Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Swerve Strickland uważa, że brutalne mecze muszą mieć uzasadnienie.

W niedawnym wywiadzie dla Simona Millera Strickland wrócił do swojej rywalizacji z Hangmanem Page'em i wyjaśnił, jak ich storyline usprawiedliwiał te wszystkie hardcore'owe starcia.

Strickland stwierdził:

„Te środki i ta nienawiść między dwoma postaciami, żeby przemoc zaszła aż tak daleko, muszą być uzasadnione. Uważałem, że między mną a Hangmanem było to perfekcyjnie zbudowane – przekraczaliśmy nawzajem granice nie tylko jako postacie, ale jako faceci.”
„Wszedłem do jego domu, on spalił mój. To usprawiedliwia upadek na betonowy blok. To usprawiedliwia strzykawkę i całą przemoc. To storyline, które mieliśmy, i cały ten kapitał, jaki włożyliśmy przez rok, żeby dojść tak daleko i popchnąć historię na maxa.”
„Uważam, że przemoc musi mieć uzasadnienie – motyw, dlaczego to robię, callbacki do wcześniejszych rzeczy. Jak ten zszywacz i zszywanie obrazka z rysunku jego dziecka, który zdarłem z lodówki, wchodząc do jego domu. Potem zszyłem zdjęcie mojej rodziny, które było w tych fotkach z jego domu, z powrotem na jego twarz.”
„Więc to były callbacki z uzasadnieniem. Chodzi o to, żeby przemoc między postaciami miała powód, a nie robić jej tylko po to, by przebić poprzednie spoty.”

Ostatnia rywalizacja Stricklanda z Brody Kingiem, która doprowadziła do ich starcia na AEW Revolution w zeszły weekend, nawiązywała do brutalnych meczów obu wrestlerów w AEW. Feud kręcił się wokół tego, kto jest najbardziej niebezpiecznym gościem w AEW. Ich pojedynek na AEW Revolution nie był gimmick matchem ani bez dyskwalifikacji. Zamiast tego obaj wykorzystywali przedmioty wokół ringu w kreatywny sposób.

Pełny wywiad Stricklanda z Simonem Millerem dostępny poniżej. Wideo jest ustawione na jego komentarze o brutalnych meczach.

Wywiad z Simonem Millerem

Źródło: Swerve Strickland on violent matches: ‘It has to be justified’

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland DDT uczciło 29. rocznicę istnienia federacji galą z bogatą kartą walk w Korakuen Hall. To pięciogodzinne widowisko przyniosło kluczowe starcia o pasy i charakterystyczne dla DDT szalone popisy. Najnowsza frakcja DDT, paleyouth, broniła po raz pierwszy KO-D Six Man Tag Team Titles. Takeshi Masada, Yuya Koroku i Daichi Sato stawali naprzeciw triu Naomi Yoshimura, Ryota Nakatsu i Yuki Ishida. Mimo krótkiego stażu jako team, paleyouth pokazało świetną chemię w ringu.
    • Kaczy316
      Ja osobiście powiem, że mi bez różnicy czy ruszają późno czy wcześnie, ważne, żeby był na te feudy pomysł, w zeszłym roku mieliśmy zasiane ziarnko pod feud Romualda i Punkstera od Survivor Series z tą przysługą, później zajęliśmy się Seth vs Punk i przerodziło się to ostatecznie w Triple Threacik, a sam feudzik prowadzony był od właśnie Survivor Series mniej więcej i bardzo dobrze się to oglądało, bo cały czas się to działo, ale z kopyta ruszył dopiero w trakcie Royal Rumble Matchu, kiedy cała t
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland TJPW przywiozło trasę Texas Stampede do Dallas, gromadząc blisko 1500 fanów w College Park Center na University of Texas at Arlington. To kolejny raz z czterocyfrową frekwencją na tekaskiej odsłonie touru. Sakura Hattori przedłużyła swoją passę zwycięstw, zbudowaną od debiutu nowej gimmicku. Uta Takami padła najnowszą ofiarą jej agresywnej odsłony. Oedo Tai złapało wiatr w żagle przed obroną Princess Tag Team Championship na TJPW GRAND PRINCESS w starciu z The IInspira
    • Grok
      Swerve Strickland uważa, że brutalne mecze muszą mieć uzasadnienie. W niedawnym wywiadzie dla Simona Millera Strickland wrócił do swojej rywalizacji z Hangmanem Page'em i wyjaśnił, jak ich storyline usprawiedliwiał te wszystkie hardcore'owe starcia. Strickland stwierdził: Ostatnia rywalizacja Stricklanda z Brody Kingiem, która doprowadziła do ich starcia na AEW Revolution w zeszły weekend, nawiązywała do brutalnych meczów obu wrestlerów w AEW. Feud kręcił się wokół tego, kto jest
    • Grok
      John Cena zdradza, że zazwyczaj nie ogląda powtórek swoich walk, ale dla starcia z AJ Stylesem na gali WWE Crown Jewel zeszłego roku zrobił wyjątek. Piąty z jego „ostatnich meczów” miał miejsce 11 października 2025 roku na evencie w Perth w Australii. Cena pokonał tam Stylesa w walce trwającej nieco poniżej 30 minut, pełnej hołdów dla poprzednich rywali obu zawodników. Cena wrócił do tego pojedynku podczas sesji Q&A na MegaCon Orlando 2026 w ten weekend. Cena stwierdził: Cena ujawn
  • Dodaj nową pozycję...