Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE: Raw - 31.12.07

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Rozbrzmiewa theme Raw: "To be Loved". Na rampie zjawia się WWE Champ, Legend Killer, Randy Orton!

Randy Orton: 3 Tygonie temu na Raw, odbyła się walka o Nr 1 Contender'a do Pasa Mistrzowskiego WWE. Ku naszemu zdziwieniu, wygrał ją Jeff Hardy... Ale ja zmieniłem plany, za zgodą Mr.McMahon'a. Muszę się odegrać na Hunterze, za wyrzucenie z Evolution. Dlatego dziś odbędzie się walka Randy Orton vs Triple H o pas Mistrzowski WWE!

Legend Killer otrzymał ogromny Cheer.

Na ring wchodzi Triple H.

Triple H: Wszedłeś na ring, aby powiedzieć, że "tak poprostu" oddajesz mi swój pas?!

Randy Orton: Może nie do końca tak jak myślisz, ale podobnie... Musisz najpierw ze mną wygrać.

Triple H: To pestka! Ok, Randy, Wiesz, że za walkę o pas, zrobię wszystko!

"No Chance in Hell", widzimy Chairman'a WWE Mr. McMahon'a.

Mr. McMahon: Przyszedłem tu tylko po to by powiedzieć, że nastąpiły pewne zmiany w naszej umowie Randy, mam nadzieję, że będą one dla ciebie korzystne, gdyż postanowiłem dodać do waszej walki Jeffa Hardyego!

Słyszymy muzykę, przy której Jeff wchodzi na rampę i staje pośród publiczności!

Jeff Hardy: A to ciekawe! Triple Theart Match? Ok, dzięki za szansę Vinnie. Mam nadzieję, że naszykowałeś mi tabliczkę z napisem "WWE Champion - Jeff Hardy".

Triple H: Co? Odbiło ci? To ja zostanę mistrzem WWE, mimo, że byliśmy przyjaciółmi, czy ci się to podoba czy nie. Understand?

Randy Orton: Dziewczynki nie gryźcie się! Obaj dostaniecie RKO i zpinuję któregoś z was. Tak czy owak, pas należy do mnie, i w najbliższym czasie nie zamierzam go nikomu oddać, a teraz Fuck Out!

__

Single Match:

Billy Kidman vs. CM Punk

Końcówka: Coockie Master dostaje Flying Elbow. Pin 1...2... Kick Out.

Obaj rywale wstają. Patrzą sobie w oczy, po czym zakładają zwarcie i nawzajem się przepychają.

Kidman sprytnie zachodzi CM Punka i pociąga go za nogi, po czym ten upada twarzą na narożnik.

Billy tauntuje i wykonuje Super Face Jam. Przeciwnik długo nie wstaje więc on zagaduje do jakiejś panienki za ringiem.

CM Wstaje, rozpędza się od lin i zasadza rywalowi Low Drop Kick.

Wchodzi na narożnik i skacze na Kidmana. Podnosi go i wrzuca na ring. Pin 1...2...

Kick Out. Kolejny skok z narożnika, ale nieszczęśnie upada na tyłek.

Kidman szybko wstaje i robi Shooting Star Press. Pin 1...2...3...

Winner: Billy Kidman

__

Backstage:

Widzimy zmierzającego gdzieś Carlito pogryzającego jabłko.

__

Tag Team Champion's Match:

Cody & Holly vs. Stone Cold & Mr. Kennedy

Końcówka: Zwarcie. Harcore przepycha Kennedyego i szybko zakłada mu Headlock.

Stone Cold wyciąga rękę. Kennedy próbuje dotknąć lin.

Po kilkudziesięciu sekundach udaje mu się to. Szybko zamienia się ze Stone Coldem.

Holly dostaje Spinebuster i Mudhole Stomping. Austin tauntuje.

Hardcore Holly wyciąga rękę i czołga się w stronę swojego narożnika.

Rattlesnake to zauważa i łapie za nogę rywala.

Przyciąga go do swojego narożnika i zamienia się z Kennedym.

Tamten robi Kenton Bomb. Odwraca się i niespodziewanie dostaje Drop Kick od Codyego.

Wchodzi Stone Cold i punchuje młodego Rhodesa. Robi mu Stunner i pin. 1...2...3...

Winner's and new Tag Team Champions: Stone Cold & Mr. Kennedy

Po meczu chłopaki piją piwo.

__

European Championship Match:

Al Snow vs Santino Marella

Końcówka: Santino Marella krąży wokół ringu. Al Snow sprytnie podchodzi do niego i serwuje mu DDT.

Pin 1...2... Kick Out. Santino podnosi się i rozbiega o liny. Dostaje Drop Kick. Kolejny pin 1...2... Kick Out.

Al wchodzi na narożnik i Moonsault! Podchodzi do rywala i serwuje Snow Plow. Marella unika.

Szybko wstaje i Triangle Choke! Santno w pięknym stylu powala przeciwnika! Pin 1...2...3...

Winner and first European Champion: Santino Marella

_

Backstage:

W Szatni D-X:

Triple H: Fuck. Lepiej żebyś był za ringiem w czasie mojej walki, ok? Gdybym nie dawał rady, wejdź, to No-DQ match.

HBK: Jasne, chętnie zrobie kolejne Sweet Chin Music na Ortonie.

Triple H: Ciekawe tylko co jeszcze McMahon wymyśli. Świetnie, nowy rok, nowy mistrz! Jeżeli Orton wygra to niech all SUCK US!

Przychodzi Jeff Hardy.

Jeff: Hunter... tak... ekhm. Powodzenia. No dobra. Zachowałem się jak dureń. Walka to walka, kto wygra ten wygra. Trzymajcie się D-X.

Triple H: Jeff, zaczekaj! Wiesz, że za walkę o pas, zrobię wszystko. Ale przyjaciółmi możemy być nadal?

Jeff: Ta. Jasne! No to, sztama. Wygra lepszy! Sorki musze lecieć.

Triple H (do HBK): Na nim też zrób Sweet Chin Music, a ja zrobię Pedigree.

__

na ring Wchodzi Vince McMahon.

Vince: Na ten czas, koniec walk, wszyscy są w zgodzie, robimy ucztę noworoczną!

Jakiś Listonosz mówi z telebimu.

Listonosz: Pan Vince McMahon?

Vince: Tak, coś się stało?

Listonosz: Paczka dla pana. Widać trochę ciężka.

Vince: Naprawdę? To pewnie prezent od Shane'a. obiecał że coś przywiezie. Proszę wejść.

Po Chwili.

Listonosz: Proszę tu i tu podpisać.

Vince: Ok, już. Dziękuję.

Z boku przesyłki jest łom.

Vince: Oh my God!

Vince otwiera deski, a naszym oczom ukazuje się... BOBBY LASHLEY!

Ogromny Push!

Bobby robi Vince'owi Dominatora.

Wchodzi Shane McMahon.

Shane: Tak tato. To jest prezent odemnie. Podoba ci się? Przychodzę tu z proźbą! Zostanę GM Raw?

Vince Powoli się podnosząc: NIGDY! Po tym co zrobiłeś, NIGDY!

Shane: Bobby, nie pogardzę jeszcze jednym Dominatorem.

Bobby biegnie w stronę Shane'a i robi Dominator.

Bobby: Chciałeś, masz!

Lashley idzie w stronę telebimu za którym jest noworoczna uczta.

__

Uczta:

Wszyscy piją drinki. Wpada Bobby Lashley.

Wszyscy: Bobby? Co ty ty robisz?

Bobby: Wracam ludzie! Jest dla mnie jakiś drink?

Stone Cold: Łap Beer! Hell Yeah!

Bobby: Dzięki, stary!

Hunter: Ej Bobby, gdzie McMahon? Zrobiłeś mu coś złego?

Bobby: A dokładniej Dominator.

Wchodzi Carlito.

Carlito: Komuś Jabłko?!

Nikt się nie zgłasza.

Carlito: Dobra! Zapamiętam!

__

Triple Theart Match: No-DQ

WWe Championship Match:

Randy Orton (/w Edge) vs. Jeff Hardy (/w Matt Hardy) vs Triple H (/w Shawn Michaels)

Końcówka: Partnerzy głownych opponentów biją się za ringiem. Triple H robi spinebuster na Randym. Podnosi go i odpycha od lin. Wyrzuca go. Zostaje sam na ringu. HBK, wchodzi na ring i tauntuje z Hunterem. Nagle od tyłu dostaje Drop Kick i Swanton Bomb od Jeffa. HBK szybko robi SCM. schodzi z ringu i wrzuca tam Ortona, ale przed tym serwuje mu Super Kick. Przyciąga Huntera za rękę i kładzie go na Randym. Pin 1...2... RKO sie wyrywa. Cała trójka wstaje. Nagle Jeff Hardy dostaje Spear od Edge'a. Orton i Hunter okładają się pięściami. Hunter powala go Choteslinem. Łapie go za rękę i stawia za linami. Szykuje się do Line Pedigree, ale dostaje Drop Kick od Jeffa Hardyego. Obaj wypadają z ringu. Ale kto to? Y2J biegnie i powala Jeffa Linosaultem! Wchodzi na narożnik i skacze na Ortona. Potem okłada go pięściami. Łapie za głowę i wrzuca na ring. Hunter wraca i Pin 1...2...3...

Triple H patrzy z niedowierzaniem na swój pas!

Winner and new WWE Champion: Triple H

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nekrophage

1

• Falcony

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Gala taka sobie, nudzi Tirpelek jako champ x nie wiadomo który i degeneration x razy 8200293024523052

8827320924727884526505.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...