Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

Autor: Ian McCord

Pro Wrestling ZERO1 świętuje 25-lecie istnienia 3 kwietnia na gali w legendarnym Shinjuku FACE w Tokio. W main evencie Masato Tanaka będzie bronił ZERO1 World Heavyweight Championship przed Junya Matsunaga.

Matsunaga wywalczył sobie title shot na World Heavyweight Championship 6 marca, pokonując Hayabusę w main evencie gali ZERO1 w Itabashi.

Mecz o ZERO1 World Heavyweight Championship został oficjalnie potwierdzony podczas Ceremonii Podpisywania, którą ZERO1 wrzuciło na media społecznościowe na początku tego tygodnia.

Podczas ceremonii Junya Matsunaga, który jest też jednym z mistrzów NWA Intercontinental Tag Team Champions, opowiada o swoim ostatnim roku w ZERO1. Wyjaśnia, że zdobycie tytułów tag teamowych pod koniec 2025 roku oraz pin na Tance 17 stycznia w turnieju Saikyou Ketteisen One Day Tournament ZERO1 to przełomy w jego karierze. Matsunaga dzieli się ambicjami, by stać się topową gwiazdą federacji, i stwierdza:

Cytat

„Około rok temu wróciłem do ZERO1, ale przez cały rok nie mogłem odnieść sukcesów. Jednak pod koniec roku zdobyłem Intercontinental, a potem wygrałem jednodniowy turniej i wreszcie wróciłem na szczyt. Teraz zamierzam zgarnąć World Heavyweight i zbudować Team ZERO1 z sobą w roli głównej”.

Później na ceremonii Masato Tanaka odnosi się do młodego pokolenia, które chce przejąć stery, i wyjaśnia, jak jako weteran z topowym pasem w ZERO1 musi stawić temu czoła:

Cytat

„No wiesz, wszyscy gadają o przejmowaniu sterów przez młodsze pokolenie i zmianie generacji, ale szczerze? Nie zamierzam przegrywać z gówniarzami. Nie chodzi tylko o wiek – wiesz, że jestem najstarszy. Obejrzyj mnie na ringu, a zrozumiesz. Pod względem wszystkiego – może poza szybkością i zwinnością – chcę ich pokonać i obronić pas”.

Masato Tanaka dostanie szansę udowodnić, że wiek to tylko liczba, broniąc ZERO1 World Heavyweight Championship przed Junya Matsunaga 3 kwietnia.

Oto pełna karta walk na galę 25-lecia ZERO1 3 kwietnia w Shinjuku FACE:

• Tatsuhito Takaiwa vs. Kikutaro vs. Gabai Ji-chan vs. Hide Kubota vs. Yasu Kubota vs. Pandita
  • Daichi Hashimoto vs. Yuya Aoki
  • MIRAI vs. Konomi Hori
  • Chris Vice, Quiet Storm & Violento Jack vs. Koji Doi, Kuma Arashi & Tsugutaka Sato
  • NWA International Lightweight Tag Team Title Match (vacant): Bryan Ishizaka & Takuya Sugawara vs. Van Vert Jack & Yuki Toki
  • BUSHI vs. Hayabusa
  • ZERO1 World Heavyweight Title Match: Masato Tanaka (c) vs. Junya Matsunaga

Źródło: Junya Matsunaga vs. Masato Tanaka Made Official For ZERO1 25th Anniversary Event

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie