Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Niezależny zawodnik Vin Parker wziął udział w otwierającym segmencie WWE Raw wczoraj wieczorem.

Edycja Raw z 16 marca wystartowała chaotycznym segmentem, w którym Seth Rollins starł się z Paulem Heymanem. Brock Lesnar szybko wkroczył do akcji. Zamaskowani mężczyźni towarzyszący Rollinsowi otoczyli Lesnara, gdy ten próbował wedrzeć się do ringu — jednego z nich wyeliminował rzutem na stalowe schodki.

Odpowiadając na klip z tego incydentu w mediach społecznościowych, Parker potwierdził, że to on krył się pod maską.

„Nie moja najmądrzejsza decyzja” — napisał Parker na Twitterze.

Not my wisest decision

Parker to niezależny zawodnik, który trenował w Rhodes Wrestling Academy Dustina Rhodesa. Występował kilkukrotnie dla Ring of Honor i działa w Kalifornii na scenie niezależnej.

Segment na Raw doprowadził do ogłoszenia, że Oba Femi zmierzy się z Brockiem Lesnarem na WrestleMania 42. Femi stanął twarzą w twarz z Lesnarem, zaaplikował mu Fall from Grace i zapiął pin, ku euforii kibiców. Klip WWE z tego momentu ma już prawie 1,5 miliona wyświetleń na YouTube.

Źródło: Indie wrestler confirms role in Brock Lesnar WWE Raw angle

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Konfrontacja CM Punka z Romanem Reignsem na WWE Raw, choć pełna napięcia, nie była pierwotnie planowanym zakończeniem segmentu. Według BodySlam+: Larry był psem adopcyjnym CM Punka i AJ Lee z Paws Chicago, adoptowanym w 2015 roku. Po śmierci Larry'ego para wzięła udział w zbiórce funduszy na rzecz Paws. Gdy Punk wspomniał o rodzinie Reignsa, media społecznościowe zalała fala spekulacji o ripoście z Larrym w roli głównej. Wygląda na to, że bookerzy mocno to rozważali podczas ostatniego
    • Kaczy316
      Kolejne Raw w drodze do WM i zapowiada się ono bardzo dobrze, mam nadzieję, że dowiezie!   Raw zaczynamy od Rollinsa! Który wychodzi na ring i dookoła są jego Masked Mani! Mówi o tym, że jest jednym z tych, którzy zabiją The Vision, mówi o tym jak 2 tygodnie temu wbił metalowe krzesło w plecy Heymana, a potem jeszcze wykonał na nim Curb Stompa, wszystko przerwał Paul, który wyszedł na stage, widać, że poobijany, ale nic nie mówi tylko idzie w stronę ringu, a Seth cały czas do niego mów
    • Grins
      Oni go tak prowadzą odkąd zdobył pas WHC ja od razu wiedziałem że z tego nic nie będzie, bookują go na szybko a później nie wiedzą co z nim zrobić, wgl po tym jak odklepał we walce z Jey'em stracił wiarygodność że ciężko uwierzyć że to jakiś carrer killer, szkoda tylko AJ'a i Cena że musieli mu się akurat podłożyć. 
    • Mr_Hardy
      Kolejne świetnie PPV od AEW. Dziwna walka o pasy TT pań. Nie wiem czy tak miało być czy coś się stało. Zadebiutowała jakaś Ronda. Nie znam typiary poza tym, że chyba w mma walczyła. Totalnie po mnie spływa jej obecność. Bardzo się ucieszyłem z powrotu Willa. Skakałem z radości jak małe dziecko. Will ma w sobie to coś. Brody King to nigdy nie powinien trafić tak wysoko w AEW. Wepchanie polityki do wrestlingu = dno.Nigdy nie kibicowałem Stricklandowi tak jak na Revolution.Pomoc Omegi szczekaczow
    • Grok
      Niezależny zawodnik Vin Parker wziął udział w otwierającym segmencie WWE Raw wczoraj wieczorem. Edycja Raw z 16 marca wystartowała chaotycznym segmentem, w którym Seth Rollins starł się z Paulem Heymanem. Brock Lesnar szybko wkroczył do akcji. Zamaskowani mężczyźni towarzyszący Rollinsowi otoczyli Lesnara, gdy ten próbował wedrzeć się do ringu — jednego z nich wyeliminował rzutem na stalowe schodki. Odpowiadając na klip z tego incydentu w mediach społecznościowych, Parker potwierdził, że to
  • Dodaj nową pozycję...