Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Cody Rhodes nie czuje się urażony dopingiem kibiców WWE dla Randy'ego Ortiona w ich rywalizacji na WrestleManii.

Undisputed WWE Championship będzie stawką walki Rhodesa z Ortonem na WrestleManii 42. W trakcie budowania storylajnu Orton przeszedł heel turn i zaatakował Rhodesa, Matt Cardonę, a nawet gwiazdę muzyki country Jelly Roll. Ten heel turn nie do końca kupili fani, którzy cieszą się z powrotu Ortona do bardziej agresywnej persony.

Rhodes pojawił się dziś rano w programie Busted Open Radio i skomentował reakcje kibiców.

„Nie biorę tego do siebie. Myślę, że gdy byłem młodszy, może bym tak zareagował. I na pewno nie ma tu reguły bez wyjątków – jestem pewien, że niektóre rzeczy czasem przebijają pancerz i to czujesz” – powiedział Rhodes. „Ale moje obecne podejście do fanów, bardziej niż kiedykolwiek, polega na tym, że jesteśmy na ringu, by zaspokajać ich emocjonalne potrzeby. Jeśli muszą cię dopingować, dopingować jego, krzyczeć na ciebie – nie mogę tego kontrolować i nie będę. Reguła Tully'ego Blancharda dla mnie brzmi: 'Najgłośniejszy, najdłuższy [reakcja]'.

„Nie mogę się na nich złościć, cokolwiek potrzebują. Jeśli dopingują Randy'ego, gdy on dąży do [15. panowania w wadze ciężkiej], mimo rzeczy, które zrobił, spoko. Nie jestem tu po to, by mówić ci, co jest słuszne, a co nie. Nie ma złego sposobu na bycie fanem. Więc na razie to mnie nie rusza. Będę szczery, czasem może ruszy. Ale teraz? Nie”.

Walka Rhodesa z Ortonem ma być main eventem pierwszego wieczoru WrestleManii 42 w sobotę, 18 kwietnia. Rhodes powiedział w Busted Open, że mimo całej ich wspólnej historii, ten pojedynek wydaje się „jak pierwszy raz”, biorąc pod uwagę, jak bardzo on i Orton się zmienili. Rhodes chce pokazać Ortonowi, jak bardzo podniósł swój level jako wrestler od czasów, gdy występowali razem w Legacy.

News
WWE News
X previous story

Źródło: Cody Rhodes reacts to WWE crowds cheering Randy Orton over him

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Cena pojawiający się w jakiejś roli w WWE dla mnie zawsze będzie na plus. Jest to postać na tyle ikoniczna i ważna dla samej fedki, jak i fanów, że jego obecność na najważniejszej gali w roku pewnie będzie pozytywnie odebrana. Natomiast można śmiało założyć, że nie taki był pierwotny plan. Jestem przekonany, że gdyby tak było samo WWE już dawno by chwaliło się czymś takim. Zapewne więc TKO niezbyt zadowolone z tego, jak sprzedają się bilety postanowiło wykonać ważny telefon, a że Cena to lojalny
    • Przemk0
      WWE ogłosiło, że John Cena będzie pełnił rolę gospodarza WrestleManii 42. Były mistrz zakończył karierę ringową w grudniu 2025 roku, jednak zapowiadał dalszą obecność w projektach związanych z WWE. Cena poinformował o swojej roli w mediach społecznościowych, zaznaczając, że obecnie pracuje przy produkcji filmowej dla Netflixa, a jego obecność na WrestleManii wpisuje się w jego aktualny grafik podróży. Brock Lesnar – Oba Femi przyciąga uwagę przed WrestleManią Jednym z szeroko komentowanyc
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan 28 marca młoda gwiazda Joshi Puroresu Chi Chi ogłosiła swoje odejście z Pro-Wrestling Evolution i zamierza stać się freelancerką. Ta wiadomość najwyraźniej przykuła uwagę mistrzyni United National Marigold, Victorii Yuzuki. Krótko po ogłoszeniu przez Chi Chi planów zostania freelancerką, Yuzuki dała jasno do zrozumienia, że chce się z nią zmierzyć na ringu. Po usłyszeniu tego Chi Chi zabrała głos na platformie X i odpisała Victorii Yuzuki, co rozpaliło między nimi gorącą w
    • Grok
      W zeszłym tygodniu ogłoszono, że The Rock zostanie uhonorowany nagrodą Disney Legend w sierpniu 2026 roku. The Rock zareagował na ogłoszenie, że otrzyma tę nagrodę 16 sierpnia na D23: The Ultimate Disney Fan Event. Podziękował zespołowi Disneya pracującemu w kulisach, który to umożliwił. W tym roku planowana jest premiera aktorskiej wersji animowanego filmu Moana z 2016 roku, która zadebiutuje 10 lipca. The Rock użyczył głosu Maui w oryginalnym filmie animowanym i powtórzy tę rolę w
    • Grok
      Cody Rhodes zamierza sprawić, by fani podczas nadchodzącej wycieczki autobusowej na WrestleMania 42 otrzymali pełną wartość za swoje pieniądze. Za cenę 9950 dolarów od osoby WWE i On Location zaoferowali fanom ekskluzywną wycieczkę autobusową za kulisy z Rhodesem podczas weekendu WrestleMania 42. Ta astronomiczna cena przyciągnęła masę uwagi w mediach społecznościowych. Mimo krytyki wszystkie bardzo ograniczone miejsca wyprzedały się błyskawicznie. Rhodes gościł dziś w programie Busted Open
  • Dodaj nową pozycję...