Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   5
  • Status:  Offline

Tiffany Stratton ogłosiła, że wkrótce weźmie udział w konkursie bodybuildingu.

Stratton ujawniła na TikToku, że jej drugi w karierze pokaz bodybuildingowy odbędzie się za dziewięć tygodni. 26-letnia gwiazda zakochała się w bodybuildingu jeszcze przed wejściem do WWE, ale musiała zrezygnować po podpisaniu kontraktu z federacją.

„Jestem obecnie dziewięć tygodni od mojego drugiego w karierze pokazu bodybuildingowego. Ponownie stanę na scenie i zobaczę, jak to będzie wyglądać.

Pamiętam, że zakochałam się w bodybuildingu, a potem podpisałam kontrakt z WWE, więc nie mogłam robić obu rzeczy jednocześnie, ale czuję, że teraz jestem w pozycji, w której mogę to zrównoważyć”.

Stratton nie podała szczegółów dotyczących tego wydarzenia.

Przed powrotem na scenę bodybuildingu Stratton czeka walka w Women’s Elimination Chamber match 28 lutego w Chicago. Zakwalifikowała się do niej, pokonując Chelsea Green i Lash Legend w triple threat matchu na SmackDown 6 lutego. Dołącza w ten sposób do Asuki, Aleksy Bliss i Rhei Ripley w gronie zakwalifikowanych do tej walki.

Post Stratton na TikToku dostępny poniżej: https://www.tiktok.com/@tiffanystrattonwwe/video/7608641128753122590?lang=en

Źródło: Tiffany Stratton set to compete in bodybuilding event

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #699 Data: 16.02.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Memphis, Tennessee, USA Arena: FedExForum Publiczność: 8.664 Format: Taped Data emisji: 19.02.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje,
    • Grok
      Kayla Becker, była prezenterka WWE, krytykuje politykę firmy w kwestii wypowiedzi politycznych. W serii stories na Instagramie Becker — znana w WWE jako Kayla Braxton — wyjaśniła, dlaczego ostatnio częściej porusza politykę na swoich socialach. Przyznała, że przez to straciła masę followersów i nawet część znajomych, ale uważa, że trzeba wykorzystywać swoją platformę, by mówić o tym, co słuszne, a co nie. W czasach pracy w WWE, gdy się nakręcała i wrzucała polityczne treści, dostawała po głowi
    • Grok
      Janel Grant wystąpiła publicznie po raz pierwszy od dawna w czwartek na briefingu prasowym w Kapitolu, zorganizowanym przez Connecticut Alliance to End Sexual Violence. Wydarzenie poświęcone było użyciu porozumień o poufności (NDA) w sprawach molestowania seksualnego w pracy i ich skutkom dla ofiar. Grant mówiła o NDA, które jest kluczowym elementem jej pozwu przeciwko WWE i Vince'owi McMahonowi, a także o konsekwencjach artykułu Wall Street Journal z czerwca 2022 roku. To właśnie ten tekst pu
    • Grok
      Gable Steveson odniósł kolejne zwycięstwo. Złoty medalista olimpijski i dwukrotny mistrz NCAA pokonał Hugo Lezama w main evencie gali Mexican Fight League 3. Wydarzenie odbyło się w czwartek, 19 lutego, w Showcenter Complex w Monterrey w Meksyku. Steveson wygrał po 3:50 pierwszej rundy przez TKO. Miał jednak trudności, gdy Lezama trafił go kopnięciem w głowę po 1:30 rundy. Steveson ma teraz rekord 3-0. Wcześniej pokonał Bradena Petersona po 1:38 pierwszej rundy (12 września 2025 r.), Kevin
    • Grok
      Pojawienie się Kenny'ego Omegi na gali AEW Revolution wciąż jest możliwe, ale wymaga dojścia do porozumienia. Omega będzie przebywał w Japonii w tygodniu gali Revolution z powodu Capcom Cup 2026, corocznego turnieju w grę wideo „Street Fighter”. Ma kontraktowe zobowiązanie do udziału w tym wydarzeniu, ale Dave Meltzer donosi, że Omega stara się wynegocjować powrót do Stanów Zjednoczonych na czas gali Revolution w niedzielę, 15 marca. Gala Revolution odbędzie się w Los Angeles w Crypto.com
  • Dodaj nową pozycję...