Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Royal Rumble 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jak na razie znane są 2 walki na to PPV

WWE Championship

Orton vs Hardy

WHC

Edge vs Rey Mysterio

Po tym co działo się houseshows i RAW prawdopodobne że Triple H zmierzy się z William'em Regal'em, a przynajmniej ten drugi będzie włączony jakoś w feud z Hunter'em.

Ja uważam, że na razie prezentuje się to całkiem dobrze. Orton dla mnie jest pewniakiem, tak jak Edge, któremu z pewnością pomocy udzielą Edgeheads.

Obecnie moim typem na zwyciezcę RR Match'u jest niestety Batista (O ile wystąpi w nim). Oby poziom tej walki był chociaż zbliżony do tego sprzed roku, bo taki finish już się chyba nie powtórzy.

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

13

• AX

9

• hcrusher

8

• xero

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Jeśli chodzi o WWE Championship match , to Orton oczywiście jest pewnikiem - jego zwycięstwo nikogo nie zdziwi , aczkolwiek dla mnie bardziej prawdopodobne będzie DQ. Jeff to ostatnimi czasy to można powiedzieć More than Face , nie nazwę go może MegaFace'em , bo ktoś powiedziałby że przesadzam albo zarzucił coś inego , w każdym razie kreowany jest że tak sie wyraże na coś więcej niż zwykłego Face'a.

Walkę dodatkowo podsyca fakt , że Orton może wpisać się na karty histori jako posiadacz wielu rodzaju tytułów na przestrzeni swojej kariery. Ortonowi z kolei nie jest dane stracić za bardzo pas za czym przemawia jedna taka opcja :roll: pod tytułem Hunter says : Chce walczyć o pas na Wrestlemani. Oczywiście nie jest powiedziane na 100% że musi to być Orton , ale raczej to on wiedzie pozycje najmocniejszego obecnie heel'a na RAW i Faceowaty - Tweenerowy jak dotąd Triple H , mimo iż wielu z nas spodziewąło sie - pasowali by do siebie.

Dlatego włąsnie walka zapowiada się ciekawie. Ja nie obstawiałbym na bank zwycięzcy.

Mam tylko nadzieję , że nie spełni sie zdanie jednego z forumowych kolegów , który napisał kiedyś :

"Teraz w WWE , jako mistrzów , katuje nas dwoma kacapami , którzy do wrestlemani bedą wygrywać przez DQ"

Jesli chodzi o WHC match , to jest to kolejna szansa Rey'a na zdobycie tytułu. Oczywiście nie chciałbym osobiście aby go zdobył , jesli match ma zostac zakończony czysto w co wątpie (patrz zdanie wyżej) to chciałby aby Rey został permanentnie rozbity przez Edge'a , Ryder'a i Hawkins'a ...ale istnieje także świadomość , że do walki mogą wmieszać sie w jakiś sposób Undertaker i Batista , co przecież wcale nie wyklucza ich udziału w RR match'u. I to dzięki nim Rey może wygrac tytuł. opcja ta jednak jest bardzo mało prawdopodobna , raczej obstawiałbym że na BANK w jednej z dwóch walk o pasy zobaczymy DQ....

Generalnie Edge musi potrzymąc tytuł bo chyba szykuje sie Streak vs Streak Match o pas na Wrestlemani.

Co do RR match'u Batista już raz w swej karierze dostąpił tego zaszczytu , czy nalezy mu sie drugi raz ...owszem , ale pamiętając o tym że bodajże jesli się nie myle od kąd SCSA wygrał ostatni raz rumble , na Wrestlemani każdy RR winner wygrywał pas. I Czyżby Batista miał wygrać drugi raz z rzedu ? Co wtedy wybrałby - jaki pas ? Jesli pojedynek WHC już zarezerwowany , WWE ? W takim razie Triple H pas musiałby zdobyć wczesniej i go bronić ...Troche zawiła sytuacja nad która mozna by sie było porozwodzić ..

915802072594e34bce782c.jpg

zwyciezca royal rumble jest ciezki do przewidzenia co tylko zwieksza atrakcyjnosc tego pojedynku. ze SD to Undertaker badz Batista (chociaz nie chce mi sie wierzyc zeby zafundowali na WM pojedynek Batista - Edge) z RAW Triple H ktory jednak jakos powinien sie w tym main evencie znalezc. heelow mozemy wylaczyc z rozwazan bo mamy dwoch heelowych mistrzow ktorzy nie straca tytulu na Royal Rumble.

no wlasnie nie straca wiec co to za emocje (no ale nie oszukujmy sie, edge by go ie stracil nawet gdyby walczyl z takerem ;) nie po miesiacu), ale po poziom walk powinnismy byc spokojni. lepszy dobry pojedynek ze znanym wynikiem, niz slaby ze znanym wynikiem ;)

pewnie dojdzie jeszcze walka JBL-Y2J i ciekaw jestem jak to bedzie wygladalo. wydaje mi sie, ze final tego feudu szykowani jest na 'manie no ale moge sie mylic.

Edytowane przez evertonian

129287286446c8a666924a3.jpg

Mnie jakoś nie elektryzuje na razie żadna walka na tym ppv, może poza RR (w końcu to ma być najważniejszy punkt tej imprezy). WWE zapewne dalej będzie szmacić swoich mistrzów ( a razem z nimi swoje pasy przy okazji), dając im wygraną przez DQ. Chociaż jako mark Legend Killera, będę liczył na czystą wygraną (ta, cuda się zdarzają...). JBL z Jerichem będzie ciekawe tylko przy majku, bo Bradshaw jakimś cudownym wrestlerem nie jest, a Y2J potrzebuje chyba trochę czasu żeby wrócić do dawnej formy (jeśli wróci, bo też już najmłodszy nie jest).

Właśnie, zapomnialem o walce Jericho vs JBL, pojedynek może byc naprawde ciekawy. Trudno określic zwycięzcę na dzień dzisiejszy.

Co do DQ w walkach o pasy mistrzowskie. Unforgiven - Orton wygrywa przez DQ, Cyber Sunday - znowu DQ w walce o WWE Title, Armageddon - DQ. Byłoby dla mnie rpzesadą gdyby na RR znowu zakończyło się dyskwalifikacją. Chyba, że będzie to pozniej częśc storyline'u.

Mimo tego, że, jak Dziko napisał, Jeff jest obecnie kimś więcej niż zwykłym face'm to uważam, że WWE postawi na promocję Orton'a, szczególnie w kontekście nadchodzącej WManii.

HHH chyba na razie nie bedzie w RR? Chyba, ze cos mi umknelo. No chyba, ze karzelek odda mu swoje miejsce. Mysle, ze mozna sie tez spodziewac walki HBK vs. Kennedy

Swoja droga, powinno byc dosc interesujaco, z uwagi na brak jakichs 100% faworytow.

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

faworyt na RR? Kurcze, w tym roku to nie bardzo wiadomo, zważywszy na przewidywane feudy na WM.

Taker - Edge - Taker raczje nie wygra drugi raz z rzędu, zwłaszcza że ma "potężnych" wrogów czyli Big Daddy V + Mark Henry, którzy pewnie wespół w zespół go wyautują

HHH Vs Orton - no tu HHH być może jakoś jednak wejdzie do RR w ostatniej chwili, wtedy byłby murowanym faworytem, chyba że Batista wygra i wtedy HHH VS Batista Vs Orton

Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

mój typ - The Undertaker drugi raz z rzędu. Wtedy na WM24 on i Edge i do tego czasu mamy kontynuację feudu tych panów jeszcze od HIAC. Swoją drogą, gdyby nie kontuzja Edge'a na ostatniej WM to byśmy mieli wtedy Streak vs mini Streak i by było jeszcze ciekawiej.

Jesli chodzi o WWE title to wg mnie na WM będziemy oglądać walkę HHH vs. Batista. Orton straci pas na No Way Out w walce z którymś z ww panów.

hmm nadchodzacy Royal Rumble bedzie z jednej strony ciekawy a z drugiej moze calkowicie zanudzic... Jeff Hardy - Randy Orton osobiscie lubie obu wrestlerow lecz wydaje mi sie ze tradycyjnie Randy wygra przez jakis DQ (tylko nie wiem kto moglby zaingerowac Cena kontuzjowany moze Hunter), Jeff pomimo swej efektownosci i tego ze jest mocnym facem teraz nie odbierze WWE Champioship Belt'a...Edge - Rey Mysterio...ja osobiscie nie chcialbym (ale to nie ode mnie zalezy) zeby Rey odebral pas Edge'owi bo byloby to tragicznie nutne (potem i tak zniczylby go Undertaker albo Batista) a watpie takze ze Edge straci tak wczesnie pas praktycznie niemozliwe...

MVP - Ric Flair...na szali tego pojedynku jest oczywiscie koniec lub kontynuacja kariery Flaira...MVP jest perspektywicznym wrestlerem ale za wczesnie jest dla niego zeby zakonczyl byt Flaira w WWE mysle ze Flair wygra albo przez figure four leglock badz jakis DQ:)...

JBL - Y2J...JBL lata swietnosci lepszej czy gorszej w ocenie widzow ma za soba...komentatorem byl moim zdaniem dobrym ale zeby uatrakcyjnic show ktos musial zaczac feud z Jericho...sam Chris jak narazie to potrzebuje wiecej czasu na pokazanie swych umiejetnosci mocno widac ze nie jest w najlepszej formie...wynik walki nie jest jednoznaczny Jericho moze wykona swoje Wall's of Jericho albo JBL zacznie robic sztuczki z kablami jak na RAW i bedzie wieszal Y2J...mam nadzieje cicha ze Chris wygra

...i na koniec napisze o tradycyjnym 30-man Rayal Rumble match

hmm...walka zapowiada sie interesujaco

faworytami beda oczywiscie Batista, Undertaker, jesli wystapi to Triple H chociaz bedzie tez kilku innych ktorzy nie sa zbytnio uznawani za faworytow a moga cos porobic:) Umaga, Kane...pewnie takze zobaczymy dwoch zenujacych pajacow czyli Big Daddy V i Mark Henry...jak zawsze najwieksze szanse ma wrestler ktory wejdzie jako #30 ;) wszystko jest mozliwe...

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Wrestler z numerem 30 wygrał tylko raz przecież ;) Największe szanse ma zawodnik z numerem 27 :D :D
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Największe szanse ma zawodnik z numerem 27 :D :D

I 1/2 ;]

hehe widze ze dokladne dane statystyczne prowadzisz:D

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Pisze się "Winner" :P HHH nie może wygrać RR matchu bo nie bierze w nim udziału ;)

BTW istnieje specjalny dział gdzie prowadzone są typery do gal.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

HHH nie może wygrać RR matchu bo nie bierze w nim udziału

W przyszłym tygodniu na RAW ma walkę kwalifikującą i najpewniej się dostanie. :P

Orton vs Jeff hardy:

Vinner: Orton

Ric Flair vs MVP: Ric kariery nie skończy gdyżpodpisał nowy kontrakt.Ale walke przegra i powruci w storyline.

Vinner: MVP

Edge vs Rey Mysterio

Vinner: Edge

JBL vs Jericho

vinner: Jericho ( niestety Codebreaker sucks)

RR match

Vinner. HHH

Straszny belkot, do tego czesciowo bez sensu.

Swoja droga, to mysle, ze tajemniczym przeciwnikiem HHH na kolejnym RAW okaze sie Big Show lub Lashley. Samo ppvzapowiada sie do bolu przewidywalne (moze poza tytulowa walka), ale moze chociaz pojedynki beda ciekawie zabookowane.

Edytowane przez hcrusher