Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

Przez: Ian McCord

Rywalizacja Yoshikiego Inamury z Alpha Wolfem nabrała znacznie bardziej osobistego wymiaru podczas trasy LETHAL ODYSSEY TOUR 2026 w Pro Wrestling NOAH, gdy 27 marca zawitali do Shinjuku FACE.

W main evencie reprezentanci TEAM 2000X, Alpha Wolf i Masa Kitamiya, zmierzyli się z Yoshikim Inamurą i Dragon Bane w tag teamowym preview przed obroną pasa GHC Heavyweight Championship przez Inamurę przeciwko Alpha Wolfowi 12 kwietnia.

Po blisko 15 minutach wyrównanej, zaciętej akcji przewaga liczebna TEAM 2000X przy ringu zrobiła swoje. Z asystą Yoshi Tatsu Alpha Wolf wbił Package Piledriver w swojego byłego partnera i brata Dragon Bane, co dało pinfall i zwycięstwo.

Po gongu Masa Kitamiya wyrwał pas GHC Heavyweight Championship z rąk Inamury, złapał mikrofon i ogłosił Alpha Wolfa nowym mistrzem wagi ciężkiej:

Cytat

„Inamura, prawdziwy mistrz wstaje po każdym upadku, bez względu na wszystko. Na Shinjuku FACE, które ma zostać zamknięte, dałeś z siebie tylko pół gwizdka. Dlatego nawet ten preview o GHC nie porwał publiki! Na rozkaz prezydenta Stowarzyszenia Zawodników! Zwróć pas! Alpha Wolf jest oficjalnie nowym mistrzem.”

Alpha Wolf wyszedł z ringu z pasem na ramieniu, a Yoshi Tatsu w pomeczowych komentarzach ogłosił go podwójnym mistrzem.

Cytat

Alpha Wolf: „Jestem szczęśliwy. GHC Heavyweight Champion.”

Yoshi Tatsu: „Szkoda. To ja. Prezydent Stowarzyszenia Zawodników i przewodniczący oficjalnie to uznali. Od dziś Wolf jest oficjalnym podwójnym mistrzem tytułów.”

Alpha Wolf: „Świetnie.”

Wściekły Inamura rzucił wyzwanie Alpha Wolfowi i całemu TEAM 2000X w pomeczowym wywiadzie:

Cytat

„Mój… Gdzie mój pas!? Jak oni śmieli… Jak śmieli z tym ujść na sucho?! Alpha Wolf. Pokonam cię uczciwie, za wszelką cenę.”

Alpha Wolf dostanie szansę na oficjalne zdobycie GHC Heavyweight Championship, gdy 12 kwietnia rzuci wyzwanie Yoshikiemu Inamurze na gali Pro Wrestling NOAH APEX CONQUEST 2026 w NAGOYA.

Oto pełne wyniki gali NOAH LETHAL ODYSSEY TOUR 2026 z 27 marca, za purolove.com:

• Daga i Yuto Koyanagi pokonują Daiki Odashimę i Midori Takahashiego (8:58) po Vertical Drop Brainbuster Dagii na Takahashi.
  • Tetsuya Endo i HAYATA pokonują Manabu Soyę i Black Mensore (7:05) po Modified Indian Deathlock HAYATY na Mensore.
  • Naomichi Marufuji i Kenoh pokonują AMAKUSĘ i Katsumi Inahatę (11:34) po Perfect Necklock Marufujiego na Inahacie.
  • Takashi Sugiura, Knull, Tadasuke i Jun Masaoka pokonują Atsushiego Kotoge, Mohammeda Yone, Hi69 i Hajime Oharę (10:42) po Mount Knull Knulla na Oharze.
  • Kazuyuki Fujita pokonuje Hiroto Tsuruyę (6:57) po Crab Hold.
  • Harutoki i Alejandro pokonują OZAWĘ i Kai Fujimurę (12:37) przez dyskwalifikację Fujimury.
  • Alpha Wolf i Masa Kitamiya pokonują Yoshikiego Inamurę i Dragon Bane (14:52), gdy Kitamiya przypiął Bane po Package Piledriver Wolfa.

Źródło: Alpha Wolf Steals GHC Heavyweight Championship Belt From Yoshiki Inamura

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie