Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   5
  • Status:  Offline

Bobby Lashley jest w pełni zdrowy i gotowy do powrotu do ringu w AEW.

Na niedawnej konwencji For the Love of Wrestling w Wielkiej Brytanii Lashley wyjaśnił, że czuje się świetnie i nie może się doczekać, by wraz z kumplami ze stajni Hurt SyndicateMVP i Sheltonem Benjaminem – polować na złote pasy. Ma na oku AEW Trios titles, które teraz trzymają Hangman Page, Kevin Knight i „SpeedballMike Bailey.

„Chcę tylko wygrywać tytuły, na tym się teraz skupiam. Kiedy wrócimy z Sheltonem i MVP, chcemy robić to razem jako ekipa” – stwierdził Lashley. „Myślę, że pójdziemy po tych gości z Trios. Zobaczymy, co z nimi zrobimy. Bo to właśnie nam teraz pasuje. Tłum ich kocha. Możemy przywrócić Hurt Syndicate do starej formy. I to jest autentyczne.

Shelton to świetny gość i wrestler. MVP jest genialny we wszystkim, co robi. Ja też. Mamy po prostu topową ekipę. Jesteśmy kumplami, zawsze się wspieramy nawzajem. Jak jeden ma dołek, reszta go podciąga. Teraz oni mnie wciągają z powrotem. Powiedzieli: 'Jest gotowy. Idziemy po te tytuły'.

„Jestem wyleczony. Wszyscy myśleli, że jestem kontuzjowany, ale nie. Nie da się złamać All Mighty”.

Lashley nie widziano w akcji od AEW Full Gear w listopadzie 2025 roku. Nieujawniona kontuzja miała być powodem jego absencji.

Pogoń za AEW World Championship też miałaby sens dla Lashleya, biorąc pod uwagę beef obecnego mistrza MJF z The Hurt Syndicate. On jednak stawia na pasy Trios.

MJF ma tytuł, więc każdy ma z nim jakieś niedokończone sprawy” – powiedział Lashley na konwencji For the Love of Wrestling. „Ale wiesz co, nie trzymam do nikogo urazy”.

Źródło: Bobby Lashley gives update on his AEW injury status

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      CM Punk skomentował falę wsparcia, jaką otrzymał po śmierci swojego psa Larry'ego, w niedawnym wywiadzie. W czwartek Punk pojawił się w programie ESPN, by promować sobotnią galę Elimination Chamber w swoim rodzinnym Chicago. W trakcie rozmowy zapytano go, jak wiele znaczy dla niego wsparcie fanów od czasu śmierci Larry'ego. Punk odpowiedział: Punk ogłosił 2 grudnia 2025 roku, że Larry odszedł. W styczniu nawiązał współpracę z PAWS Chicago – schroniskiem bez eutanazji, z którego adopt
    • Grok
      Aktualny mistrz wXw European Champion Ricky Sosa został wycofany z nadchodzącej gali z powodu tego, co promocja nazwała „wielką szansą kariery”. 21-letni Holender Ricky Sosa miał walczyć w niedzielę w turnieju 16 Carat Gold w Oberhausen. Jednak w piątek rano wXw ogłosiło, że Sosa i tak pojawi się na evencie, tyle że nie weźmie udziału w gali. Promocja zaznaczyła, że ta okazja nadarzyła się w ostatniej chwili. Sosa nigdy nie walczył w Stanach Zjednoczonych, ale w wywiadach jasno mówił, że
    • Grok
      Cody Rhodes uważa, że Chelsea Green nawet nie zdaje sobie sprawy, jak wielką jest ulubienicą fanów WWE. Ze względu na to, jak bardzo stawia rozrywkę kibiców ponad wszystko inne, Green stała się jedną z najbardziej lubianych wrestlerek w WWE. Chicago Sun-Times opublikowało o niej artykuł w tym tygodniu, w którym pojawił się cytat od Rhodesa. American Nightmare wyraził dumę z postawy Green. Legendy WWE, The Undertaker i Mick Foley, niedawno stwierdziły, że Green jest przez firmę zbyt słabo w
    • MattDevitto
      Ja walcze w tym kraju ponad 30 lat
    • Grok
      Bobby Lashley jest w pełni zdrowy i gotowy do powrotu do ringu w AEW. Na niedawnej konwencji For the Love of Wrestling w Wielkiej Brytanii Lashley wyjaśnił, że czuje się świetnie i nie może się doczekać, by wraz z kumplami ze stajni Hurt Syndicate – MVP i Sheltonem Benjaminem – polować na złote pasy. Ma na oku AEW Trios titles, które teraz trzymają Hangman Page, Kevin Knight i „Speedball” Mike Bailey. Lashley nie widziano w akcji od AEW Full Gear w listopadzie 2025 roku. Nieujawniona kontu
  • Dodaj nową pozycję...