Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Już 11 Kwietnia, w Teatrze Koumna, w Warszawie, czeka nas wyjaśnienie „afery talarkowej”, czyli starcie Oskar Alexander vs Jacob...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

Już 11 Kwietnia, w Teatrze Koumna, w Warszawie, czeka nas wyjaśnienie „afery talarkowej”, czyli starcie Oskar Alexander vs Jacob Crane 🔥🔥🔥

Będzie to pierwsza solowa walka „Polaka, który podbił Japonię”, od powrotu do Warszawskiego Ewenementu, i tak się składa, że jego pierwszym przeciwnikiem, będzie zawodnik, którego sam wytrenował 🤩🤯

Czy Oskar Alexander da radę pokonać człowieka, dzięki któremu jest tu gdzie jest, i którego talarki wyspał na ziemię? Przekonamy się już 11.04.2026, na gali PpW: Jeszcze Jedno w Warszawie! 👊🍻

Bilety dostępne na stage24 i PpW-ewenement.pl (link w bio) 🎟️

655179726_18339329665300564_8598857982007582610_n.jpg?stp=dst-jpg_s960x960_tt6&_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=13d280&_nc_ohc=kTcdEcf2tToQ7kNvwGiA7Hb&_nc_oc=AdrHV6gpMw-145uxSqBVbjEEYAvI8lnvzUy6v8cgf0tzoT5XkJF-I2ADmKBXxCiGaEk&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-cdg6-1.xx&edm=AJdBtusEAAAA&_nc_gid=uYzj_ttCp8PWjDdmQCg4uQ&_nc_tpa=Q5bMBQF9RivA3nosWcICHMWU-EPz3Kvl_hVIYB2u9t4UpCpe-SWhlRfwByXALWTZQLNtdM635duVCdbp&oh=00_AfzUBi5g7v5CFBHXrIr8kC7Y9Rt_iChOniPcQ42eRsI1AA&oe=69C9E5D6

(Feed generated with FetchRSS)

Przeczytaj na fanpage.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PpW

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• PpW

PpW 1 odpowiedź

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Prawda, szkoda, że tak to wyszło, ale niestety nic na to nie poradzimy, sam jestem zawiedziony, bo Gunther mega dobrze się sprawował, a niepokazywanie go w TV to zwyczajne marnowanie momentum, które zbudowali temu zawodnikowi i to mocnego momentum, żeby przed WM dostać zawodników pokroju Cena i Styles i zakończyć ich kariery, a na WM.....brak planów poza bardzo dyskusyjnym planem z Reyem, z drugiej strony faktycznie cała śmietanka main rosteru ma co robić, ale wciąż uważam, że można by na szybko
    • KyRenLo
      No niestety. Pogubili się z Guntherem ostro. Sam pomysł walki z Mysterio na WM był jak dla mnie mocno dyskusyjny, a fakt, że WWE nie potrafi wpaść na jakiś plan B jest zwyczajnie smutny. Ringowo (I nie tylko) zawodnicy w AEW mogą sobie pozwalać na znacznie, znacznie więcej. Druga kwestia, czy w AEW jest 21-letni zawodnik o takiej pozycji, którą powoli, powoli zdobywa Je'Von? Moim zdaniem WWE ma spory talent na lata. Nie będę jakoś mocno zdziwiony jak nawet jeszcze w tym roku będzie trzyma
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL Martes De Coliseo Data: 24.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Guadalajara, Jalisco, Meksyk Arena: Arena Coliseo Guadalajara Format: Taped Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Caribbean Cool
      @ MattDevitto  jak zaczale., to mialem 20...na swoja obrone
    • GGGGG9707
      Świetne RAW ! Mnóstwo się działo, tak w paru punktach wartych uwagi :  - Gunther znowu nie obecny. Na tej stronie cały czas popierałem jego wykończenie Ceny i AJ, chciałem żeby kończył Lesnara i kolejne legendy bo uważałem że to gimnick na lata. Teraz już i mnie Gunther nie obchodzi bo zabili całe jego momentum. Także teraz równie dobrze mogą go zwolnić i tyle. Brawo WWE potraficie wszystko zepsuć  - Dobrze że Lesnar dostaje lanie, niech Femi niszczy go dalej, Lesnar nie powinien już n
  • Dodaj nową pozycję...