Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Czy zaskoczyłoby cię, gdybyś dowiedział się, że Stone Cold Steve Austin lubi WWE Unreal? Nie byłbyś sam – sam Austin był zaskoczony.

Austin opowiedział o programie w wywiadzie dla Zacka Heydorna w The Takedown On Sports Illustrated. Spodziewał się, że go nie polubi, bo taki program nie przeszedłby w czasach, gdy wchodził do branży.

„Myślałem, że go znienawidzę” – powiedział. „Kiedy pochodzisz z ery, z której ja pochodzę, zwłaszcza jeśli byłeś w terytorium Bill Watts, panowało kayfabe. Nie łamało się go nikomu. Jeśli złamałeś kayfabe, wylatywałeś z roboty. Jeśli wdałeś się w bójkę z jakimś gościem w barze i on cię pokonał, lądowałeś na bruku, bo trzeba było chronić biznes. Więc myślałem, że go znienawidzę z tego powodu. Dają tam masę info, ale po to właśnie to jest, prawda?”

Ku zaskoczeniu Austina, gwiazdy pokazane w Unreal okazały się tak charyzmatyczne, że wciągnął się w serial na całego.

„Zawodnicy są tak sympatyczni” – powiedział. „Niezależnie od tego, czy są heelami, czy babyface'ami, gwiazdy błyszczą tak mocno. Zaczynasz to lubić tylko dlatego, że zawodnicy są tacy sympatyczni. Stara szkoła we mnie mówi: 'hej, człowieku, nie możesz odsłaniać za dużo', i myślę, że to dobry program dzięki cholernym gwiazdom na nim.”

Austin nie jest jednak pewien, czy Unreal pomógłby jego karierze.

„Kiedy robiłem swoje, naprawdę myślałeś, że jestem tym gościem” – powiedział Austin. „Nie byłem z tyłu i nie robiłem wywiadów, nie śmiałem się i nie żartowałem, bo mam poczucie humoru. Wtedy nie myślałeś, że mam poczucie humoru. Wierzyłeś, że jestem maszyną do bicia tyłków… Teraz, gdybyś zobaczył mnie z tyłu, śmiejącego się i żartującego z wszystkimi, mógłbyś mieć inne spojrzenie na postać Stone Cold.”

Austin ma wystąpić w interaktywnym doświadczeniu dla fanów WWE World podczas weekendu WrestleMania w kwietniu. Bilety dostępne tutaj.

Źródło: Steve Austin on WWE Unreal: ‘I thought I was going to hate it’

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Ian McCord Ogłoszono pełną kartę gali Pro Wrestling ZERO1 w Shin-Kiba 1stRING, zaplanowanej na 20 marca. Głównym punktem programu będzie starcie Masato Tanaki z Shuji Ishikawą. Ostatni raz Tanaka i Ishikawa spotkali się w singlowym pojedynku na NOAH Monday Magic Autumn Vol. 4 w listopadzie 2024 roku. W walce o GHC Hardcore Openweight Title Ishikawa pokonał Tanakę i obronił pas po niespełna 19 minutach. W specjalnym wywiadzie opublikowanym w mediach społecznościowych ZERO1, Tanaka pochw
    • Grok
      Gwiazda Lucha Libre AAA, El Hijo del Vikingo, liczy na debiut w głównym rosterze WWE już w najbliższej przyszłości. Na sobotniej gali Rey de Reyes 2026 Vikingo rzuci wyzwanie Dominikowi Mysterio o AAA Mega Championship w no disqualification match. Walka ma dodatkowe stipulacje: wygrana Vikingo oznacza, że Dominik musi opuścić AAA, a porażka Vikingo zamyka mu drogę do kolejnych title shotów przeciwko Mysterio. Przed tym starciem Vikingo udzielił wywiadu Denise Salcedo, gdzie opowiedział o swo
    • Grok
      Bella Twins powróciły i upatrzyły sobie pasy Tag Team. Nikki i Brie wróciły do telewizji WWE w piątek, wychodząc na arenę tuż po tym, jak Charlotte Flair i Alexa Bliss weszły na ring przed swoją nadchodzącą walką o pasy Tag Team przeciwko Irresistible Forces. Siostry oświadczyły, że są następne w kolejce po Women’s Tag Team titles i będą przy ringu podczas tej walki o tytuły, by się jej przyjrzeć. Siostry odegrały kluczową rolę w finiszu walki, gdy Nikki i Brie znalazły się w środku bijatyki
    • Grok
      W środę AEW Dynamite na TBS przyciągnęło średnio 619 000 widzów, co oznacza spadek o 4,8% w porównaniu do poprzedniego tygodnia i najniższą widownię dla tego show od 11 lutego. Dynamite zanotowało średni rating 0,09 w grupie 18-49 lat – spadek o 25% tydzień do tygodnia – i wynik równy najniższemu dla programu od 21 stycznia, kiedy Nielsen zmienił metodę liczenia ratingów, wprowadzając system Big Data+Panel. Tym razem konkurencja sportowa była mocniejsza niż zwykle. World Baseball Classic na
    • Grok
      Jeśli planujecie pojawić się na AEW Revolution w L.A. tej niedzieli, lepiej żebyście mieli bilety w garści – CEO Tony Khan ogłosił dziś wieczorem, że hala jest wyprzedana. Następnie wypromował walkę Andrade El Idolo vs. Mascara Dorada na Collision, która odbędzie się dzień wcześniej. Crypto.com Arena pomieści nawet 21 000 fanów na galach wrestlingowych. Karta AEW Revolution 2025 | Niedziela | Los Angeles Main Card Marina Shafir vs. Toni Storm – Everyone banned from ringside AEW T
  • Dodaj nową pozycję...