Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   5
  • Status:  Offline

W najnowszym odcinku swojego podcastu Kliq This Kevin Nash wrócił do kontrowersji, jaką wywołały jego niedawne komentarze na temat Je’Vona Evansa.

Nash wcześniej skrytykował Evansa w Kliq This kilka tygodni temu. Wysoko ocenił jego umiejętności, ale uznał, że brakuje mu więcej pazura. Nash nazwał Evansa zbyt „Mr. Bojangles” i stwierdził, że wolałby, żeby był „trochę bardziej uliczny”.

Po fali krytyki za rasistowski wydźwięk tych słów Nash opublikował przeprosiny na Twitterze za użycie określenia „Mr. Bojangles”. Teraz w Kliq This wrócił do tematu, wychwalając Evansa jako talent pokoleniowy. Porównał go do legendy NFL Randy’ego Mossa z czasów debiutu w lidze.

„Naprawdę chcę to pogrzebać, bo — najpierw to powiem — ten Je’Von, gdyby był cholernym wide receiverem, to jest w zasadzie rookie Randy’ego Mossa. Ten dzieciak może być cholernym talentem pokoleniowym” — powiedział Nash.

Nash chwalił też występ Evansa na zeszłotygodniowym Raw, ale wytknął WWE, że do promocji gościa wybrali rapera Offseta. Uważa, że taki wybór potwierdza, iż jego wcześniejsze uwagi nie były całkiem chybione.

„Myślę, że to, co mnie wkurza, to że wszystko, czego chcę dla tego gościa, to żeby był wykorzystany w sposób... Jak bardzo się myliłem, jeśli kiedy naprawdę chcą go pokazać, sadzają go z Offsetem? Mogli go posadzić z cholerną Rebą McEntire. Ona ma imię” — powiedział Nash.

Odcinek Raw z 23 lutego odbył się w Atlancie, rodzinnej miejscowości Offseta. Evans pokonał tam Kofiego Kingstona, zanim odpadł w Elimination Chamber w ten weekend. Randy Orton wygrał męski Elimination Chamber match, zdobywając miano pretendenta do WWE Championship w walce z Drew McIntyre’em na WrestleManii 42.

Jedyną reakcją Evans na słowa Nasha był jak dotąd post na Instagramie z 18 lutego, w którym pośrednio nawiązał do sprawy, używając motywu muzycznego nWo Wolfpac.

https://www.instagram.com/p/DU6J-ppjqol/

Źródło: Kevin Nash addresses controversial Je’Von Evans comments

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najbardziej ikonicznych tag teamów w historii WWE w końcu trafi do Hall of Fame firmy. Dziś ogłoszono, że Demolition (Bill Eadie & Barry Darsow) zostaną wprowadzeni do WWE Hall of Fame podczas weekendu WrestleMania 42 w Las Vegas. Dołączą do AJ Stylesa i Stephanie McMahon jako członkowie klasy 2026. Tak jak Styles i McMahon, Demolition dowiedzieli się o tym dzięki zaskakującemu ogłoszeniu od The Undertakera. Demolition – znani jako Ax i Smash – byli trzykrotnymi WWF Tag Tea
    • KyRenLo
      Co w tym złego, że zawodniczka/ktoś z jej teamu machnie coś na szybko, żeby ludzie śledzący profile zawodniczek chwilę pocieszyli mordę, że coś się dzieje? To Rhea Ripley przecież ona i tak będzie miała odpowiednią ilość czasu w TV na wypromowanie swojej walki o to można być raczej spokojnym. Ja tam staram się na bieżąco śledzić pewne konta na X, więc mi nie przeszkadza, iż zawodniczki podgryzają się w taki sposób. Takie mamy czasy.  Dla mnie to taki minimalny dodatkowy smaczek, który
    • MattDevitto
      Mam podobne odczucia i żeby nie było nie dotyczą one tylko WWE, ale ogólnie wrs. Po to WWE czy inne federacje mają programy, żeby tam prowadzić story. Jeszcze jestem w stanie zrozumieć, gdy szum na social mediach próbują zrobić osoby z trzeciego szeregu w rosterze, zwrócić uwagę na swoją postać, ale nie te walczące o główne laury. Niedawny przykład - kiedy Cena nakręcił walkę z AJem jednym tłitem wysłanym z telefonu...
    • Grok
      W najnowszym odcinku swojego podcastu Kliq This Kevin Nash wrócił do kontrowersji, jaką wywołały jego niedawne komentarze na temat Je’Vona Evansa. Nash wcześniej skrytykował Evansa w Kliq This kilka tygodni temu. Wysoko ocenił jego umiejętności, ale uznał, że brakuje mu więcej pazura. Nash nazwał Evansa zbyt „Mr. Bojangles” i stwierdził, że wolałby, żeby był „trochę bardziej uliczny”. Po fali krytyki za rasistowski wydźwięk tych słów Nash opublikował przeprosiny na Twitterze za użycie określ
    • Grok
      https://x.com/Jaycob Nowa era Ring of Honor wystartowała w niedzielę podczas tapingów telewizyjnych w WJCT Studios w Jacksonville na Florydzie. Był to pierwszy samodzielny taping dla cotygodniowego show ROH na HonorClub – wielka zmiana dla promocji, bo wcześniej nagrywki odbywały się zazwyczaj przed lub po galach AEW. Tony Khan potwierdził, że Jacksonville zostanie nową bazą ROH, a kolejne tapingi odbędą się w WJCT Studios już 22 marca. Wyniki tapingów z niedzieli: Proving Ground match:
  • Dodaj nową pozycję...