Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Drew McIntyre podzielił się przemyśleniami, w których odniósł się do swoich frustracji przed dzisiejszym odcinkiem WWE SmackDown.

Do ringu staną McIntyre i Fatu – ich pojedynek zaplanowano na ten piątek na SmackDown. W promo na social mediach McIntyre wyraził frustrację z powodu braku wejścia na WrestleManię 42 jako Undisputed WWE Champion. Podkreślił rozczarowanie bliskich, w tym siostrzeńca, który przyjedzie na galę, ale nie ujrzy McIntyre'a wchodzącego rampą jako mistrza.

„Przybyłem na sprawdzenie. To były ciężkie tygodnie, prawda? Tak. Ta sama stara historia dla Drew McIntyre'a” – powiedział. „Różnica tym razem polega na tym, że coraz więcej ludzi otwiera oczy na prawdę, którą głosiłem, i zaczyna rozumieć, że to nie marudzenie ani narzekanie. To po prostu fakt od samego początku. Nie obchodzi mnie, ilu z was próbuje wskoczyć do tego pociągu. To nie czyni mnie mistrzem, prawda? Nie będę uciekał od faktu, że powinienem wchodzić na Manię jako champion. Rodzina przyjeżdża do Ameryki. Siostrzeniec powinien zobaczyć, jak jego wujek schodzi tą rampą jako mistrz, ale tego nie zobaczy. Nie będę się skupiał na tym, jak to wszystko się potoczyło. Tańczyłem ten taniec tyle razy. Muszę iść naprzód, muszę walczyć dalej. Ale tym razem robię to po swojemu.”

McIntyre przeszedł potem do tematu Fatu. Pochwalił jego atletyzm w ringu, ale jednocześnie zakpił z dawnej sylwetki. Następnie wrócił wspomnieniami do swojej kariery w WWE, kiedy dzielił szatnię m.in. z Triple H, Shawnem Michaelsem, Ricem Flair i Umagą.

„Mam wiele spraw, na których muszę się skupić, ale teraz skupmy się konkretnie na Jacobie. Nie możesz się poruszać po WWE bez natknięcia się na nepo baby lub oszusta – Jacob jest obu tych typów. Powiem o nim tyle, że jest bestią. Niesamowicie atletyczny jak na faceta, który kiedyś przypominał trzmiela i poruszał się jak on. Ale [jest] teraz dość napakowanym trzmielem, to mu przyznam. Jest szybki i silny, jest naprawdę groźnym gościem. Jest mężczyzną w świecie pełnym chłopców. To kiedyś był biznes mężczyzn. A jako groźny facet, lubię to. Ale jestem szybszy, silniejszy, mam doświadczenie w walce z najlepszymi, jakich ta branża ma do zaoferowania, przez długi czas, cholera, kiedyś byłem w tej samej szatni co Triple H i Shawn Michaels. A tego samego dnia, gdy się rozejrzałem na tych dwóch, pomyślałem: ‘Boże, tam w kącie jest Ric Flair’.

„Walczyłem w ringu z jednym z najlepszych członków The Bloodline. Nie potrzebowałem nikogo, by walczył moje bitwy. Walczyłem z Umagą w WWE. To pokazuje, jak długo tu jestem, a mimo to wciąż jestem jednym z najmłodszych weteranów. W tym momencie powinienem być o wiele bardziej zahartowany po całym tym gównie, przez które przeszedłem. Ale jestem oryginalnym atletycznym frekiem w tej grze.”

Na koniec McIntyre zaznaczył, że nie robi na nim wrażenia kryminalna przeszłość Fatu i jego pobyt w więzieniu. Potwierdził też swój występ na SmackDown, mimo że w zeszłym tygodniu mówił, iż „wypada” z programu.

„Samo to, że siedziałeś, Jacobie, nic dla mnie nie znaczy. Nikt nie zna mojej całej historii, nie wiedzą o mnie niczego. Wiedzą tylko to, co sam ujawniam. Wszyscy twierdzą, że są gangsterami, dopóki nie wejdzie do pokoju prawdziwy gangster, prawda?”

„Co niesie moja przyszłość? Naprawdę nie wiem. Naprawdę nie wiem w tym momencie. Ale co wiem, to że zobaczymy się w piątek na SmackDown, Jacobie.”

Zmęczenie 👎
Frustracja 👎
Zraniony 👎
Rozczarowany 👎
Nadal tu 👍

Droga na WrestleManię 42 przyniosła McIntyre'owi utratę Undisputed WWE Championship na rzecz Cody'ego Rhodesa po ingerencji Fatu w ich walkę. Rhodes teraz broni tytułu przeciwko Randy'emu Ortonowi na Manie.

Mimo że McIntyre i Fatu zmierzą się dziś na SmackDown, ich rywalizacja ma potrwać aż do WrestleManii.

Źródło: Drew McIntyre drops update on WWE SmackDown status

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie