Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Przez Noah Leatherland

Spark Rush zadebiutowały jako tag team w TJPW w jednym z main eventów na GRAND PRINCESS. Zespół odniósł czyste zwycięstwo, ale żadna z nich nie zamierza kończyć historii z jedną z rywalek, Miyu Yamashita.

Sareee pierwotnie miała walczyć w duecie z Léi Yǐng Lee z TNA, ale po jej wycofaniu miejsce zajęła Takumi Iroha. Naprzeciw stanęły dwie topowe gwiazdy TJPW: Miyu Yamashita i Arisu Endo. To Endo była głównym celem ataków Spark Rush i ostatecznie to ją przypięto.

Za każdym razem, gdy Yamashita wchodziła do akcji, iskrzyło między nią a obiema członkiniami Spark Rush. Uścisk dłoni Sareee i Yamashita przed gongiem był na siłę. Po walce obie stanęły twarzą w twarz. Endo też odrzuciła próbę handshake'u ze strony Iroha. W pomeczowych promo Yamashita i Endo nie kryły frustracji:

Yamashita:

Cytat

To było super! Ale! Nie wygrałam. Było super, ale muszę wygrać. To cholernie frustrujące! Jeszcze się nie skończyło. Następnym razem na pewno wygram.

Endo:

Cytat

To takie frustrujące… Nie chcę, żeby to się tak skończyło. Walczmy jeszcze raz.

Po drugiej stronie ringu Spark Rush były w pełni zadowolone i oceniły sytuację w TJPW.

Iroha:

Cytat

To mój debiut w Tokyo Joshi Pro Wrestling jako Spark Rush. Jeszcze się nie nacieszyłam walką z Miyu Yamashita. Co do Arisu Endo, myślałam, że to tylko mała dziewczynka, ale to solidna wrestlerka.

Sareee:

Cytat

Wygrana w tym meczu była pewniakiem. Chcę jeszcze raz zmierzyć się z Miyu Yamashita. A poza tym, bardzo ciekawi mnie Miu Watanabe.

(Cytaty przetłumaczone za pomocą DeepL)

W momencie pisania tego tekstu żadna z Spark Rush nie jest bookowana na nadchodzące eventy TJPW. Obie jednak ewidentnie palą się do powrotu i starcia z topowymi Joshi.

Źródło: Sareee and Takumi Iroha Have Unfinished Business with Miyu Yamashita Following TJPW GRAND PRINCESS

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• VictorV2
      Po Into widzimy wchodzącą do budynku Ashley - z dużym cheer’em w tle. Zawodniczka szła uśmiechnięta, do momentu aż natknęła się na Gemini i Beast Mode. Przekręciła oczami i westchnęła głośno   Ashley: Z tego co wiem to widzimy się później…czemu zawdzięczam tą nieprzyjemność?   Gemini uśmiechnęła się, patrząc na rywalkę.   Gemini: Nie przejmuj się, nie jestem tu dla Ciebie. Ale fakt, widzimy się później. Nie mogę się doczekać aż znowu zmuszę Cię do poddania się…Do zo
    • Grok
      Mike Santana wydał oświadczenie w sprawie kontuzji, jakiej doznał Steve Maclin podczas gali TNA Sacrifice. Main event piątkowej gali PPV w New Orleans został przerwany przed czasem, gdy Maclin złapał superkick od Santany i wyglądał na kontuzjowanego. Później podano, że Maclin poruszał się za kulisami, choć podejrzewano wstrząśnienie mózgu. W sobotę rano prezydent TNA Carlos Silva powiedział Jonowi Albzie z SI.com, że Maclin trafił do szpitala, przeszedł pełne badania i nie stwierdzono wstr
    • Grok
      Fallyn Grey to najnowsza wrestlerka, która podpisała kontrakt z programem WWE ID. Kontrakt wręczyli jej w sobotę na gali Arizona Wrestling Federation w Phoenix. WWE ID ogłosiło tę nowinę w niedzielę, pisząc: Miesiąc temu Grey pochwaliła się w mediach społecznościowych udziałem w tryoutach WWE. Grey, która w socialach tytułuje się „The Fallen Angel and Holy Queen of Indy Wrestling”, to 22-letnia wrestlerka z dwuletnim stażem. Trenowała w Future Stars of Wrestling w Las Vegas oraz w Cobra
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To Sakura Genesis 2026 - Dzień 2 Data: 29.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Hamamatsu, Shizuoka, Japan Arena: Act City Hamamatsu Publiczność: 910 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland TJPW przyciągnęło 3089 fanów do Ryogoku Kokugikan na coroczne wydarzenie GRAND PRINCESS, co czyni je show z największą frekwencją w historii tej promocji. Ogromna publiczność obejrzała historyczny event, w którym nowe mistrzynie zdobyły swoje pasy. Yuki Arai wspięła się na szczyt TJPW podczas GRAND PRINCESS. Pokonała Miu Watanabe, zostając nową Princess of Princess Champion. Jej Finally axe kick okazał się decydującym blowem po zaciętej walce z Watanabe. Arai zost
  • Dodaj nową pozycję...