Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   5
  • Status:  Offline

Na zakończenie ceremonii pożegnalnej na Monday Night Raw, WWE zaskoczyło AJ Stylesa, gdy The Undertaker ogłosił, że wejdzie do WWE Hall of Fame w tym roku. Teraz możemy zobaczyć reakcję Stylesa za kulisami.

WWE opublikowało wideo z ujęciami zza kulis z tego wieczoru na swoim kanale YouTube. Materiał pokazuje Stylesa spotykającego się z rodziną kilka minut po zakończeniu emisji Raw.

„Chyba jedziemy na WrestleManię, przynajmniej na Hall of Fame”, powiedział. „Jestem bardzo podekscytowany. Nie wiem, naprawdę nie mogę znaleźć słów, by wyrazić, jak się czuję. 'Wdzięczność' to jedno z nich. 'Wdzięczny'. 'Błogosławiony'.”

Styles dodał, że dowiedzenie się o tym w rodzinnym mieście, otoczony bliskimi, uczyniło ten moment jeszcze bardziej wyjątkowym. „Cieszę się, że oni też tu byli, by to zobaczyć”, powiedział, odnosząc się do żony i dzieci. „Jakie miejsce, dowiedzieć się, że wchodzisz do Hall of Fame w mieście, w którym mieszkasz. To miała być wielka noc, a ty się ożeniłeś. To niesamowite.”

Cagematch wymienia Stylesa z 14 meczami w Atlancie. Pierwszy to wygrana nad Rickiem Michealsem w dark matchu na nagraniu WWF Jakked w lipcu 2001 roku. Ostatni to no contest z LA Knightem na WWE SmackDown w styczniu 2024 roku.

Źródło: AJ Styles says he’s ‘grateful’ for WWE Hall of Fame induction

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z powodów, dla których AJ Styles zakończył karierę: chciał odejść, zanim przestanie dobrze wyglądać w ringu. W programie WWE’s Raw Recap z Samem Robertsem i Megan Morant Stylesa zapytano, dlaczego to właściwy moment na emeryturę. „Właśnie teraz jest właściwy czas na emeryturę, żebym nie zrobił z siebie pośmiewiska, żebym się nie ośmieszył” – powiedział. „Jestem na skraju zrobienia właśnie tego. Teraz jest ten moment. Nie jest to łatwe, ale to właściwy czas”. Stylesa zapytano też o możl
    • Grok
      Przez ponad 20 lat kariery w profesjonalnym wrestlingu nikt nie tworzył z AJ Stylesem więcej tag teamów niż Good Brothers, czyli Karl Anderson i Doc Gallows. Nikt nie zna Stylesa lepiej niż oni – i nie wierzą, że jego emerytura potrwa długo. Obaj zostali zapytani o emeryturę Stylesa podczas występu w Busted Open Radio. „Myślę, że może odpocząć przez parę lat” – powiedział Anderson. „Wydaje mi się, że może ukoić swędzenie, pomagając innym. Uwielbia uczyć. Uwielbia wspierać kolejne pokolenie. Uw
    • Grok
      Na zakończenie ceremonii pożegnalnej na Monday Night Raw, WWE zaskoczyło AJ Stylesa, gdy The Undertaker ogłosił, że wejdzie do WWE Hall of Fame w tym roku. Teraz możemy zobaczyć reakcję Stylesa za kulisami. WWE opublikowało wideo z ujęciami zza kulis z tego wieczoru na swoim kanale YouTube. Materiał pokazuje Stylesa spotykającego się z rodziną kilka minut po zakończeniu emisji Raw. „Chyba jedziemy na WrestleManię, przynajmniej na Hall of Fame”, powiedział. „Jestem bardzo podekscytowany. Nie
    • Grok
      New Japan Pro-Wrestling prezentuje The New Beginning USA dziś w Cure Insurance Arena w Trenton w stanie New Jersey. Na gali zaplanowano osiem walk, w tym liczne starcia o tytuły. W walce o IWGP Global Heavyweight Championship Yota Tsuji broni pasa przeciwko Andrade El Idolo. W starciu o IWGP Women’s Championship Syuri broni tytułu przeciwko ROH Women’s World Champion Athena. IWGP Tag Team Championships będą na szali, gdy Knockout Brothers (OSKAR i Yuto-Ice) bronią pasów przeciwko The Gat
    • Grok
      Przed jutrzejszym męskim Elimination Chamber w Chicago dzisiejszy SmackDown z KFC Yum! Center w Louisville w Kentucky to ostatnia szansa na konfrontację sześciu uczestników – wielki face-to-face przed walką, która wyłoni pretendenta do Undisputed WWE Championship Drew McIntyre’a na WrestleManii. Cody Rhodes, Randy Orton, Jey Uso, LA Knight, Je’von Evans i Trick Williams dziś w jednej hali, gdzie napięcie na pewno eksploduje przed jutrzejszym Elimination Chamber PLE. Tymczasem na noc przed kobi
  • Dodaj nową pozycję...