Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Royal Rumble 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Widzieliście tego pedała co go padaczka napadła co stał tuż przy wejściu??

[ Komentarz dodany przez: SixKiller: 2008-01-31, 15:03 ]

Edytuj tego posta albo dostaniesz ostrzeżenie. Na forum dbamy o kulturę wypowiedzi!

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

13

• AX

9

• hcrusher

8

• xero

5

Top użytkownicy w tym temacie

Widzieliście tego pedała co go padaczka napadła co stał tuż przy wejściu??

Co? Pedal? Znasz go? Padaczka? Byles tam? Warna jeszcze, jak widze, nie masz, ale uwierz mi, ze bardzo szybko moze sie to zmienic, bo nie da sie juz czytac Twoich 'wypocin'..

ehh, powrót Jasia Zbawcy Świata zaskoczył wszystkich ... musiał wpaść na ring i pozrzucać wszystkich , bo w końcu to Jasiu.

Najmocniej zaskoczony wygladal HHH...przynajmniej mine zrobil zdziwiona a inni lezeli na ringu :P joga94 moze takie wypowiedzi jak twoje wypadalo by wypowiadac w gronie swoich kolegow z podworka...a zreszta wogule nie powinno sie gadac takich debilnych(sorka zw wyrazenie) rzeczy :?

1480916194a0b1a85edad5.jpg

ehh, powrót Jasia Zbawcy Świata zaskoczył wszystkich ... musiał wpaść na ring i pozrzucać wszystkich , bo w końcu to Jasiu.

Najmocniej zaskoczony wygladal HHH...przynajmniej mine zrobil zdziwiona a inni lezeli na ringu :P

hehe, ale zauważyliście, że jak on wpadł to wszyscy tylko stali i patrzyli jak on "wymiata" ? :)

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

hehe, ale zauważyliście, że jak on wpadł to wszyscy tylko stali i patrzyli jak on "wymiata" ? :)

Bo to "wielki" Cenaminator :P wszyscy stali i patrzyli bo wszyscy sie zdziwili ze wrocil a Carlito to nawet chyba sie przestraszyl :P wygral Cena RR teraz czas na zdobycie pasa ;/

1480916194a0b1a85edad5.jpg

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

nasjazz po co walisz spoiler?

Obejrze jak wroce z pracy ale widze ze mimo iz jest funkacja {spoilr} to nadal sa takie osoby co spierdola wszystko komus , moglem nie wchodzic fakt ale skad moglem wiedziec

masz ostrz

Street - nie bardzo wiem jaki jest sens stosowania opcji "spojler" w temacie dotyczącym dyskusji na temat Royal Rumble, w końcu temat dotyczy tego PPV (a wiadomo, że po skończonej imprezie wszyscy będą gadać wyłącznie o wynikach) i każdy kto nie chce sobie psuć zabawy - po prostu tu nie wchodzi aż nie zaliczy RR. Proste i logiczne.

Powiem tak - Cena jest jak AIDS, można spowolnić jego działanie (w tym przypadku - kontuzja), ale w ostatecznym rozrachunku i tak powróci i odbierze Ci najpiękniejsze chwile (kolejny main event WrestleManii z Ceną - bezCenne!:>). Samo PPV bardzo liche i to w każdej materii.

1. Flair vs. MVP - wiadomo było że Flair wygra, bo MVP jest obecnie "za krótki", by zakończyć jego karierę, ale czysta wygrana??? I to przez Figour Four, przez które Flair nie skończył nikogo ważnego od wieków??? Po prostu żenada i robienie sobie jaj z MVP, który jest przecież przedstawiany jako przyszłość WWE. Po tym jak ostatnio WWE traktuje Montela - już teraz możemy pogratulować Matt'owi Hardy zdobycia US Title'a podczas ich przyszłej walki. Trochę mnie to przeraża i jakby... obraża!:)))

2. JBL vs. Y2J - ta walka to kiepski żart. JBL totalnie bez formy a i Jericho też stanowił cień samego siebie. Zwalone spoty, zero dramaturgii, głupi finish - świetny przepis na to jak spieprzyć walkę. Pewnie ich feud zakończy się jakimś Bullrope Matchem (zbyt często używają kabla dusząc i "wieszając" się wzajemnie). Może i dobrze, bo JBL błyszczy wyłącznie w gimmick match'ach. Ogólnie mocno jestem rozczarowany tym co pokazuje Y2J po powrocie. Save us??? Save your self, Jericho!

3. Edge vs. Mysterio - słabiutko było, zwłaszcza jak na takich konkretnych wrestlerów. Walka bez historii, która po obejrzeniu natychmiast wyparowała mi z głowy. Edge tradycyjnie bookowany jest na lamerskiego mistrza, którego musi bronić kobieta, by nie stracił pasa i to w walce z krasnalem (gdzie te czasy, kiedy przed kontuzją czysto pinował wrestlerów pokroju Batisty?). Rey powinien zrzucić z masy mięśniowej, bo w porównaniu do tego co pokazywał kiedyś - obecnie rusza się jak mucha w smole. O wiele więcej spodziewałem się po tej walce i tak markowych zawodnikach.

4. Orton vs. Hardy - całkiem niezła walka, chociaż spodziewałem się po niej o wiele więcej. Dobra postawa Jeffa, który jak na underdoga dawał sobie całkiem niźle radę. Orton ma chyba jakiś spadek formy, bo poraz kolejny niezbyt wiele pokazał w ringu jak na swoje możliwości. No, może poza nową "fryzurą", w której wygląda po prostu śmiesznie (a chyba w założeniu, miał wyglądać groźniej). Niezły finish i szybkie RKO "znikąd". Szkoda tylko, że booking był tak bardzo z dupy - 90% dominacji Jeffa, nagle RKO, 1...2...3 i The End. Fatalnie bookowany jest Orton jako mistrz. Koleś w ogóle nie budzi respektu skoro w większości obron pasa jest dominowany przez 3/4 walki (bardzo mało toczy wyrównanych pojedynków). Dobrze że przynajmniej z Jeff'em wygrał czysto - wzmocniło to jakoś jego pozycję (gdyby musiał kantować w walce z mid carderem, to normalnie byłaby kpina). Ogólnie walkę oglądało się całkiem przyjemnie, chociaż przy takim build up'ie - spodziewałem się trochę większych fajerwerków po obu zawodnikach...

5. Royal Rumble Match - powiem tak, na początku rzucił mi się w oczy całkiem oryginalny booking, bo już w pierwszej dziesiątce wystąpili bardzo "mocni" (typowani na zwycięzcę RR) wrestlerzy tj. Taker, HBK, Batista czy ew. Khali (chociaż może on faworytem nie był, ale wszyscy się spodziewali, że w tej walce może odegrać jakąś znaczącą rolę ze względu na swoje gabaryty). Całkiem nieźle poprowadzili wszystko Taker i Michaels, z bardzo solidnej strony pokazał się też Morrison, który ma szansę sporo osiągnąć w WWE. Niestety później było już tylko gorzej... Szkoda, że nie dali się jakoś bardziej pokazać Marelli i Benjaminowi (chyba chłopina w WWE zbyt wiele już nie osiągnie. Ktoś go tam ewidentnie nie lubi. Ot, taki "syndrom Kane'a"...). Najbardziej irytowalo mnie to, że podczas całego turnieju nie nawiązały się żadne konkretne feudy, co było coroczną tradycją (no chyba że zrobią to w tak idiotyczny sposób, że "ty mnie wyeliminowałeś - wtedy nie miałem do ciebie o to pretensji - ale teraz to ja chcę za to z tobą walczyć") - jedynie Taker trochę poobijał Snitsky'ego poza ringiem i grobowo polookał na HBK'a kiedy ten go wyeliminował (fajnie jakby im zmontowali walkę na WM, ale Grabarz raczej bankowo zmierzy się z Edge'em na największym show roku). Poza tym była lipa. Co do zwycięzcy, to przecież zarówno Horny jak i Finlay uciekli z ringu przez drugą linę, a więc (nie pamiętam jak Jaśko opuścił ring i szczerze mówiąc - gówno mnie to obchodzi...) albo to oni wygrali turniej, albo zrobili to wspólnie z BezCennym Januszem:))) O końcówce powiem tyle - trzeba mimo wsio oddać, że WWE zaskoczyło fanów, bo chyba nikt nie spodziewał się tak szybkiego zmartwychwstania Cenaminatora (nic co dobre nie trwa wiecznie...), z tym że było to zaskoczenie w tym stylu, że spodziewałeś się dostać pod choinkę rolki i dostałeś... 2 rolki srajtaśmy:))) Samo pojawienie się Jana jako uczestnika RR było równoznaczne z jego wygraną turnieju i sam ten fakt już na starcie wprawił mnie w przygnębienie, bo myśl o kolejnym main evencie WrestleManii z Ceną (no ileż można?) w roli głównej - łamie mi serce. Niestety koszmar stał się rzeczywistością i na dziewiczą, bezCenną WM'kę nie mamy co liczyć.

Niezły był ten motyw kiedy spotkało się całe byłe Evolution i DX w szatni Flaira. Czy tylko ja odniosłem wrażenie, że wyskakując z tą "koszulką" - HBK zachował się jak "głupkowaty" AJ Styles w TNA? Chociaż numer, kiedy Shawn popatrzył na obwisłą, gołą klatę Rica i wręczył mu koszulkę by się okrył, był wymiękający!:)))

Reasumując - bardzo słaby początek roku w WWE. Słabe walki (tylko walka Ortona z Hardym była nienajgorsza) i kiepski, słabo pomyślany (gdzie te początki feudów???) i zaskakujący - jak wiadomość o nowotworze - turniej ze zwycięskim G.I. Joe (jak widziałem to jego salutowanie z narożnika, to miałem ochotę porysować płytę DVD śrubokrętem), który znowu będzie nas dołował na WrestleManii. Moja ocena RR to 1++ w sześciopunktowej skali (nie odważyłbym się dać Royal Rumble oceny na poziomie 2, to już byłoby na maksa nieobiektywne i zawyżone;>), gdzie jeden "plusik" jest dla Jeffa Hardy'ego za niezłą postawę w walce o pas oraz drugi "plusik" dla publiczności, która jasno pokazała co myśli o Cenie i beztalenciach pokroju Khali'ego. Cała reszta ssała jak nowy odkurzacz Boscha.

P.S. A ja tam nie składam żadnych żarliwych deklaracji i dalej będę oglądał WWE, nawet pomimo takich knotów jak RR. Jak przystało na "nałogowca" nie rozkminiam "jak bardzo jest brudna szklanka z której piję trunek" - a z powyższych wypowiedzi widzę że "trunek" o nazwie WWE nadla budzi w nas sporo emocji, bez względu na to jaki wydźwięk one mają:))))

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Dopiero teraz obejrzałem RR i odczucia są nienajlepsze.

Cały szoł był po prostu przeciątny walki albo średnie( Edge vs Mysterio , Flair vs MVP) , albo krótkie ( Jericho vs JBL) , i tylko jedna w miare udana ( Orton vs Hardy). Co do wyników niespodzianek nie było ( no może poza końcówką JBL vs Jericho , widać żi feud tych panów dopiero sie rozkręca :grin: )

Ale przejdżmy do RR match.

Number 30 John Cena.Powrócił ulubieniec Amerykańskich nastolatków płci obojga , największy lamer i pozer w WWE. Gdy już go zobaczyłem wiadomo było że wygra. Oczywiście wygra także na WM i potem znowu niewiadomo jak długo będziemy oglądać tego pajaca jako WWE Champa albo Heawyweight champa. :-x . Obym sie mylił.

Jak napisał Raven ogromny plus dla publiki która pokazała gdzie ma Cene, Powinno stanowić to jakiś sygnał dla WWE że czas pomyśleć o jakimś hellturnie dla Jasia. jednak z drugiej strony jest to mocno wątpliwe powód jest prosty kasa. Mały Brian , Mike , czy Steve nie poproszą rodziców o zakup nowej koszulki czy figurki Ceny jeśli będzie on ''zły''.

Ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

79793472149ff39c031e5d.jpg

bardzo zdziwił mnie fakt ze big show the ginat nie pokazał dupska na rr 2008, czyzby jeszcze nie doszedł do odpowiedniej formy? :lol:
【o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°★★☆□☆★★°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o】

Mnie nie zdziwil brak Big Showa , pisane bylo przeciez iz leczy jeszcze stara kontuzje lokcia .
Scorpion Death Lock

cena cwany że sobie wszedł ostatni a gala była żenująca

To jest dyskusja, rozumiesz dyskusja o gali więc wypada napisać coś od siebie a nie tylko spamowac emotami....następnym razem będzie warn.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Moja propozycja, szybki ban dla tego osobnika... Tak szybko jak wpadł, tak szybko wypadnie!

@Topic: Big Show narazie nie pojawi się w WWE ponieważ najpierw przejdzie przez rozwojówke FCW lub OVW

Moim zdaniem to lepiej , ze najpierw wdrozy sie w tryb cwiczeniowo-walkowy w rozwojowce i wyleczy do konca drobiazgi kontuzyjne , wtedy zobaczymy przynajmniej go w dobrej formie niz jakby mial wbiec z biegu i pokazac sie slabo .
Scorpion Death Lock