Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Co znalezliscie pod choinka :D

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tak nudzac sie przed kompem i trawiac wchlonieta kolacje wigilijna wpadlem na pomysł luźnego temaciku :) mozecie napisac (albo jak kto woli pochwalic sie) co dostaliscie pod choinke :)

Ja zaczne tak skromnie:

-spodnie jeansy,

-zestaw kosmetykow (antyspirant, zel do wlosow ,zel pod prysznic),

-jakas tam figurke,

-i SUPER majtasyyy od dziewczyny :D :twisted: :P

itd

1480916194a0b1a85edad5.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AiBqu

2

• Brychu

1

• Brejver

1

• luki

1

Top użytkownicy w tym temacie

No to może ja pociągne dalej temat, i pokaże Wam co dostałem od mojej żony. W sumie był to prezent na Mikołaja, ale co tam ;) Osoby, które mają nój numer gg na swojej liście, mogą się domyślać co zaraz pokaże (opis był wymowny ;) )

Uwaga panowie, teraz Was pozaginam :twisted:

Prezent od żony na Mikołaja to:

Thumbtack Baseball Bat! :twisted:

http://img257.imageshack.us/my.php?image=dsc04197xh4.jpg

http://img257.imageshack.us/my.php?image=dsc04198eg0.jpg

Nawet rower i zegarek z pierwszej komunii tak mnie nie ucieszył :D Spodziewałem się typowego fantu, wiecie... jakis ciuch, perfuma, słone paluszki itd. Choć TBB nie ma jakiejś wielkiej wartosci rynkowej, to jednak jest to jeden z najlepszych prezentów jaki dostałem. Za każdym razem jak na niego patrzę to uśmiecha mi sie pysk :) I chyba o to właśnie chodzi.

Wyprzedzając komentarze... składane krzesełko już mam :]

4143166924a5dc43430e70.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Majonez, toż to jest zajebisty prezent - tylko pozazdrościc :D

A oto moja lista:

telefon LG KU 250,

płyta "Jelonek" z wytwórni Mystic Productions

czarny longsleeve z nadrukiem (jakiś tam motyw z zawartym krzyzem Ankh) na klacie.

Damn, ja dostalem staly zestaw:). Zestaw Nivea, jakies tam bombonierki, 3 ksiazki o tematyce sportowej, i kozacki czarny pas do spodni:).
"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

A ja dostałem pościel z wrestlingu jest super :P :P :P I koszulkę z włatcami móch z odcinka jak pili wino mszalne :P:P:P tez super :P

• Reputacja:   361
  • Styl:  Jasny

A ja pod choinką znalazłem pijanego Mikołaja :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

raven zazdroszcze ci,ja tam na wsi spedzalem swieta z rodzinka z matka z tata i oczywiscie zona ,od niej dostalem takie fajne kolekcjonerskie takie cos jak na rekach ma jeff hardy(nie wiem skad to wziela) i taka skate'owska bluze z chromu
  • 4 miesiące temu...

ja dostałem pościel z TNA tak jak joga, od laski dostałem SVR 2008, a od starszych kasę(6000zl) .
[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

72980324749511c3a2737d.gif

• Urządzenie:  Android

To ty teraz gwiazdkę miałeś? Jakiego wyznania jesteś?

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Sądząc po wspaniałomyślności i chojności rodziców oraz dziewczyny to sądze że ma coś wspólnego z Weemanem :P Nie wiem czemut ak mi się kojarzy jakoś :P

5199219949eed950a51bb.png

a od starszych kasę(6000zl) .

A te 6000 to do ręki czy w formie papieru toaletowego? bo ja mam podobny tylko, że w Euro.

you're going away with me alright... in a garbage bag..

„Nie sądziłem, że na świecie jest aż tylu idiotów - dopóki nie zobaczyłem Internetu.” Stanisław Lem

heh ja tak samo jak ty xD :-x
[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

72980324749511c3a2737d.gif

• Reputacja:   25
  • Styl:  Jasny

a od starszych kasę(6000zl) .

Już to widzę.. 6tyś zł..

.. zresztą mamy teraz Maj.. a nie grudzień.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
    • Attitude
      Nazwa gali: Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2025 - Dzień 9 Data: 24.11.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Event Lokalizacja: Iwaki, Fukushima, Japan Arena: Iwaki City Gymnasium Publiczność: 437 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold True Victory - Dzień 3 Data: 24.11.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kazuno, Akita, Japan Arena: Memorial Sports Center Format: Taped Data emisji: 27.11.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Giero
      Za nami kolejny, ostatni przed Survivor Series 2025 odcinek WWE Monday Night Raw. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. Zgodnie z zapowiedziami, Raw otworzył Roman Reigns. Dość szybko przerwał mu… WWE Champion Cody Rhodes. Cody przypomniał, że Roman poprzednim razem wywiązał mu się z danego słowa. Chciał wiedzieć, by ponownie tak będzie. I jaki cel ma Roman w związku z nadchodzącym WarGames. Reigns odpowiedział, iż on i Cody nie lubią się. Nawet zbytnio się nie znają
    • IIL
      Kusi, aby finałem była walka Okada vs Takeshita. Kazu jest mocarnie bookowany i byłby to bardzo emocjonujący finał ze względu na to, że Takeshita jest mistrzem IWGP i wygrał tegoroczny G1 Climax. Jon Moxley ostatnio poddaje grubsze walki przez submission i jemu taka wygrana by się teoretycznie przydała, ale jego wizerunek jest już oczywiście zabudowany na maxa i może to też uwalić. Hajp na Darby Allina po powrocie nieco przygasł, także jemu wygrana w turnieju i zdobycie mistrzostwa Con
  • Dodaj nową pozycję...