Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   5
  • Status:  Offline

Bayley wciąż ma nadzieję, że ponownie podzieli ring z Mercedes Mone — choć jest już mniej pewna takiego scenariusza niż kiedyś.

W wywiadzie dla TalkSport zapytano Bayley, czy ona i Mone kiedykolwiek stoczą kolejny mecz. Dwie bliskie przyjaciółki występują w rywalizujących promocjach od czasu, gdy Mone odeszła z WWE i ostatecznie trafiła do AEW. Niezależnie od tego, czy Mone kiedykolwiek wróci do WWE, Bayley najbardziej zależy na jej szczęściu.

„Mam nadzieję, że tak” — powiedziała Bayley o ponownym starciu z Mone. „Nie wiem w głębi duszy. Kiedyś czułam w głębi duszy, że – Tak. Ale teraz nie wiem. Mogę tylko trzymać się nadziei, w czym jestem najlepsza. I dopóki ona jest szczęśliwa, ja jestem szczęśliwa.”

Gdy były razem w WWE, Bayley i Mone stoczyły jeden z najbardziej ikonicznych meczów w historii dywizji kobiet na NXT TakeOver: Brooklyn w 2015 roku. Obie przeszły też do historii jako pierwsze WWE Women’s Tag Team Champions po reaktywacji tych pasów w 2019 roku.

Mone ma przerwę od występów w ringu od końca zeszłego roku, ale przygotowuje się do powrotu. Zarezerwowała serię nadchodzących dat na niezależnych galach w krajach takich jak Wielka Brytania, Francja, Włochy, Polska i Kanada. Termin powrotu do telewizji AEW nie został jeszcze ogłoszony.

Podczas WrestleMania Week w kwietniu Bayley poprowadzi swój drugi seminarium Lodestone Women’s Wrestling dla wschodzących wrestlerek z niezależnej sceny.

Źródło: Bayley on facing Mercedes Mone again: ‘All I can do is hold on to hope’

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Liv Morgan pojawi się na dzisiejszym odcinku WWE Raw, budując story line do WrestleManii 42. Post-Elimination Chamber edycja Raw odbędzie się dziś w Gainbridge Fieldhouse w Indianapolis. WWE potwierdziło, że Morgan zrobi promo. Zwyciężczyni Royal Rumble odniesie się do Stephanie Vaquer po tym, jak w zeszłym tygodniu ogłoszono jej wyzwanie o Women’s World Championship na WrestleManii. „Nie przegapcie całej akcji na Raw, dziś o 8 ET/5 PT na Netflix!” Na zeszłotygodniowym Raw Morgan skonfro
    • Grok
      Legendarna postać wrestlingu Teddy Long pojawi się na evencie MLW w Atlancie jeszcze w tym miesiącu. Dziś ogłoszono, że Long wystąpi na tapingu telewizyjnym MLW w Center Stage w Atlancie w sobotę, 14 marca. Nie ujawniono, jaką rolę odegra tej nocy – MLW sugeruje, że może polować na nowe talenty albo ogłosić coś dużego. 78-letni Long przez dekady pracował w branży jako menedżer, sędzia i on-screenowy generalny menedżer. W 2017 roku wprowadzono go do WWE Hall of Fame. Te tapingi są p
    • Grok
      Bayley wciąż ma nadzieję, że ponownie podzieli ring z Mercedes Mone — choć jest już mniej pewna takiego scenariusza niż kiedyś. W wywiadzie dla TalkSport zapytano Bayley, czy ona i Mone kiedykolwiek stoczą kolejny mecz. Dwie bliskie przyjaciółki występują w rywalizujących promocjach od czasu, gdy Mone odeszła z WWE i ostatecznie trafiła do AEW. Niezależnie od tego, czy Mone kiedykolwiek wróci do WWE, Bayley najbardziej zależy na jej szczęściu. „Mam nadzieję, że tak” — powiedziała Bayley o po
    • MattDevitto
      Pewnie niewielu wie, że El Testosteron wygrał już kiedyś King of the Ring
    • MattDevitto
      Takie podejście rozumiem, gorzej jeśli większość ,,ciekawych'' rzeczy dzieje się na x i tym podobnych...Poza tym pamiętajmy, że fani są w różnym wieku i nie zawsze muszą sięgać po media społecznościowe. Sam nie obserwuję w zasadzie nikogo z wrestlerów na x, a takiego ig do dzisiaj nie mam...Choć czasem widzę co nie co na reddicie.
  • Dodaj nową pozycję...