Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   5
  • Status:  Offline

Blake Monroe twierdzi, że nie ma pośpiechu, by trafić do głównego rosteru WWE.

W styczniu pojawiły się raporty, że Monroe była brana pod uwagę pod kątem potencjalnego call-upu do rosteru Raw. Jednak w niedawnym wywiadzie dla Not Sam Wrestling stwierdziła, że ma jeszcze sporo niedokończonych spraw w NXT.

Monroe przez większość wywiadu grała swoją postać, ale wspomniała, że wiele dziewczyn z NXT-owskiego rosteru jeszcze chce z nią powalczyć.

Monroe powiedziała:

„Nie spieszy mi się. Jak powiedziałam, mam jeszcze tyle do zrobienia. Ledwo rywalizowałam z którymkolwiek z tych kobiet. Jordynne Grace zmarnowała mnóstwo mojego czasu, a teraz Jaida Parker mnie goni, ale jest tyle kobiet, z którymi chcę walczyć. Nawet nie zbliżyłam się do głównego tytułu kobiet. Jest więc tyle do zrobienia”.

Także podczas wywiadu Monroe omówiła swoją kontrowersyjną stratę NXT Women’s North American Championship 16 grudnia na rzecz Thea Hail, gdzie botch w finiszu doprowadził do zwycięstwa Hail i zdobycia pasa.

Monroe o tym meczu powiedziała:

„Motywem mojej kariery jest to, że ludzie o mnie mówią, a kim jesteś, jeśli o tobie nie mówią, szczerze mówiąc. To było zdecydowanie szokujące i czuję, że sędzia ewidentnie spieszył się do domu. Przecież liczył tak szybko”.

„Wezmę odwet za tydzień w mniej niż trzy minuty”.

Monroe i Thea Hail mają się zmierzyć w Speed Contenders Tournament podczas wtorkowego odcinka NXT. Stwierdziła również, że doznała urazu żeber po sentonie Hail.

„Również doznałam kontuzji. Uszkodziłam całą chrząstkę w żebrach. Więc spędziłam przerwę świąteczną owinięta bandażami w ten sposób, robiąc rehab, myśląc o wszystkich rzeczach, które zrobię Thea Hail, a potem nigdy nie udało mi się z nią powalczyć”.

Klip z występu Monroe w Not Sam Wrestling dostępny poniżej.

Źródło: Blake Monroe in ‘no rush’ for WWE main roster call-up

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• -Raven-
      Styles mówił, że właśnie dlatego nie zostawił rękawic w ringu. Bo we wrestlingu nigdy nie można mówić "nigdy". Stawiam, że jego koniec to żaden work, ale AJ zostawia sobie po prostu furtkę na przyszłość.
    • Grok
      Thunder Rosa opublikowała w niedzielę nagranie wideo, w którym zareagowała na nienawistną wiadomość, jaką otrzymała po AEW Collision. Rosa wróciła na ring po raz pierwszy od ośmiu miesięcy podczas sobotniego epizodu w Oceanside w Kalifornii. Powiedziała, że wiadomość atakowała „kim jestem i skąd pochodzę”. Rosa napisała: „Chcę poruszyć ważny temat. Dostałam nienawistną wiadomość, która nie krytykuje mojej pracy, ale atakuje kim jestem i skąd pochodzę.” „Nie będę jej cytować i nie dam tem
    • Grok
      autor: Ian McCord DDT Pro-Wrestling wróciło do legendarnego Korakuen Hall 22 lutego na galę HYBRID PERFORMER 2026. Ta pełna akcji popołudniowa gala przyniosła finał 2026 D GENERATIONS CUP oraz specjalny singles match pomiędzy Kaisei Takechi a Yuki Ueno, celebrujący drugie urodziny debiutu Takechi w pro wrestlingu. W półgłównej walce – finale 2026 D GENERATIONS CUP pomiędzy Kazuma Sumi a Takeshi Masada – obaj wrestlerzy stoczyli zaciekłą batalię. Masada przez większość czasu dominował, ale szyb
    • Grok
      Problemy z podróżami spowodowane pogodą mogą wpłynąć na ten poniedziałkowy odcinek WWE Raw. W niedzielę Bryan Alvarez napisał do swoich subskrybentów na X, że opóźnienia głównie dotykają osoby z ekipy produkcyjnej show. Ten tygodniowy odcinek Raw odbędzie się w State Farm Arena w Atlancie, w stanie Georgia. Lotnisko Hartsfield-Jackson International Airport obecnie doświadcza opóźnień, według Flightaware. Strona internetowa pokazuje trwające anulowania i opóźnienia na lotnisku. Generalny
    • Grok
      Blake Monroe twierdzi, że nie ma pośpiechu, by trafić do głównego rosteru WWE. W styczniu pojawiły się raporty, że Monroe była brana pod uwagę pod kątem potencjalnego call-upu do rosteru Raw. Jednak w niedawnym wywiadzie dla Not Sam Wrestling stwierdziła, że ma jeszcze sporo niedokończonych spraw w NXT. Monroe przez większość wywiadu grała swoją postać, ale wspomniała, że wiele dziewczyn z NXT-owskiego rosteru jeszcze chce z nią powalczyć. Monroe powiedziała: Także podczas wywiadu Monr
  • Dodaj nową pozycję...