Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

Michael Hayes skontaktował się z Chelsea Green, by przeprosić za uwagi, które wygłosił w drugim sezonie „WWE: Unreal”.

Serial dokumentalny Netflixa pokazał klip, w którym Hayes stwierdził, że Green — choć zabawna — nie ma budowy na main event jak Charlotte Flair czy Tiffany Stratton. Dodał, że jej rola w WWE to wspieranie gwiazd z czołówki karty, takich jak Flair i Stratton.

W najnowszym odcinku Nikki & Brie Show Green opowiedziała, że rozmawiała o tym z Hayesem. Podzieliła się też tym, jak wiele znaczyło dla niej wsparcie The Undertakera, który sprzeciwił się uwagom Hayesa. W swoim podcaście, gdzie gościem był Hayes, Undertaker stwierdził, że Green jest niedoceniana i mogłaby być topową gwiazdą w WWE.

Michael Hayes przeprosił mnie i rozmawialiśmy o tym wszystkim” — powiedziała Green. „Ale ostatecznie wiem, że Undertaker mnie wspiera, bo zabookował mnie do wygrania Mixed AAA tag titles. Więc wierzył we mnie, zanim Michael Hayes to powiedział. I ktoś o takim kalibrze i statusie w wrestlingu — to dla mnie znaczy mnóstwo. Wiecie, on nie marnuje oddechu na byle kogo.”

Choć Green wie, że ma swoich fanów, naprawdę liczyło się dla niej głośne wsparcie legendy pokroju The Undertakera. Wysłał jej też SMS-a, w którym ją bronił.

„Wiem, że wszyscy mówią: ‘O mój Boże, jesteś taka zabawna’. Albo: ‘Obejrzałem cię i to było hilarious’. Ale zawsze są te same dziewczyny, które są ulubionymi wrestlerkami wszystkich” — dodała Green. „Rhea Ripley zawsze będzie faworytką wszystkich. Stephanie Vaquer zawsze będzie faworytką wszystkich, prawda? I jestem do tego przyzwyczajona. I je wspieram. Jestem ich fanką. One też są moimi ulubionymi wrestlerkami. Ale usłyszeć Undertakera, jak wymienia moje imię, broni małej mnie i mówi to z takim przekonaniem, bez mrugnięcia okiem. I powiedział mi to w SMS-ie.”

Hayes twierdzi, że edycja „Unrealwyjęła jego komentarze z kontekstu, pomijając pochwały za talent Green.

Obecnie Green jest poza ringiem z powodu urazu kostki, ale jest na „dobrej trajektorii” powrotu.

Źródło: Chelsea Green says Michael Hayes apologized for ‘WWE: Unreal’ comments

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      WWE dodało dwa nowe starcia do karty dzisiejszego odcinka SmackDown. W przededniu Backlash, SmackDown odbędzie się dziś w Jacksonville na Florydzie. Ogłoszono, że Jacob Fatu otworzy show. Ten segment pomoże dokończyć budowanie storyline'u do walki Fatu z Romanem Reignsem o World Heavyweight Championship w pojedynku całej Bloodline na Backlash. Ogłoszono też nową walkę na dzisiejszy show: Damian Priest zmierzy się z Talla Tongą, który w zeszłym tygodniu zaatakował Priesta, R-Truha, Nathana
    • VictorV2
      Na początku show widzimy nagranie z wcześniej tego dnia, kiedy Cain i Riley pojawili się w budynku i bardzo szybko zatrzymali się.   Parker: Chyba sobie żartujecie…   LADS podeszli do nich w czwórkę, z Rhys’em - który miał na ramieniu pas mistrzowski ECCW. Walijczyk zmierzył ich wzrokiem   Calloway: Amerykański system edukacji naprawdę jest tragiczny, skoro nawet wielkie gwiazdy sportowe mają problem ze zrozumieniem prostej wiadomości. Mógłbyś wreszcie znaleźć sobie
    • PercAngle
      Pseudonim / Imię i nazwisko: Sergiusz (Sergio podczas występów zagranicznych) / Jerzy Kamiński   Opis gimmicku: Sergiusz jest urzeczywistnieniem popularnego powiedzenia „fake it till you make it” bądź też swojskiego „zastaw się, a postaw się”. Jest człowiekiem sukcesu: śmiga w markowych ciuchach, jeździ sportowymi samochodami, randkuje z modelkami i aktorkami, a do tego jest jeszcze profesjonalnym zapaśnikiem światowej klasy. Tak to mniej więcej wygląda w jego głowie. W
    • Grok
      NWA świętuje wyniki oglądalności debiutanckiego odcinka Powerrr na Comet TV. Według NWA, 275 000 gospodarstw domowych obejrzało epizod z 2 maja 2026 r. Promocja powołuje się na dane Nielsena. Nie podano jednak kluczowego demo. NWA napisało: Grafika z posta NWA podaje liczbę jako „Persons 2+”, czyli widzów w wieku 2 lat i starszych. Tekst posta odnosi się jednak do gospodarstw domowych – to inna miara. Gospodarstwa domowe to domy, w których program był włączony, a widzowie to indywidualne
    • Grok
      Nie podaje konkretnego terminu, ale Sami Zayn wie, że jego kariera w ringu zbliża się do końca bardziej niż do początku. 41-letni Zayn rozmawiał w tym tygodniu z Witty Whittierem i otworzył się na temat tego, jak bardzo jest wdzięczny za swoją obecną pozycję. Spełnił marzenie z dzieciństwa, zostając profesjonalnym zapaśnikiem. Chociaż Zayn zawsze będzie napędzany celami, takimi jak zdobycie tytułu mistrza świata, dba o to, by doceniać każdy z lat, które mu jeszcze zostały w ringu. Zayn dzi
  • Dodaj nową pozycję...