Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

Cody Rhodes zamierza sprawić, by fani podczas nadchodzącej wycieczki autobusowej na WrestleMania 42 otrzymali pełną wartość za swoje pieniądze.

Za cenę 9950 dolarów od osoby WWE i On Location zaoferowali fanom ekskluzywną wycieczkę autobusową za kulisy z Rhodesem podczas weekendu WrestleMania 42. Ta astronomiczna cena przyciągnęła masę uwagi w mediach społecznościowych. Mimo krytyki wszystkie bardzo ograniczone miejsca wyprzedały się błyskawicznie.

Rhodes gościł dziś w programie Busted Open Radio i przyznał, że to „absurdalna” kwota pieniędzy, ale czuje się zaszczycony, że fani są gotowi tyle wyłożyć, by się z nim spotkać. Planuje uczynić to wyjątkowym przeżyciem dla wszystkich uczestników.

„Przeprowadziliśmy tę wycieczkę w zeszłym roku bardzo dyskretnie. To po prostu fajna opcja od On Location dla tych, co chcą trochę więcej. To, co zrobiłem w zeszłym roku, wyszło świetnie – pokazali mój strój na WrestleMania z wyprzedzeniem i pogadaliśmy o WrestleMania” – powiedział Rhodes.

„Mam dobry plan na ten rok, bo jak powiedziałeś, to absurdalna kwota pieniędzy. I cholera, dziękuję – fakt, że ludzie płacą tyle, sprawia, że czuję się niesamowicie. Chcę, żeby na pewno poczuli, że dostali unikalne i fajne doświadczenie, coś naprawdę intymnego z nami. Bo kiedy masz te chwile z fanami, gdzie możesz usiąść naprzeciwko nich i naprawdę ich poznać – dwóch facetów z wycieczki autobusowej z zeszłego roku przyjdzie w rzeczywistości na mój podcast. Chciałem zaprosić fana na podcast, żeby zobaczyć, jakie to doświadczenie. Utrzymujemy kontakt. Czekam na nową, kolorową ekipę na autobusie w tym roku. I dziękuję za to”.

WWE i On Location współpracują od 2022 roku. Razem z WWE i innymi ligami sportowymi, z którymi współpracują, On Location oferuje premium pakiety biletowe i doświadczenia dla fanów gotowych zapłacić wysokie kwoty za udział w wielkich wydarzeniach.

Oferta On Location na majowy Clash in Italy PLE również przyciągnęła uwagę w mediach społecznościowych. Za 11 500 dolarów od osoby fani mogą kupić pakiet biletowy, który obejmuje prywatną sesję robienia pasty z gwiazdą WWE oraz rezerwowane miejsce na degustacji wina, na której pojawią się wrestlerzy WWE. Ten pakiet obejmuje również miejsce w pierwszym rzędzie na samym PLE.

Rhodes broni swojego Undisputed WWE Championship przeciwko Randy'emu Ortonowi na WrestleMania 42. W Busted Open omówił, że nie czuje się urażony tym, że fani dopingują Ortona zamiast niego w ich rywalizacji.

Źródło: Cody Rhodes comments on high-priced WWE bus tour: ‘An absurd amount of money’

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie