

osobiscie watpie aby hhh mial sie mierzyc z showem za tydzien. byloby to ni w pizde ni w oko. hunter ma przeciez firmowac wrestlemanie, a showa nie moga podlozyc w pierwszej walce. show powinien powrocic podczas royal rumble najwczesniej.

ja bym to widzial tak: show eliminuje pod koniec hhh'a, rumble wygrywa undertaker. na nwo mamy ellimination chamber: show v hhh v jbl v y2j v kennedy v hbk ktory wygrywa hunter ;)

mistrz hardy ? hmmm....musialby najpier stracic pas ic ;) pewniakiem jest randy jednak feaud jest tak dobrze prowadzony, ze naprawde sklania do myslenia "a moze jednak dadza mu wygrac?"

padla opinia ze hardy to najwiekszy obecnie face w wwe. pelna zgoda, ja tez tak to odbieram.

ps. tak sobie mysle ze jesli main eventem wm bedzie walka orton-hhh a wwe chce na sile lansowac cena'e to dobra opcja byloby dodanie go jako guest referee.

129287286446c8a666924a3.jpg

Ale, gdyby Jeff wygrał walkę po czystym zwycięstwie to byłbym w stanie kupic go jako mistrza.

Jego push był bardzo umiarkowanie dawkowany, wrestler był trzymany cały czas poza Main Eventami, ale nagle okazało się, że stał się nr 1 na RAW.

Z checia bym ujrzal Hardy'ego w roli Champa jak juz pisalem. Moze bylby lepszy niz Randy (?), ale chyba Vince bardziej stoi za Ortonem niz Hardy'm :) i mysle ze raczej przy nim zostanie pas.

Nie chcialbym znowu zobaczyc Rey'a z pasem WHC to bylo nieporozumienie jakies (mysle tak chociaz ze go lubie).

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Rey nie ma szans na pas...ta walka odbędzie się bo ważniejsi contenderzy biorą udział w RR. A ja po raz kolejny podkreślam że nie chciał bym zobaczyć Jeffa jako WWE Champa ;)
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

A ja po raz kolejny podkreślam że nie chciał bym zobaczyć Jeffa jako WWE Champa ;)

I raczej nie zobaczysz;) Byloby to nad wyraz dziwne, aczkolwiek zawsze pewna doza niepewnosci zostaje.

Osobiscie chcialbym, zeby HBK wygral RR, ale szanse na taki rezultat rowniez sa iluzoryczne

Szkoda, że wiekszosc walk jest raczej pewna co do wyniku i nie powinno byc niespodzianek, ale mimo to licze na dobra gale a najbardizej oczekuje RR matchu, bo moze byc on bardzo ciekawy.

Podobnie jak inni uważam iż Jeff nie wygra i mimo iż ostatnio dostaje duży push to raczej nie wygra z Ortonem. Ja także nie widze go w roli Champa, a jeszcze Jeff z dwoma pasami... to bylaby juz przesada.

W walce o WHC takze nie widze innej opcji jak wygrana Edga, choc pewnie wygra poprzez interwencje lub przegra jak to ostatnio czesto w wwe przez dq.

W walce MVP vs Flair oczywiście zeszmacą MVP. Troche jest to wkurzające jak za kazdym razem MVP w walce z facem dostaje po dupie :/

Jericho vs JBL - ciekaw jestem co z tego wyjdzie. Walka moze nie bedzie jakas genialna walka ale jestem ciekaw co pokaża obaj panowie na ringu.

Na koniec RR match. I tu jest problem. Bardzo trudno wytypowac zwycięzcę. Undertaker - moze wygrac, ale czy dadza mu wygrac dwa razy pod rząd??

Batista - rowniez typuje go jako prawdopodobnego zwyciezce

HBK - raczej watpie aby wygral, ma feud z kennedym i mysle ze jeszcze troche potrwa

HHH - zobaczymy co bedzie dzis na raw, ale wydaje mi sie ze to wlasnie on powinien wygrac RR, a jesli nie to bedzie bardzo blisko (zabraknie czasu przez dzisiejsza walke?) Takie zamieszanie wokół niego i jego walki na RR moze oznaczac iz to on wygra

Big show - raczej nie wygra na RR ale jesli sie pojawi to na pewno namiesza

kto jeszcze mógłby wygrać? mysle ze nie ma juz powaznego kandydata do zwyciestwa w tym matchu, no bo kto moglby jeszcze wygrac i dostac szanse na walke:

mr. kennedy - za czasow gdy byl w SD! i mial dobra pozycje to moglby byc tu wymieniony, ale teraz ma raczej za slaba pozycje,

Kane - rowniez watpie aby kane dostal w koncu porzady push na ktory zasluguje

Hornswoggle- oby nie :P :lol:

A co do przeciwnika HHH na dzisiejszym raw to wydaje mi sie ze nie bedzie to big show,a lashley lub ... ron killings. Nie wiem czemu ale jakos przyszlo mi do glowy ze ostatnio rozmawil o powrocie do wwe i pomyslalem, ze moze on.

Szkoda, że wiekszosc walk jest raczej pewna co do wyniku i nie powinno byc niespodzianek

...jakby jednak doszlo do niespodzianki to juz widze tu stek wrzutow na wwe jacy to oni pojebani nie sa ;)

129287286446c8a666924a3.jpg

Naprawdę tak trudno skumać że od tego jest Typer PPV a to jest dyskusja na temant Royal Rumble ?
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Moim zdaniem Hardy pelni teraz funkcje zapchajdziury, czlowieka ktory odwlecze moment kiedy Orton zacznie miec feud z kims powazniejszym, z kims kto moze rzeczywiscie zostac nowym champem. Za wiele razy sprzedal ostatnio Ortonowi swoje akcje Hardy. Mozliwe ze jest to test tego zawodnika w ME, moim zdaniem srednio trafiony bo gosciowi brakjuje nadal serca przy majku. A odwlekanie feudu Ortona z kims powazniejszym to oczywiscie gra na to by ten feud wpasowac w Wrestlemanie a moze i jeszcze jedno ppv.

Na Mysterio bym nie liczyl, to tez zapchajdziura i choc walka bedzie ciekawa na pewno to jednak wynik uwzazam za zamknięty.

W meczu JBL vs Savior nie widze potrzeby by Jerricho wygrywal juz teraz, moga spokojnie podciągnąć ten feud .... ale to zalezy jak daleko jest od teraz do Nastepnego PPV. Tak aby ludziom sie nie przejadlo, no chyba ze polacza to z przekazaniem pasa Chrisowi w przyszlosci i feudzik Chrisa skoliduje sie z feudem Ortona z kims tam innym ....

Na RR match mam na razie jednego faworyta - HHH. Ale jak pokazuje doswiadczenie z zeszlego roku i ten drugi moze wejsc i starac sie namieszac - vide Title Shoty HBK. Wiec tam moze wygrac ktos ze SD!~i wowczas runner Up bedzie z RAW, lub na odwrót lub tez dwie postacie z jednego brandu plus przeskok jenego z nich do drugiego roosteru.

CO do Big Showa zdziwilbym sie gdyby dostal winnera na RR i potem Winnera na WM. Tak to chyba tylko Goldi i Cena mogli by miec :P ... Zalezy tez czy wroci jako heel czy face. Jesli face i na RAW wówczas oczekiwalbym czyjegos turnu albowiem na RAW za duzo bylo by silnych faceow w stosunku do Heeli.

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

• Reputacja:   1

A ja...a ja nie wierzę w to, co zaraz napiszę, ale...ale kupuję Jeffa jako main eventera.

I tak, na majku jest ciągle drewniany, a kiedy próbuje zagrać emocje jak w poniedziałek, wychodzi to raczej śmiesznie, bo źle akcentuje i widać, że jest trochę zdenerwowany, ale i tak widzę jakiś tam progres. Tak to już z wrestlerami jest, że umiejętności rozrywkowe nabywać muszą siłą rzeczy na żywym organizmie, tzn. pod naszym okiem.

Kariera Jeffa w ostatnich tygodniach strasznie mnie zaskoczyła. Szukam w głowie i naprawdę nie mogę sobie przypomnieć wrestlera, który w ciągu kilku tygodni awansowałby tak mocno i w oczach fanów stałby się tak bardzo UBER-OVER :) Jasne, gimmick ma idealny dla tego, aby przejąć ciągle płaczący w poduszkę elektorat maniaków kontuzjowanego Ceny, ale to, czego dokonał i tak jest imponujące.

Nie zdziwiłbym się nawet, gdyby WWE zmieniło plany i dało mu pas, choćby na miesiąc, bo jednak ME WM 24 to dla niego trochę za wysokie progi (chociaż do niedawna i status ME to było za dużo). W każdym razie jestem pod wrażeniem...i mam wielką nadzieję, że lotem koszącym żadnego extra-pushu nie dostanie z tej okazji lamer Matt :)

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

A ja...a ja nie wierzę w to, co zaraz napiszę, ale...ale kupuję Jeffa jako main eventera.

SPoP, jakkolwiek gejowsko może to zabrzmieć, ale...

I Luv Ya, Bro ;-)

Hm... nigdy nie wiadomo co w RR matchu wwe wymyśli...

jednak niewiem czemu ale jestem prawie pewny że wygra Undertaker... po raz drugi z rzędu... historia RR, pokazuje że byłoby to chyba po raz trzeci, gdzie ten sam zawodnik wygrywa pod rząd RR... Taker miałby title shota na WM i na 99% spotkałby się z nadal "panującym" Edgem... a więc byłby mecz Streak vs Streak ale napewno nie do końca czysty bo z botami Rated-R'a ;-) wygrana grabarza jest chyba jedynym sensownym wyjściem... sprawe komplikuje No way Out... kto tam miałby walczyć o pas z Edgem? [ z góry zakładam że pojedynek małego z Edgem zakończy się oczywiście wygraną Edga ]. Myślę że wwe bedzie chciało podciągnąć SD!... jednym słowem: The Undertaker

Ogólnie zapowiada się bardzo ciekawa gala, bo kto wie czy na RR nie zobaczymy Big Showa, czy Lashleya, albo nawet... Killingsa!

Teraz odnośnie pasie Randy'ego...

Gościa nigdy nie lubiłem i wcale sie nie zesmucę jeśli wygra Hardy... zapewne tymi wszystkimi atakami (udanymi) Hardego na Ortona, wwe chce podciągnąć na maxa postać Jeffa, i kto wie czy nie zobaczymy rewanżu obydwu panów na NWO, zakładając że na RR wygra Orton, myślę że wtedy na NWO, Jeff pas by zdobył a jeśli nie, to przy jakiś dobrych pomysłach na dalszy ciąg feudu mogliby podciągnąć ich pojedynki do WM, gdzie sędzią mógłby być Cena, a wtedy chyba murowanym wygranym już zostałby Jeff Hardy :-) jednak co do RR, wygra pewnie Orton, bo to naprawdę zbyt duży push dla Hardego jak na przestrzeń około 6tyg. ;-) :D

ps. ja także kupuję Hardego na ME :D

"W teatrze widz nie narzeka, że aktorzy nie zabijają się naprawdę" - Andrzej Supron

jak na najwazniejsza roku zapowiada sie imo fatalnie

mysterio po raz kolejny w wlace o whc to n/c

tak samo hardy jako main eventer

pomine juz fakt ze wyniki obu walk sa pewne

ani jbl ani y2j nie prezentuja po powrocie nic ciekawego wiec po tej wlace tez sie wiele nie spodziewam

na flaira tez juz nie mam sily patrzec, co gorsza pewnie podloza mu mvp

jedynym pozytywem moze byc samo rr bo zawsze to lubilem;p

poza tym ciezko wskazac faworyta co tez jets korzystne

chcialbym zeby wygral taker, ale to watpliwe

pewnie hhh albo batista

btw zauwazyliscie ilu klocow bedzie w rr?

tylu chyba jeszcze nie bylo;d

khali, v, sninstky, henry, do tego kane batista umaga moze bigshow ktorzy tez sa typowymi power wrestlerami;]