Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Raw 24.12.07

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match#1 Mickie James(with Kevin Thorn) vs Beth Phoenix(with Val Venis)

Końcówka: Mickie dostaje powerbomb, potem Beth podnosi ją prezentując swoją siłe i robi gorilla press drop. Pin 1..2...kick out. Obie divy wstają, Glamazon zakręca Mickie i odbija ją od lin. Ta unika chlothesline i wykonuje Mick Kick! Schodzi do pinu, 1...2...Glamazon wybija. Ledwo obie dziewczyny wstały Mickie James robi Lou Thesz press i zasypuje gradem ciosów przeciwniczke. Wchodzi na top rope i gdy Beth wstaje skacze na nią z high diving crossbody. Pin 1...2..kick out. Wstają, James wykorzystuje zamroczenie przeciwniczki i wykonuje hurricanrane. Pin 1..2...za nog ściąga ją Val Venis! Mickie zaczyna na niego krzyczeć ten wymierza jej policzek! Z uśmiechem obraca się....chairshot od Kevin Thorna! Valbowski nie liczył chyba że wampir będzie bierny. Tymczasem Phoenix robi roll-up! 1...2...kick out w ostatniej chwili. Divy są już na nogach, Mickie aplikuje Beth Goodnight Kiss! Pin 1...2...3! Mickie celebruje zwycięstwo, Thorn zaś wrzuca na ring Vala któremu dostarcza jeszcze Original Sin. Potem wyciąga piersiówke pije z niej i pluje w twarz Venisa czerwonym płynem. Spogląda na Mickie i podaje jej piersiówke ta zaś opluwa Beth! Potem w dwójke schodzą z ringu.

Winner: Mickie James

Backstage: Trevor Murdoch rozmawia z Stonem Coldem.

Trevor: To jak będzie, szefie? Dostane jakąś walke?

SCSA: Jakbyś nie mógł wcześniej tego powiedzieć, nie?

Trevor: Mieliśmy mieć mecz razem z Lancem ale Most Valuable Tag Team odwołali walke.

SCSA: Tak, tak.

Trevor: To jak szefie?

SCSA: Już wiem. Matt Hardy, były mistrz Attitude mówił mi że chciałby zawalczyć, że zwycięstwo przywróci mu pewność siebie.

Trevor: Czy zwycięstwo to się okaże, nie?

SCSA: Ta. Dobra sprawa załatwiona ide wypić pare piwek a Ty idź na ring.

Trevor: Okay, dzięki szefie.

Trevor Murdoch rusza w kierunku entrance, dogania go Lance Cade.

Lance: Co jest, stary?

Trevor: Wszystko gra, a co?

Lance: Widziałem przecież że gadałeś ze Stone Coldem.

Trevor: Mecz załatwiałem.

Lance: Załatwiłeś nam mecz? Świetnie!

Trevor: Konkretnie to sobie załatwiłem.

Lance: Stary jak to?

Trevor: Zaraz walcze z Mattem Hardy.

Lance: To drugi raz pod rząd jak mnie olewasz i walczysz solo. To nie w porządku, wiesz?

Trevor: Wrzuć na luz. Następnym razem zawalczymy w teamie.

Lance: Ta.

Trevor: No co teraz będziesz fochy stroił?

Lance: Nie no ale..

Trevor: Za tydzień załatwie coś teamowego, okay?

Lance: Okay(przybijają piątki)

Match#2 Trevor Murdoch vs Matt Hardy

Końcówka: Trevor chce odbić Matta od lin, ten jednak kontruje i sam wykonuje irish swip po czym powala rednecka robiąć side-effect. Pin 1...2..kick out. Wstają Trevor szarżuje z big bootem, Hardy unika jednak uderzenia i aplikuje przeciwnikowi reverse ddt. Nie schodzi do pinu a cierpliwie czeka aż Murdoch wstanie wtedy wykonuje belly to back suplex i dopiero pinuje. 1...2...shoulder up. Hardy dokłada moonsault i próbuje ponownie. 1...2...shoulder up. Redneck najwidoczniej nie ma zamiaru przegrać. Matt odbija go od lin....tym razem Murdoch bezbłędnie trafia big bootem. Potem zakłada Hardy'emu boston crab. Były mistrz Attitude wije się z bólu, w końcu dosięga lin. Trevor puszcza go i wspina się na top rope. Aplikuje przeciwnikowi diving bulldog i pinuje 1...2...kick out. Widać niezadowolenie na twarzy rednecka, szybko jednak wstaje i pomaga w tym Mattowi a potem...Redneck Destroyer! Kolejny pin 1...2...3! Murdoch pokonuje niedawnego mistrza. Redneck cieszy się ze zwycięstwa a Matt nie może uwierzyć że przegrał.

Winner: Trevor Murdoch.

Backstage: Korytarzem przechadza się Kevin Thorn i Mickie James.

Mickie: Kolejny raz mi pomogłeś. Nie wiem jak Ci się odwdzięczyć.

Thorn: Po prostu robie to co lubie. Oglądam piękne kobiety i pokonuje przeciwników.

Mickie: Pokonujesz ich dla mnie. Pomagasz mi. Bronisz mnie.

Thorn(uśmiechając się): Tak...

Mickie: Porzucasz swoją Torrie.

Thorn: To ona porzuciła mnie. Zresztą...nie miała ducha Bastardów. Nie pasowała do mnie i do BBB.

Mickie: A ja?

Thorn: Nie wiem. Wydaje się że tak.

Mickie: Miło mieć kogoś komu na Tobie zależy. Kevin?

Thorn: Tak?

Mickie: Znam chyba sposób by choć troche Ci się odwdzięczyć.

Thorn: Jaki to sposób?

Mickie: Spójrz w góre.(nad nimi wisi jemioła)

Thorn: Ach tak...(przyciąga ją do siebie)

Fanged Freak i diva mają się już pocałować gdy wampira odpycha Val Venis!

Venis: Ty gnoju! Ty odmieńcu! Ty...ty...

Thorn: Opanuj się palancie bo inwektywy Ci się kończą! W tym momencie przesadziłeś, stary. Mało Ci było na ringu?

Venis: Ty....ty sobie co myślisz? Że jesteś jakiś bohater? Zawsze atakujesz mnie znienacka, a Big Valbowski mógłby Cię pokonać!

Thorn: Czyżby?

Venis: Pewnie, że tak. Pokonam Cię i ukarze te małą dziwke!(wskazuje na Mickie)

Thorn(popycha go na ściane): Grzeczniej, rozumiesz? Chcesz walki?(Venis kiwa głową) To będziesz ją miał. Za tydzień na Smackdown. Pasuje?

Venis: Szykuj się na przegraną freak!! A Ty!(wbija palec w pierś Mickie) A Ty mała Mickie szykuj się na zasłużoną kare.

Thorn: Uciekaj stąd Venis bo zaraz rozprawie się z Tobą tu i teraz.

Venis odbiega, Thorn chwyta Mickie za ręke i odchodzą.

Match#3 Shelton Benjamin vs Rey Mysterio

Końcówka: Niezły, szybki mecz. Shelton powala Reya superkick'iem, podnosi go i dokłada Northern Lights suplex i pinuje 1...2...shoulder up. Wstają, Rey unika ataku Sheltona wskakuje na springboard, ale Benjamin ściąga go sobie na barki i robi samoan drop. Wchodzi na top rope i wykonuje wspaniały 450 splash, Latynos jednak odsuwa się i Shelton uderza o mate! Rey pinuje 1...2...kick out. Podnosi Sheltona, ten jednak przyciąga go do siebie i rzuca na mate german suplex'em. Wstaje wraz z machismo i robi irish whip, Mysterio jednak częstuje go springboard dropkick'iem i Benjamina ląduje na linach! 619! Mysterio robi jeszcze seated senton i pinuje 1....2...kick out! Rey wstaje, nie może w to uwierzyć. Benjamin powoli wstaje, gdy latino machismo przestaje rozpaczać i obraca się Benjamin dostarcza mu Inverted Bulldog i sam schodzi do pinu. 1...2...3! Wspaniałe zwycięstwo Sheltona!

Winner: Shelton Benjamin.

Backstage: Szatnia Evolution E-X. Obecny cały zespół.

Orton: Hunter rozmawiałeś z GM o naszym meczu?

Triple H: Tak. Mówił że jemu pasuje każdy termin.

Orton: Czyli co zmierzymy się na Royal Rumble?

Triple H: Tak.

Hbk: Szykuje się niezłe RR, co panowie?

Cody: Pierwsza dla mnie...

Hbk: Nie bój nic. To będzia gala Evo-X!

Triple H: Dokładnie tak!

Nagle drzwi od szatni otwierają się stoi w nich...Chris Jericho!

Jericho: Co ja słysze...Royal Rumble galą E-X? Dobre sobie.

Triple H(wstając): Czego chcesz, Jericho?

Jericho: Czego chce? Chce popatrzeć na najgorszą grupe ostatnich lat.

Hbk(również staje): Coś nie pasuje?

Orton(stając za H i Hbk): Może chcesz się sprawdzić?

Jericho(śmieje się): Dziewczyny, na groźne mi nie wyglądacie.

Triple H: Masz jakąś sprawe czy przyszedłeś tylko pieprzyć swoje głupoty?

Jericho(pariodiując Huntera): Tak mam jakieś sprawy nie tylko pieprzenie swoich głupot!

Hbk: Więc?

Jericho: A tak postanowiłem sobie rozwalić Evo-X.

Triple H: Bardzo śmieszne.

Jericho: Będe pokonywał po kolei każdego z Was. A dzisiaj chce zmierzyć się z...

Orton(przerywa mu): Ze mną? Chodź, Chris naucze Cię rezonu. No dalej chodź!

Jericho: Dzisiaj chce walczyć z Tobą!(wskazuje palcem Cody Rhodesa) Chce skopać dupe młodemu mistrzowi Attitude!

Triple H: Jak śmiesz!

Hbk: Widać że jesteś tchórzem Jericho.

Orton: Zamiast walczyć z tym dzieciakiem stań na ringu ze mną!!!

Cody: Okay.(wstaje i podchodzi do reszty grupy) Przyjmuje wyzwanie.

Jericho: Świetnie. Poproś tate żeby przygotował już maść na opuchlizne(odwraca się i wychodzi)

Hbk: Hej, Cody nie musiałeś tego robić.

Cody: Ale chciałem. Jestem mężczyzną i udowodnie to dziś!

Triple H(klepie go w plecy): Dzielny chłopak.

Match#4 Intercontinental Champion Mr. Kennedy vs Carlito

Końcówka: Carlito powala przeciwnika robiąc springboard moonsault. Nie próbuje jednak pinu, a podnosi Kena i aplikuje mu standind spinebuster. Teraz dopiero pinuje 1...2...kick out. Niezadowolony zawodnik z Karaibów wstaje i czeka aż jego przeciwnik zrobi to samo. Kennedy wspina się po linach i dostaje hurricanrane! Wypada po za ring, Carlito zaś skacze na niego ze springboard elbow drop. Nie trafia jednak i obaj leżą po za ringiem. Sędzia dolicza do 3 kiedy obaj są już na nogach i zaczynają wymiane ciosów. Kennedy robi Carlito spike ddt prosto w schody, potem dokłada side slam backbreaker. Były IC zaczyna krawić. Obecny mistrz nie ma jednak zamiaru kończyć z zabawą, wnosi przeciwnika na schodki i z nich wykonuje Green Bay Plunge! Kiedy wstaje sędzie właśnie krzyczy "10" i kończy walke! Kennedy wbiega na ring i zaczynia kłócić się z sędzia. Ten jednak jest nieubłagany. Ken schodzi więc, wymierza Carlito chairshot i idzie do szatni.

Winner: No contest

Backstage: Cody rozmawia ze swoim ojcem Dustym.

Dusty: Nie martw się, synu! Jestem z Ciebie dumny że podjąłeś wyzwanie Jericho ale wszystko już załatwiłem z resztą chłopaków z E-X!

Cody: To znaczy?

Dusty: Jak tylko zaczniesz mieć kłopoty reszta teamu Ci pomoże. Chris Jericho zasługuje na kare.

Cody: A myślałeś o tym czy ja tego chce?

Dusty: No jak to? Przecież pomożemy Ci!

Cody: Tyle że ja tego nie chce!

Dusty: Synek, opanuj się. Wszystko będzie dobrze.

Cody: Gówno będzie dobrze.

Dusty: Co?!

Cody: Właśnie to! Nie chce pomocy! Niczyjej! Rozumiesz?

Dusty: Nie.

Cody: To słuchaj: chce stanąć twarzą w twarz z Chrisem Jericho. Chce walczyć z nim sam. Nie jest ważne czy przegram czy wygram. Ważne że pokaże że jestem nie tylko synem Dusty Rhodesa, a że jestem prawdziwym mężczyzną!

Dusty(chwile milczy): Okay. Zrozumiałem. W takim razie powstrzymam Evo-X a Ty idź pokaż że masz jaja i że jesteś prawdziwą dumą American Dream!!!

Match#5 Cody Rhodes vs Chris Jericho

Końcówka: Jericho odbija Rhodesa od lin, chce powalić go chlotheslinem, ten jednak unika i wykonuje standing dropkick w plecy Chrisa. Bionic elbow i pin 1...2..kick out. Chris wstaje od razu zasypuje młodego przeciwnika gradem ciosu, niespodziewanie serwuje mu one handed bulldog. Jericho podchodzi do niego z uśmiechem i próbuje założyć Walls of Jericho, Rhodes wyrywa się jednak, kopie przeciwnika w twarz i wstaje. Teraz to on wykonuje bulldog a potem schodzi do pinu 1...shoulder up. Obaj zawodnicy są na nogach, Cody robi dropkick, jednak Chris odsuwa się i młody wrestler upada na ring. Chris podnosi go do double powerbomb i potem pinuje 1...2...kick out w ostatniej chwili. Wstają, Lionsault i Chris zakłada Walls of Jericho!! Cody długo wytrzymuje w końcu jednak tapuje! Chris puszcza, schodzi z ringu i wraca z pasem Rhodesa i krzesłem. Cody wciąż leży, Jericho rzuca mu pas w twarz i aplikuje 3 chairshoty! Wtem na ring wbiega Dusty Rhodes, dostaje chairshot! Ojciec i syn krawią w dwójke na ringu i wtedy uderza theme Evo-X! Na rampie pojawia się Triple H, Hbk i Randy Orton!! Cała trójka wbiega na ring, Shawn Michaels na wstępie dostaje Lionsault, pozostała dwójka walczy z Jericho, ten powala ich double chlotheslinem potem zaś zakłada obu Walls of Jericho. Po chwili puszcza i z uśmiechem tryumfu schodzi z ringu.

Winner: Chris Jericho.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

3

• Falcony

3

• estevez

2

• JPP

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak zwykle cudownie. Trzymasz poziom, żebym kiedyś był chociaż w połowie dobrym bookerem jak ty to, ech...

8827320924727884526505.gif

Hehe :D ale romansik na święta wykręciłeś :P . Gala fajna. Osobiście mam nadzieje , że Jericho nie rozwali Ex :D

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Dobre !!

Jak chcesz skomentować galę to użyj więcej niż jednego słowa. Następnym razem będzie warn za spamowanie. (estewu)

Edytowane przez Andy

104884689947889a3933a2d.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Fajnie, że Trevor Murdoch dostaje push, sam chciałem to zrobić ale nie było sposobności. Oby więcej Redneck Destroyerów!!

Ale kurde, Jericho ma być bogiem jak Cena? Troche nie fajnie, że sam sklepał całe Evo-X. Licze na solidną zemstę i wpieprz dla Y2J'a :)

Dobrze, że tym razem zrezygnowałeś z podkładania komukolwiek Jimma Duggana bo to typowy jobber a ja w swoim Raw tego unikałem.

Generalnie Raw trzyma dobry poziom z czego JA jestem zadowolony:)

Raw trzyma poziom, ale jak długo Bigman będzie miał czas żeby dwie gale pisać w tygodniu ? Ludzie zgłaszać się, ja się zgłaszałem, ale chyba zasłaby jestem bo estewu powiedział że "już kogoś mamy" :twisted:

O kurde skomentowałem drugi raz. Sorry :/

Dwie gale póki co dam rade gorzej że Undertaker się nie odzywa i nie mam pojęcia co z ECW :/ aa i nie przepraszaj im więcej komentów tym lepiej :P

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Falcony, mieliśmy kogoś ale ten "ktoś" się nie wywiązał i nie napisał nic:) póki co pisze Bigg, ale kolega od ECW ostatnio nie jest widziany na forum więc obawiam się że całe Fantasy może za jakiś czas upaść.

estewu dziękuje za słowa otuchy :P

Jakby coś trzeba było pomóc to możecie na mnie liczyć, ale zastrzegam że bigmacc'em to ja nie jestem ;)