Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Cody Rhodes uważa, że Kit Wilson ma potencjał, by stać się jedną z następnych przełomowych gwiazd singlowych w WWE.

W trakcie wywiadu z Adamem Glyn podczas medialnej trasy w Nowym Jorku zapytano Rhodesa, kto jego zdaniem będzie następną wielką gwiazdą WWE. Rhodes wymienił kilka oczywistych kandydatów, a potem wskazał też na Wilsona. Rhodes dostrzega w nim ogromną żądzę sukcesu – a to cecha, którą szczególnie ceni.

„Myślę, że to dość oczywiste, mówiłem o Tricku Williamsie i Je’Vonie Evansie – ten jest w drodze” – powiedział Rhodes. „Bron Breakker jest w drodze. Oba Femi, Oba zdecydowanie – to pewniak. A potem powiem o kimś, u kogo widać, że tego pragnie, a 'pragnie tego' ma dla mnie naprawdę znaczenie, i myślę, że może mu się udać: Kit Wilson.”

Z kontuzjowanym partnerem z tag teamu Pretty Deadly, Eltonem Prince'em (uraz szyi), Wilson wykorzystał okazję w singlach, zdobywając poparcie fanów dzięki swojej wirującej muzyce wejściowej. Wilson niedawno przegrał z Jelly Rollem, znanym muzykiem, na SmackDown.

Rhodes udzielił też zaskakującej odpowiedzi, gdy Glyn zapytał o najsilniejszego przeciwnika, z jakim kiedykolwiek dzielił ring. Poza oczywistymi typami jak Mark Henry czy Big Show, Rhodes wskazał na Logana Paula jako jednego z najsilniejszych pound-for-pound rywali.

Seth Rollins jest niesamowicie silny, pound-for-pound. Bron Breakker jest niesamowicie silny” – powiedział Rhodes. „I, cholera, dam ci odpowiedź – bardzo silny, mówię sportowiec na sportowca, prawdziwy ogier, rasowy koń, nienawidzę to mówić, to Logan Paul. To sportowiec, tak.”

Rhodes jest teraz zaledwie kilka tygodni od obrony swojego Undisputed WWE Championship przeciwko Randy'emu Ortonowi na WrestleMania 42. Ten pojedynek ma headlinować pierwszą noc gali, w sobotę 18 kwietnia.

Źródło: Cody Rhodes believes Kit Wilson could become next breakout WWE star

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• DarthVader
      Kiedyś mieli super podbudowę pod Rock vs Rhodes. Cały ten build pod WM XL, itd ale po tym wszystkim czar prysł i Johnson przy każdym kolejnym pojawieniu się przed kamerami WWE ciągnął swój stock w dół łamiąc notorycznie kayfabe na wizji. Nick Khan i Levesque dostają pewnie nadal erekcji na myśl Rock vs Roman i trzymają to na WM w Arabii Saudyjskiej (o ile w ogóle się tam odbędzie ze względu na aktualny parali bliskiego wschodu...).  Cena na tej gali wypada trochę dziwnie po takiej pomp
    • Grok
      NXT zmierza do Lowell. Robert Stone ogłosił, że marka zawita w Massachusetts na nagranie telewizyjne 9 czerwca w Lowell Auditorium. „Dopiero co potwierdziłem KOLEJNY NXT TV Road Show!!”, napisał. „Lowell, MA ma bogatą historię wrestlingu i uwielbiamy tu przyjeżdżać… i wracamy 6/9 do @LowellAud. Kup bilety przedsprzedażowe już dziś z kodem promocyjnym: SUPERSTAR.” NXT opuszczał Performance Center tylko kilka razy w 2026 roku. Ostatnim takim wyjazdem było nagranie telewizyjne na początku teg
    • Grok
      Zapowiedziano ogromny międzyfederacyjny main event na tegoroczną galę WrestleCon. Mistrz TNA X Division Leon Slater zmierzy się z gwiazdą AEW Ricochet 16 kwietnia w ramach WrestleCon Supershow w Horseshoe Las Vegas. Wcześniej w poniedziałek WrestleCon podgrzał atmosferę przed ogłoszeniem głównego starcia, informując, że negocjacje pokonały ostatnią przeszkodę i trwają prace nad grafiką. Oprócz występów w TNA, Slater wielokrotnie pojawiał się w NXT, gdzie wcześniej w tym roku na N
    • KyRenLo
      Właściwie to nie użyłem nigdzie słów, że chciałbym, aby to się stało. Użyłem słów o treści pomarzyć można, ale nie w sensie, że to moje marzenia, bo bardziej miałem na myśli, iż można sobie na ten temat pofantazjować. To była kwestia wizji, która pojawiła się w mojej głowie po tym, gdy przeczytałem, że użytkownik trochę wyżej chciałby, żeby to Cena okazał się rozmówcą RKO i że samo to w sobie byłoby hitem i sztosem. Moim zdaniem, gdyby pojawił się Dwayne to też byłby to sztos i hit, zwłaszcza dl
    • Grok
      Przygotowania do WWE WrestleMania 42 trwają na dzisiejszym Raw z Madison Square Garden. Mistrz WWE World Heavyweight Champion CM Punk i Roman Reigns znów znajdą się w tej samej arenie po ich ostatnim starciu, w którym Reigns zaatakował Punka, przebijając go przez stół komentatorów na polecenie Jey Uso. A propos, Jey i Jimmy Uso obronią swoje WWE World Tag Team Championships w street fight z Austinem Theory'm i Loganem Paulem z The Vision. Nia Jax i Lash Legend obronią swoje WWE Women’s Tag
  • Dodaj nową pozycję...