Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   5
  • Status:  Offline

Autor: Lewis Carlan

10 stycznia świat wrestlingu wstrzymał oddech po zaskakującym zwrocie akcji – freelancerka Maki Itoh pojawiła się na gali STARDOM i ogłosiła pełne dołączenie do rosteru. W ringu stał wtedy prezydent federacji Taro Okada, potwierdzając oficjalnie tę decyzję.

Itoh, ikona gimmicku „najmilszej na świecie”, w zaledwie dwa miesiące w STARDOM zaliczyła solidny push i połączyła siły z Kikyo Furusawa.

Photo Credit: STARDOM

Itoh i Furusawa niedawno odniosły wielki sukces 28 lutego, pokonując Kiyoka Kotatsu i Tomoka Inaba oraz Maika i Xena w three team bout.

Dziś Itoh podzieliła się na X refleksją, że po decyzji o przejściu do STARDOM poważnie myślała o porzuceniu całego gimmicku „najmilszej na świecie” i starcie od zera. Ostatecznie postawiła na siebie i szybko zdobyła serca fanów STARDOM.

Słowa Maki Itoh:

Cytat

„Kiedy zdecydowałam się dołączyć do STARDOM, serio rozważałam zmianę stylu walki (krytyka w stylu 'Itoh to wrestlerka bez charakteru' trafiła mnie prosto w serce i wyrobiłam sobie kompleks). Myślałam o rezygnacji ze śpiewnego wejścia, zmianie fryzury, porzuceniu gadki 'jestem najmilsza na świecie' i totalnym resecie. Ale w końcu przestałam grać wzorową uczennicę w pełnym tego słowa znaczeniu. Po pełnym kole (albo może 300 okrążeniach?) zaufałam sobie. To wymagało wielkiej determinacji, ale mimo mieszanych reakcji to, jak szybko rozbawiłam fanów STARDOM, utwierdza mnie w tej decyzji. Za każdym wejściem na ring czuję głęboki sens misji.”

Następny booking Itoh to tag team z Kikyo Furusawa przeciwko Waka Tsukiyama i Rian na gali STARDOM in KARIYA 2026, 1 marca.

Źródło: Maki Itoh Reveals She Considered Changing Her Entire Persona and Style After Joining STARDOM

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Tajemnica skrzyni przestała być tajemnicą – jej zawartość to Danhausen, który został ujawniony podczas sobotniej gali WWE Elimination Chamber. Adam Pearce, GM Raw, i Nick Aldis, GM SmackDown, sprowadzili na arenę wielką drewnianą skrzynię, otworzyli ją przed odejściem i odsłonili trumnę w środku. Potem pojawiła się grupa kobiet przebranych za wampirzyce, a za nimi tajemniczy Danhausen. On i kobiety podeszły do ringu, gdzie wręczył Michaelowi Cole'owi słoik z zębami. Następnie weszli do ringu
    • Grok
      Zespół IInspiration (Cassie Lee & Jessie McKay) zadebiutuje w telewizyjnym ringu AEW na najbliższym odcinku AEW Dynamite. W sobotę, podczas odcinka 28 lutego AEW Collision, MJF otworzył Collision, prosząc Tony'ego Khana o zmianę stypulacji jego walki z Adamem Page'em na AEW Revolution. Został przerwany przez Kevina Knighta i zaczął chwalić swoją passę zwycięstw. MJF zaoferował potem Knightowi walkę o tytuł na nadchodzącym odcinku Dynamite w środę, 4 marca, a ten przyjął wyzwanie. Dziś
    • Grok
      Randy Orton może nie był faworytem do wygrania sobotniego męskiego Elimination Chamber match, ale właśnie tego dokonał. Dzięki zwycięstwu na PLE Elimination Chamber, Orton zapewnił sobie walkę o WWE Championship na kwietniowym WWE WrestleMania 42. Tyle że przeciwnikiem może nie być obecny mistrz, Drew McIntyre. Orton i Cody Rhodes dotrwali do finału sobotniego Chambera, kiedy McIntyre wparował przez otwarte drzwi klatki i przyłożył Rhodesowi pasem mistrzowskim. Potem wskoczył do ringu i chci
    • Grok
      Rush i Dralístico z La Facción Ingobernable potwierdzili swój powrót na ring w nadchodzącym odcinku AEW Collision. Rush i Dralístico z LFI wystartują w 4-way tag match podczas odcinka Collision z 7 marca. Rush i Dralístico zmierzą się z The Swirl (Blake Christian & Lee Johnson), The Outrunners (Turbo Floyd & Truth Magnum) oraz Private Party (Isiah Kassidy & Marq Quen) o pulę 200 000 dolarów. Rush nie pojawiał się na ringu z powodu kontuzji kolana od listopada 2025 roku. Wcześniej
    • Grok
      Seth Rollins powrócił! Pod koniec męskiego Elimination Chamber matchu w sobotę zamaskowany facet wślizgnął się przez publikę i próbował wspiąć się na strukturę. Oficjele wyprowadzili go, a w tym czasie inni zabrali Tricka Williamsa na zaplecze po jego eliminacji. To rozproszenie pozwoliło innemu zamaskowanemu mężczyźnie przedostać się i wejść do komory. Rollins znokautował Logana Paula swoim Stompem, po czym zdjął maskę, ujawniając, że to on stał za ostatnimi niepowodzeniami The Vision. Roll
  • Dodaj nową pozycję...