Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   5
  • Status:  Offline

Gdy Oba Femi dołączy do głównego rosteru WWE, nadal będzie szukał odpowiedzi na pytanie, jakim typem wrestlera chce być.

Femi gościł w tym tygodniu w podcaście No-Contest Wrestling i podziękował Johnowi Cenie za to, że na samym początku kariery pomógł mu szybko ogarnąć biznes wrestlingowy. Jeśli chodzi o jego ring game, Femi wciąż poszukuje tego rodzaju legacy, które chce zostawić po sobie. Może postawić na dominujący styl w typie Brocka Lesnara, a może na mocne storylines.

„To dzięki takim gościom jak John, wiesz, którzy wychodzą na ring i gadają o tych sprawach. Teraz nie muszę przechodzić przez cały ten ciężki proces, który on przerobił” – powiedział Femi. „Jestem za to wdzięczny, za to, że w życiu miałem takich ludzi. O to właśnie chodzi.

„Nie wiem, czy moja kariera potoczy się dokładnie tak jak u John Ceny. Wciąż odkrywam, jaką ścieżkę w ogóle chcę obrać. Jest ten dominujący, mocny typ jak Brock Lesnar. A z drugiej strony storylines w stylu The Bloodline. Jeszcze nie wiem, jakie będzie moje dziedzictwo. Ale przynajmniej wiem, co jest właściwe. Idąc z tym dalej, zobaczymy, dokąd nas poniesie.”

Jednym z elementów, nad którymi Femi pracuje, jest to, jak bardzo chce być vocal. W NXT był raczej cichy i stoicki. Teraz postanowił trochę więcej trash-talkować przeciwników.

Choć czuje się zaszczycony wsparciem legend pokroju Ceny, Femi podkreśla, że kluczowe jest zacząć traktować inne gwiazdy WWE jak równych sobie, a nie idoli.

„Ten fandom musi odejść” – stwierdził Femi. „Ci, którzy w tym siedzą za głęboko, nie radzą sobie najlepiej, jeśli mnie pytasz. Jak zaczniesz widzieć tych gości jako rywali, to będzie dla ciebie lepsze.”

Femi nie został jeszcze oficjalnie przypisany do żadnej marki WWE, ale może wylądować w rosterze Raw, bo zaczął już feudd z Rusevem w tym show.

Źródło: Oba Femi still figuring out what type of WWE wrestler he wants to be

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Randy Orton dotarł do momentu w karierze, w którym jest po prostu wdzięczny za to, że nadal może wchodzić do ringu. W 2022 roku kariera Ortona wisiała na włosku – musiał przejść operację podwójnej fuzji kręgosłupa. Spędził poza ringiem 18 miesięcy, zanim wrócił w listopadzie 2023 roku. To doświadczenie dało mu nową perspektywę i nauczyło doceniać każdą chwilę w ringu. Orton był gościem The Pat McAfee Show i odniósł się do swojego komentarza z tego tygodnia, w którym stwierdził, że chciałby w
    • Kaczy316
      Liczę tutaj na Femiego, z innych rywali to Gunther, ale On to raczej dopiero wtedy jak Lesnar będzie kończył karierę, pytanie kiedy to będzie, czy w tym roku np. na SummerSlam czy później, jeśli w tym to Lesnar vs Gunther na SummerSlam byłoby git, ale co do Open Challenge to Oba jak dla mnie jest jedynym dobrym wyborem, ewentualnie jeszcze Royce Keys, ale zobaczymy co tam wykombinują....hmm, a Priest vs Lesnar? Damian mógłby to spokojnie przegrać, a i tak mógłby być mocno pokazany w tej walce, w
    • Grok
      Penelope Ford doznała kontuzji podczas tag team match na środowym odcinku AEW Dynamite, co wymusiło zmianę finiszu, bo nie była w stanie kontynuować walki. Ford i Megan Bayne walczyły z Willow Nightingale i Harley Cameron o AEW Women’s Tag Team titles, kiedy Ford złapała kontuzję przy moonsaulcie poza ringiem (na zdjęciu powyżej) po nieudanym lądowaniu na nogach. Walczyła jeszcze kilka minut, zanim musiała oddać tag, a medycy ringside udzielili jej pomocy. AEW błyskawicznie zmieniło book w
    • Grok
      Mistrz świata AEW MJF nie weźmie udziału w zaplanowanym wcześniej występie na gali Mystery Wrestling w Kanadzie w przyszłym miesiącu. Należąca do Evil Uno niezależna promocja ogłosiła dziś, że z powodu „nieprzewidzianego konfliktu w harmonogramie” MJF nie wystąpi na ich pokazie 26 marca w Edmonton. Nie podano innych szczegółów dotyczących tego konfliktu. Mystery Wrestling przeprosiła za niedogodności i zaznaczyła, że fani chcący zwrotu biletów mogą to załatwić w miejscu zakupu. W wideo
    • Grok
      Klienci Xfinity z pakietami WWE/Comcast mogą teraz oglądać ESPN Unlimited i WWE PLE bez dodatkowych opłat. Alex Sherman z CNBC podał tę nowinę w czwartek, tuż przed nadchodzącym w ten weekend Elimination Chamber. Użytkownicy Xfinity mogą potwierdzić subskrypcję ESPN za pomocą swojego konta Xfinity. Integracja z dużymi dostawcami postępuje mozolnie od czasu, gdy WWE przyspieszyło umowę z ESPN, przesuwając jej start z kwietnia na wrzesień. YouTube TV nadal nie jest w pełni zintegrowane.
  • Dodaj nową pozycję...