Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Royal Rumble 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Strach pomyslec, co po obejrzeniu RR zrobil Scythe.. :D

Jedyny plus to to, ze WWE jeszcze potrafi zaskoczyc i zapobiec dostaniu sie pewnych informacji do internetu. Reszta Royal Rumble to same minusy, Cena zwyciezajacy RR Match? Liczylem tutaj na wykreowanie nowej gwiazdy, myslalem o Punk'u, Kennedym, ale WWE przeszlo samych siebie. Jak na ringu pozostalo 3 wrestlerow to juz tylko w miare kibicowalem Triple'owi, ale zaden z tej trojki nie zadowalal mnie jako zwyciezca Royal Rumble Matchu. Teraz na No Way Out zobaczymy Elimination Chamber, ktory wygrywa Triple H i mamy piekne main eventy na Wrestlemanii.. :/

Szykujmy sie wiec na maksymalnie ciekawa Wrestlemanie, ja sam zastanawiam sie w tej chwili, czy jest jeszcze sens ogladania WWE..

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

13

• AX

9

• hcrusher

8

• xero

5

Top użytkownicy w tym temacie

MVP tappuje po Figure 4 (kto przy tym ostatio tappował?)... LOL. JBL w żenującej formie. Na przykładzie Jeffa Hardy'ego można się przekonać, że jeżeli nie jesteś napompowanym osiłkiem to zapomnij o pasie. Możesz spotować do woli, to nie ma znaczenia. Rey vs. Edge do przełknięcia.

Janusz zabił Royal Rumble. To było jak koszmar... Entrance Theme, w głowie 'jaka to melodia' i pierwsza myśl... ja pier...e! Nieeeee! I co najgorsze... to nie był sen :?

4143166924a5dc43430e70.jpg

To i ja sie podziele wrazeniami z wiadomego momentu :]

Odliczanie, chwila pauzy, juz bylem po tym przekonany, ze zobaczymy Big Showa. Tu nagle jednak theme Ceny, chwila tez namyslu co to bylo a po chwili moja pierwsza reakcja bylo cos w stylu 'haha, a to jajcarze sa w tym WWE' :D Niestety potem Jasiu pojawil sie na serio. Przynajmniej zabawnie teraz to wspominam ;P

Oświadczam, że po tej gali zakończyła sie moja przygoda z WWE. W końcówce RR, bylem chyba pierwszy raz w życiu za Batista. Jedyne co mi sie podobało, to reakcja na Immortal Cena, podczas wymiany ciosów z HHH....

Od teraz poświęcę się bardziej moim ulubionym federacjom jak BJW, CZW... nie marnując czasu na ten syf. Dziekuje ;(

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Wogole tak sie zapytam - slyszeliscie panowie jak zaczli fani reagowac na wymiane ciosow Ceny z HHH ?? juz dawno chyab nie bylo takiego przyjecia wrestlera po kontuzji ;)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

To tak,żeby zmienić temat:

Które Rumble wpspominacie najlepiej? Ja mam sentyment do 2002 i 2003

Edytowane przez nightwatcher

213559901458cecbdd39123.jpg

• Reputacja:   1

J*bać WWE, J*bać Royal Rumble, J*bać McMahona, J*bać Jana. Już drugi raz kończę swoją przygodę z WWE i drugi raz przez tego samego sk*rwysyna! Niech ktoś mi napisze maila, jak ta gnida znowu dostanie kontuzji. Bez odbioru.

Royal Rumble - 1+/10 (+ za fajne 2 końcówki walk o pasy, szczególnie niespodziewane RKO i za reakcje publiczności na Reya, Batistę i Cenę :))

Żegnaj, McMaholandzie :) Na szczeście niedługo UFC 81 :)

[ Dodano: 2008-01-28, 23:53 ]

Strach pomyslec, co po obejrzeniu RR zrobil Scythe..

Rzuciłem tylko kapselkiem w ekran, jak zaczął grać jego theme, a potem kopnąłem wodę 5L na odległość koło 2 metrów, po tym, jak wyrzucił Huntera z ringu. Następnie spokojnym ruchem zaznaczyłem cd1 i cd2, kliknąłem prawy przycisk myszy i wybrałem "usuń", po czym opróżniłem jeszcze kosz. Tak to mniej więcej wyglądało.

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Cena bylby swietnym hellem to fakt :D

A obejrzalem te ppv no ot moze cos napisze

-Flair vs MVP nuda

-JBL vs Chris Jerycho obydwaj wrestlerzy w fatalnej formie. JBL nigdy nie byl dobry. Obecnie Jerycho slaby.

Jeff Hardy vs Randy orton pokazalo to tylko ze Jeff obecnie jest jednym z najlepszych wrestlerow w WWE-czyli takim pasa sie nie daje. Walka i tak najlepsza na gali.

Rey Mysterio vs Edge jak czytam ze ktos daje jeszcze Reya w kwalifikacji Fly Wrestlerow to znaczy ze kompletnie nie zna sie na wrestlingu. Obecnie nie dosc ze juz nie prezentuje fly wrestlingu to rusza sie i walczy jak metr dwadziescia betonu, walka slaba.

Royal Rumble Match przewinolem bo znalem wynik-slabo Zwyciestwo Ceny pokazuje ze nie zmienia sie nic-to tylko WWE Wrestlemanie i tak obejrze bo nie traktuje tej federacji powaznie, bez emocji bo dopoki jest Shawn i Undertaker bede ogladac.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Reputacja:   24
  • Styl:  Ciemny

Nigdy nie myślałem, że to powiem... zastanawiam się nad zaprzestaniem oglądania WWE! Choć pewnie i tak tego nie zrobie, ale fakt, że przechodzi mi to przez myśl znaczy już totalne upodlenie WWE.

Od początku: Wszystkie zwykłe walki były mega nudne, nie działo się kompletnie nic. Jedyny przebłysk to końcówka walki Edge vs Mysterio, ale czy warto toczyć 10 minutowy pojedynek gdy tylko 1 minuta jest ciekawa? Jednym słowem CD1 mogłem wogóle nie ściągać!

Trafiamy już do Royal Rumble Matchu. Wkurzyło mnie, że Taker i HBK weszli jako pierwsi, bo pomyślałem, że któryś z nich może to wygrać (a nie podobają mi sie patenty, że nr 1 czy 2 wygrywa walke - mało realne) Jak się później okazało byłby to piękny scenariusz:) Dalej... Santino i Shelton wypadają z ringu po kilku sekundach? Kpina, biorąc pod uwage, że dłużej od nich byli w walce Snuka i Piper. A swoją drogą... WWE nie ma aktywnych wrestelerów, że musi dawać dziadków? W dodatku no-seller Snuka obijający wszystkich? Wkurwiło mnie to na maksa!

Po tym jak Kennedy wyrzucił HBK pojawiła się we mnie iskierka nadziei, że może Ken wygra... Mocno mu kibicowałem, aż w końcu poleciał... Trudno, gorzej być nie może... Pojawia się Trypel jako 29... to kto bedzie 30? Chwila ciszy po odliczaniu i od razu wiedziałem, że to musi być Cena! Nie myliłem się! Jak zobaczyłem jego kwadratowy ryj to już wiedziałem kto wygra... ale do ostatniej chwili się łudziłem! Nie potrzebnie, w końcu Jasiowi do największych osiągnięć brakowało zwycięstwa w RR... a przecież przyszłemu Hall-of-famerowi nie przystoi...

Jednym słowem: Padaka! Miało być dobre PPV, a wyszło najgorsze od mojego powrotu do oglądania wrestlingu! WWE nie ma już pomysłu na walki 1 na 1 (aż łezka się w oku kręci jak oglądam tygodniówki z 2001 roku, gdzie każda walka jest zajebista). Raw ściągne, zobacze co się dalej dzieje... a nóż Janusz złapie kontuzje

To i ja sie podziele wrazeniami z wiadomego momentu :]

Odliczanie, chwila pauzy, juz bylem po tym przekonany, ze zobaczymy Big Showa. Tu nagle jednak theme Ceny, chwila tez namyslu co to bylo a po chwili moja pierwsza reakcja bylo cos w stylu 'haha, a to jajcarze sa w tym WWE' :D Niestety potem Jasiu pojawil sie na serio. Przynajmniej zabawnie teraz to wspominam ;P

ja rowniez czekalem na big showa a tu taki klops...zapewne teraz podloza ortona hunterowi, zeby mozna bylo zrobic rematch z 22 ;)

tyle tu negatywnych opini, a ja powiem ze gala mi sie nawet podobala ;) slabo-przecietne walki i jak dla mnie dobry royal rumble match. szkoda tylko ze w tak dziwny sposob wyeliminowali hbk i takera. no i po co byl foley ?

mimo wszystko uwazam ze takie zbiorowe zrzedzenie jest nie na miejscu i ani gala ani wwe nie byly takie zle :D

129287286446c8a666924a3.jpg

• Reputacja:   1

Szczerze mówiąc śmieszy mnie to wyładowywanie emocji, które u niektórych objawia się przez urządzanie festiwalu przekleństw, składanie deklaracji czy też noszenie się z takim zamiarem ;). Niemniej jednak rozumiem Was, bo sam po sobie widzę, że John Cena działa ożywczo niczym Powerade. Jego moc jest tym większa, im większe sukcesy odnosi. Przed zakończeniem Royal Rumble Matchu oczy kleiły mi się i nie marzyłem o niczym innym, tylko żeby wreszcie położyć się spać. Zwycięstwo Ceny dało mi takiego kopa, że postanowiłem podzielić się z Wami swoim zdaniem :).

Bardzo słabe PPV. Ric Flair i MVP stworzyli show nudne jak flaki z olejem. Co prawda z walki na walki było coraz lepiej, ale i tak nie było dobrze. Więc nie ma nad czym dywagować. Podobał mi się dynamiczny finisz meczu Randy'ego Ortona z Jeffem Hardym.

Royal Rumble Match był taki... normalny. Spokojnie mógłby się odbyć na RAW czy SmackDown! (o ECW nie wspomnę), bo w przeciwieństwie do zeszłorocznego nie czuło się atmosfery wrestlingowego święta. Było kilka high spotów i to wszystko. A gdy wyeliminowany został Mr. Kennedy, nie miałem komu kibicować. Trzymałem jednak kciuki za Triple H'a, bo ani Batista, ani Cena nie są z mojej bajki. Stało się tak, jak się stało, i wcale nie byłem zdziwiony. Entrance mówił sam za siebie ;). Nawet się uśmiechnąłem. Była to tzw. wesoła żałość.

Duże brawa należą się publiczności w Madison Square Garden. Wprawiła mnie w dobry nastrój, krzycząc to, co sam bym krzyczał gdybym tam był. Szczególnie "you can't wrestle" pod adresem The Great Khaliego i "buuu" na widok Jaśka :). Minus zaś dla Michaela Buffera, który wypadł, lekko mówiąc, słabo. Konferansjerka w WCW lepiej mu wychodziła (ok, były też wpadki, więc o Brecie Clarku nie musicie przypominać :)).

1005187806541accfacb3d6.jpg

Ja sie też zawiodłem. Nie chodzi nawet o zwycięstwo Ceny. Po prostu karta przedstawiała się naprawde ciekawie, mimo ze wyniki walk można łatwo było przewidziec. Wszystkie single matches wyglądały jakby były pokazywane w zwolnionym tempie. Najbardziej rozczarowałem się walką Jericho vs JBL. Do tego nieudany Bulldog Jericho spowodował nawet buczenie publiczności.

Najlepsza z 4 walk to dla mnie Rey vs Edge, z dobrą końcówką.

Mało było dramatyzmu w koncówkach, czego orzecież ostatnio w WWE nie brakowało.

Nadszedł Main Event. Oryginalne rozwiązanie z rozpoczęciem walki przez zawodników, którzy rok wcześńiej zostali jako ostatni.Do ok 10 numeru zapowiadało się ciekawe widowisko, ale potem było tylko gorzej. Szkoda ze tak szybko wypadli Undertaker i HBK, miałem nadzieje, ze 2 ostatnimi wrestlerami będa Triple H i Taker. Nic z tego. Kiedy DeadMan wypadł faworytem został Hunter, ale tylko na kilkadziesiąt sekund.

Nie powiem bo usmiechnąłem się gdy zobaczyłem Cene. Jego powrót kompletnie mnie zaskoczył. Ale niestety, nie było wyjścia, musiał wygrac. DObry akcent na kooniec walki - ciągła zmiana przewag, niezły finish. Nie dziwie sie ze Triple H wygrywa i traci pas na jednej gali, bo niby kiedy ma go wygrac, skoro przez ostatnie 3 lata żołnierzyk nie daje nawet szans HHH(i innym) do zbliżenia się do tytułu?

Respect dla Hunter'a, za to on bierze na siebie bezpośrednią rywalizację z Ceną i nie odmawia jobbowac (WM 22 - tap out to był szok dla wielu, potem Backlash, teraz RR).

Jak dla mnie zapowiada się jeden z najnudniejszych ME na WM - Orton vs Cena, bo zakładam ze do takiej walki dojdzie.

Jesli chodzi o Royal Rumble Match to nie ma nawet porównania z zeszłym rokiem.

Gala 1+/6

A na dzisiejszym RAW troszke sie juz wyjasnilo:

Na No Way Out:

Cena vs. Orton - walka WWE Championship

Elimination Chamber (Umaga, Y2J, JBL, HBK, HHH, Jeff Hardy) - walka o No. 1 Contender na Wrestlemanie

Inna sprawa, ze reakcja publicznosci na Cene (zarowno na RR, jak i na dzisiejszym RAW) - bezcenna :-)

• Reputacja:   24
  • Styl:  Ciemny

No fakt, reakcja publiczności na Janusza była przednia. Przy wymianie ciosów z Triplem bardzo fajnie było to słychać.

Co do tego Raw. To Cena nie wygrał titleshota na WM?

No właśnie dobre pytanie estewu :P

Ja myśle że EC wygra Hunter, a Orton obroni pas (przez dq) i na WM zobaczymy triple threat. Rzecz jasna nie zdziwie się jak JC pokona Ortona a potem znów wygra na WM.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg