Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wiele można wybaczyć, ale Talarki, to granica, której nikt nie powinien przekraczać 🔥🔥🔥

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PpW

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• PpW

PpW 1 odpowiedź

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Znowu wrzucę coś o Toni (Pewnie już ostatni raz). Według PWInsider Storm nie jest kontuzjowana, a także nie ma co się spodziewać, że jej powrót nastąpi szybko:
    • KyRenLo
      Brock Lesnar: Okej. Teraz podłóż się bez kręcenia nosem Femiemu, a na SummerSlam WWE zrobi Ci jakieś ładne pożegnanie i chyba to byłoby na tyle.
    • GGGGG9707
      Ja Polska, Niemcy i Belgia (choć Belgię ciężko się ogląda, mają coraz słabszy skład i ciężko styl, męczą się ze słabeuszami i generalnie słabo to wyglada, kiepskie eliminacje mięli). Jeśli chodzi o kluby to u mnie : - BVB (Niemcy) - USG (Union Saint-Gilloise z Belgii) - poza tym lubię też drużyny jak Milan, Chelsea (bardziej kiedyś niż teraz), Liverpool lubiłem dopóki nie zaczął teraz kasą szaleć), Bayern lubię, Monchengladbach, Lech Poznań. Słyszałem jakiś czas temu.
    • Kaczy316
      Kolejne Raw w drodze do WM, czy będzie tak samo dobre jak poprzednie? Przekonajmy się!   Zaczynamy od powtórki tego co wydarzyło się na początku poprzedniego Raw, a następnie pojawia się Brock Lesnar razem z Paulem Heymanem! Fajna koszulka "FAF5" Zobaczmy co nam Heyman prawdopodobnie powie! Heyman mówi, że fani wkurzają Lesnara, mówi też o Femim co zrobił zeszłego tygodnia i o zawodnikach, którzy mogli przyjąć to wyzwanie, a tego nie zrobili, mówi o Undertakerze, Goldbergu, nawet o Dea
    • HeymanGuy
      A ten temat też ożywimy, niedługo Mundial, teraz mamy dość intensywny okres w futbolu, więc myślę że to dobra pora aby ten temat też ożywić. Interesuje się tylko paroma klubami z podziałem na państwa. Wiadomo, reprezentacja Polski trzeba wspierać, śledzę też reprezentację Francji. A z klubów to wygląda to następująco: Anglia: Arsenal i trochę Man Utd Francja: Marsylia Niemcy: BVB Hiszpania: Barca Włochy: Milan Polska: Wisła K., Widzew, Ruch i Pogoń. Tak więc cz
  • Dodaj nową pozycję...