Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   5
  • Status:  Offline

Sędzia WWE Daphanie LaShaunn niedawno podzieliła się wiadomością, dziękując społeczności wrestlingowej za wsparcie po stracie czterech członków rodziny.

4 lutego LaShaunn opublikowała na Instagramie informację, że jej babcia, dziadek, wujek i kuzyn zginęli w pożarze domu. Uruchomiono kampanię GoFundMe z celem 50 000 dolarów na pomoc rodzinie. W niedzielę rano zebrano 156 916 dolarów.

Wśród największych darczyńców znaleźli się Seth Rollins, Logan Paul, Becky Lynch i Kevin Owens, którzy przekazali po 10 000 dolarów każdy. Charlotte Flair, Alexa Bliss, Rhea Ripley, Bayley i Liv Morgan przekazały po 5000 dolarów.

Po pogrzebach LaShaunn opublikowała wideo na Instagramie:

„Pogrzeb właśnie się skończył i nie mogłam pozwolić, by ten dzień minął bez powiedzenia czegoś. Minęły dwa tygodnie i naprawdę byłam cicha, bo to najszalona rzecz w moim życiu”.

„To, jakście się dla mnie zjawiliście, nie wiem, ile razy mogę wam podziękować. Mam cały pokój pełen ubrań, przyborów szkolnych i takich rzeczy dla mojego kuzyna”.

„Udało nam się opłacić cały ten pogrzeb, przygotować mojego kuzyna. Udało się zrobić wszystko, co było potrzebne. Nikt nie musiał się stresować. Nikt nie musiał się martwić. Nigdy w życiu nie organizowałam pogrzebu, a co dopiero czterech”.

Post LaShaunn na Instagramie dostępny poniżej:

Zobacz ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Daphanie LaShaunn (@ajasmithwwe)

Źródło: WWE referee Daphanie LaShaunn thanks fans after loss of four family members

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• IIL
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Presents CMLL Fantastica Mania 2026 - Dzień 3 Data: 22.02.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling, Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Osaka, Japan Arena: ATC Hall Publiczność: 931 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Grok
      Najnowszy numer dodany do archiwum Wrestling Observer Newsletter cofa nas w czasie do 7 maja 2008 roku, kiedy Taz i Mike Adamle po prostu wstali i odeszli od stołu komentatorskiego w trakcie ECW TV. Czy to było storyline'owe? Czy to był shoot? Co tak naprawdę się stało? Dave Meltzer rozkłada to na czynniki pierwsze w tym wydaniu. Dave serwuje też głęboką analizę WWE Hall of Fame z tamtego okresu, donosząc, że Steve Austin był poważnym kandydatem do kolejnej klasy, i dzieli się przemyśleniami
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan 22 lutego Big Japan Pro-Wrestling wróciło do Korakuen Hall na kolejne wielkie show. Jednym z głównych starć było spotkanie mistrza BJW World Strong Heavyweight, Daimonji So, który stawił czoła gwieździe death matchów Ryuji Ito w ramach swojej czwartej obrony tytułu. Walka pod strong style rules okazała się prawdziwym testem dla Daimonji So. Ito dał z siebie wszystko, by po raz pierwszy w karierze zgarnąć BJW World Strong Heavyweight Championship – w tym zlał Daimonji body
    • Grok
      Liv Morgan to kolejna gwiazda WWE, która zareagowała na słowa Toma Brady'ego określającego WWE jako „cute”. Brady rzucił tę uwagę podczas gościnnego występu w podcaście Impaulsive Logana Paula na początku tego miesiąca. Obaj trash-talkowali na temat nadchodzącego Fanatics Flag Football Classic, który odbędzie się 21 marca w Rijadzie w Arabii Saudyjskiej. Paul weźmie udział w tym meczu, a Brady powiedział do niego: „It’s cute. I love WWE. It’s very cute. But honestly, this is like real football
  • Dodaj nową pozycję...