Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler grudnia 2007

Kto powinien zostać wrestlerem grudnia?  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać wrestlerem grudnia?

• Randy Orton
      2
    • Jeff Hardy
      18
    • Edge
      11
    • Finlay
      5
    • Booker T
      2
    • Christian Cage
      3
    • Shelton Benjamin
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

RAW:

- Randy Orton

- Jeff Hardy

SmackDown!

- Edge

- Finlay

TNA

- Booker T

- Christian Cage

ECW:

- Shelton Benjamin

Głosowanie trwa siedem dni.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

2

• IOOT_DZIKO

1

• Euz

1

• Biggmac

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Głos na Ortona. Nieźle mu wychodzi utrzymywanie pasa i formy :smile:

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

Zobaczcie Randy Orton on nie jest silny on ten pas ma dzieki:

sa to 2 z wielu przykladow

-nie czystym zagrania

-dyskfalifikacja

-w wacle z Chrisem Jericho na Armageddonie przeszkozil JBL a tak pewnie pas by Orton stracil dzieki tym dyskfalifikacja on ma ten pas a tak naprawde juz dawno by go stracil i chce zeby go stracil jak wruci John Cena!!

112005884747eab5ddd5ee3.jpg

• Reputacja:   24
  • Styl:  Ciemny

:lol:

Mój głos na Bookera T, który od pojawienia się w TNA nie przegrał żadnego pojedynku:]

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Głos idzie do Finlay'a....weteran ringowy jak już padło stwierdzenie im starszy tym lepszy niczym wino. Bije od niego pełen profesjonalizm , i potrafi pokazać co nie co nawet w pojedynku z niezbyt ruchliwym gigantem z indii. Po prostu widać , że gość zna sie na tym co robi i nie jest tam dla gabarytów czy komedianckich segemetnów. Jeff tez ostatnio pokazał pare ładnych i ciekawych matchy oraz widac że jest pushowany , ale on prezntuje odmienny styl a co najważniejsze ma jeszcze wiele przed sobą , natomiast Finlay odznaczył sie min. tym czym wrestler który jest moim ulubieńcem - Taker - mówie oczywiście o utrzymywanie sie w dobrej kondycji mimo wieku ....w gruncie rzeczy nie jest to takie łatwe ....dla niego głos.

P.S Zero złośliwości w tym co napisze i jesli uważacie to za obraze możecie mnie ukarać , ale Scythe i sixkiller czy uważacie że moje posty są podobnej wartości do tego powyżej ? Czy post powyżej "kupujecie" a moje dyskwalifikujecie ze względu na typu humoru odmiennego od waszych ? Bo jesli tak , naprawde Scythe miał chyba racje pisząc , że nie pasuje do waszego forum....być może jak , któryś z was "wruci" ( :???: ) to przeczyta ten malutki aneks. Bez obrazy oczywiście ...

Edytowane przez IOOT_DZIKO

915802072594e34bce782c.jpg

Możecie mnie wyśmiać ale glosuje na Sheltona, za zajebiste proma i bardzo dobre walki na ECW 8)

DawideqPL - zacznij odkładać na leki z kieszonkowych, bo już niedługo może być za późno :lol:

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Głos na Finlaya. Wprawdzie nie osiągnął niczego oprócz pokonania The Great Khaliego, ale z uwagi na jego pozycję w WWE był to nie lada sukces. Jest jedną z najważniejszych postaci na SmackDown!, mając prawie pięćdziesiąt lat. To mówi samo za siebie.

IOOT_DZIKO, spójrz na liczbę postów i ostrzeżeń, a potem odpowiedz sobie na pytanie, czy chcesz być porównywany z takimi osobami ;). Nikt Cię stąd nie wyrzuca (nie wiem co Ci napisał Scythe, nie interesuje mnie to, ale i tak nie wierzę), więc przestań prawie co post pisać takie rzeczy. Napisałem Ci kiedyś na PW moje sugestie (będące wynikiem zdań innych użytkowników), do których się chyba zastosowałeś. Tyle. Czego ode mnie oczekujesz? Jakiejś deklaracji? Jeżeli tak, to pisz na PW (tak, jak w każdej innej sprawie prywatnej!), bo zaśmiecimy temat.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Moj głos na Jeff'a. Otrzymał rozsądny, nie za szybki push co tylko wyszło mu na dobre. Co prawda zwycięstwo z Triple H może zawdzięczac decyzji Hunter'a, ale od wrestlingowej strony - pokonanie Snitsky'ego, właśnie HHH oraz spinnowanie Orton'a (co prawda Tag Team Match, ale co tam) 2 tyg temu sprawiają, że na niego głosuję. (tym bardziej, że wszystkich pokonał czysto)

Głos na Jeffa Hardyego za to ze da po dupsku Ortonowi :) Kocha swoich fanów, oni kochają jego. No i robi efektowne walki... Tag Team z Triple H, wprowadzil troche zamieszania między nimi :)

@Down: To jest grudzień, a JH wczesniej zdobył IC ;/

Edytowane przez nekrophage

glos na jeffa za intercontinental championship i za wycisk sprezentowany ortonowi :lol:

670856987476cea75c641b.jpg

oczywiście na jeffa może wreszcie zdobędzie jakiś wiekszy tytół- jego wyniki mówia same za siebie, pokonał ortona, carlito x2, snitsky... a orton??? nie wiem co on tu robi nie wygrał ostatnio nic, na jego miejsce bym zaliczył hornswoogla(myśle że by rozwalił RKO:))))) pozdro
show hogan, siła goldberga, odwaga jeffa hardego, blada twarz stinga... czego więcej potrzeba??

5204694374947fff7d1497.jpg

• Styl:  Jasny

Glos na Hardy'ego ;) za rowny miesiac :)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Głos oczywiście na Jeffa Hardy'ego za świetne walki które dawał w zeszłym miesiącu. :D

154344559147c85b0fc00a6.jpg

Głos na Finlaya odkąd pamiętam jego walki są zawsze na przyzwoitym poziomie

Mój głos idzie na Christiana, bo tak ;) Strasznie podoba mi się ostatnio sposób, w jaki Cage jest prowadzony w TNA. Mam nadzieję, że to powoli doprowadzi go do powrotu na szczyt, bo Kurtem jako mistrzem już wymiotuje. Zastanawiałem się jeszcze nad Bookerem, bo klimat jego debiutu i pierwszy występ na Impact miał całkiem fajny, ale jednak Christian :)
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...