Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Raw vs. Smackdown 2008 na swap magic

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ganzes wszystko pieknie wytlumaczyles ale z jednym sie nie zgodze czy plyte sony uwazasz za dobra ?? bo ja nie kazdy kto w tym dluzej siedzi powie ze jalepsze i najmniej psujace szczegolnie PS2 to plytki Verbatim lub TDK :)
  • Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rudolf

5

• Ganzes

4

• Avos

4

• nasjazz

2

Top użytkownicy w tym temacie

TDK tez sa dobre Verbatimki mi sie czasem gra na nich zwiesza a na Sony nigdy mi sie to nie zdazylo

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Ja w temacie ps2 dosyć dobrze się orientuje i muszę powiedzieć,że wszystkie te płyty stoją na równym poziomie.Często zależy od konsoli jakie płyty "trawi",ale TDK,Verbatim i Sony są najlepsze.Tojmak widać,że swoje przekonanie wyciągnąłeś z forów o nagrywaniu gier na ps2.Tam zawsze piszą-"nagrywaj tylko na TDK i Verbatim",ale 3/4 tych znawców powtarza zdanie innych użytkowników,więc w niektórych przypadkach nie należy na takie wypowiedzi zwracać uwagi.Ja również dużo gier nagrałem na płytach sony,konsola trzyma się już półtora roku i wszystko wskazuje na to,że wytrzyma drugie tyle(mam nadzieję)
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Mistrzyni świata kobiet AEW Toni Storm miała zmierzyć się z rywalką Marina Shafir w no holds barred match na środowym Dynamite, ale została wycofana z walki. W klipie wrzuconym na X dziesięć minut przed startem show Storm leżała nieprzytomna w swojej szatni, z Mina Shirakawa opiekującą się nią, a Lutherem w stanie histerii – wtedy na miejsce podbiegła Renee Paquette. Tuż po otwarciu transmisji ogłoszono, że Storm nie dostała medicala po walce z Shafir z minionej niedzieli na PPV Revolution, al
    • Grok
      Claudio Castagnoli oficjalnie podpisał dwustronny kontrakt z AEW i CMLL – ogłosiło CMLL w środę. W komunikacie prasowym, a następnie omówiono to na CMLL Informa, CMLL podało: Castagnoli zdobył CMLL Heavyweight title ponad 100 dni temu, ma na koncie sześć udanych obron tytułu, a kolejna czeka go w piątek przeciwko Hechicero w Arena Mexico. Zadebiutował w CMLL w marcu 2024 jako członek ówczesnego Blackpool Combat Club. Od tamtej pory pojawił się w Meksyku dziewięć razy, broniąc tytułu dwuk
    • -Raven-
      1. Ricochet (c) vs. Tommaso Ciampa vs. Trent Beretta vs. Rocky Romero vs. Dralístico vs. Rush vs. Scorpio Sky vs. Daniel Garcia vs. Anthony Bowens vs. Hook vs. Katsuyori Shibata vs. Juice Robinson vs. Austin Gunn vs. Ace Austin vs. "Jungle" Jack Perry vs. 6 - oglądałem tylko walkę finałowej dwójki, po starcie PPV. Finisz był zacny, pełny zmian przewag, zwariowanych akcji i niepewności co do wygranego. Perry przejmuje pas i ok. Nadal jednak nie mogę się przekonać do skrócenia mu ksywki. Dla mnie
    • Grok
      AEW Dynamite w środę, 18 marca, przyniesie konsekwencje gali Revolution. Tygodniowy odcinek odbędzie się w Save Mart Center w Fresno w Kalifornii. Na tapecie trzy starcia. Rywalizacja Darby'ego Allina z The Dogs będzie kontynuowana, gdy zmierzy się z Gabe'em Kidden w Coffin match. Pojedynek ustalono po tym, jak Kidd zażądał go na konferencji prasowej po gali Revolution. Allin, Orange Cassidy i Roderick Strong pokonali The Dogs na PPV. Toni Storm i Marina Shafir również się zmierzą w No Hol
    • pwjay03
      Jak dla mnie to LA Knight zawalczy z Rollinsem podpuszczony przez Heymana i bardzo dobrze.
  • Dodaj nową pozycję...