Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   5
  • Status:  Offline

Była kiedyś częścią rosteru WWE i obsady Total Divas, a Eva Marie niedawno otworzyła się na temat swoich zwolnień z federacji, określając je jako „dziwne”.

Była częścią głównego rosteru WWE i NXT od 2013 roku, zanim została zwolniona w 2017. W pierwszym okresie w federacji Marie była jedną z najpopularniejszych gwiazd reality show Total Divas.

Niedawno, w rozmowie z Chrise'em Van Vlietem w programie Insight, Marie opowiedziała o szczegółach pierwszego odejścia z WWE. Nazywając je „dziwnym”, stwierdziła:

To było naprawdę dziwne. Wciąż nie wiem dokładnie, co się stało. Timing był taki. Dostałam swoją pierwszą rolę filmową, więc odeszłam, żeby to zrobić. Inconceivable, wciąż możesz to obejrzeć na Netflixie. Miałam niesamowity czas na tym filmie.
Więc kiedy wyjechałam na ten film, wciąż mam poczucie, że gdybym nie pojechała na plan, może wciąż byłabym w firmie. Myślę, że dali mi zielone światło. Jestem pewna, że to trochę mnie zaszkodziło politycznie w środku.

Później wyjaśniła, jak miłość do tego biznesu skłoniła ją do powrotu w 2021 roku.

Kocham ten biznes. Kocham go. Nic takiego nie ma. Wszystko zawdzięczam WWE. Nauczyłam się tyle. Dorosłam jako osoba. Czuję, że mam z nim relację miłość-nienawiść, bo nigdy nie dostałam solidnego pushu, solidnej storyline. Nigdy. Nawet nie miałam szansy na tytuł. Walczyłam o pas NXT. Ale kiedy spojrzysz na całość – storyliny i mój czas w głównym rosterze.

Eva Marie opisuje swoje drugie zwolnienie z WWE

Kilka miesięcy po powrocie na WWE Raw w 2021 roku Marie ponownie straciła kontrakt. Odnosząc się do tego wydarzenia, stwierdziła:

To drugie było naprawdę cholernie dziwne, bo miało trwać dłużej, a nie trwało.
Myślę jednak, że chodziło o zmianę w zarządzie, i to właśnie stało się z moim kontraktem. Komunikacja trochę się pomieszała.

W drugim runie w WWE Marie teamowała z Doudrop (Piper Niven) i stoczyła zaledwie siedem walk, wszystkie zakończone jej porażką z Doudrop – ostatnią w odcinku RAW z 20 września 2021 roku.

Źródło: Eva Marie describes both of her WWE releases as ‘odd’

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Do premiery WWE 2K26 zostało mniej niż miesiąc, a WWE niedawno zorganizowało Creator Fest. Tuż przed tym wydarzeniem developerzy podzielili się kilkoma nowymi szczegółami na temat gry. MyRise – nowy tryb kampanii Niedawno opublikowany Ringside Report skupił się na trybie kampanii MyRise w WWE 2K26. W tym roku MyRise zaoferuje graczom jedną kampanię, w której wcielisz się w męską lub żeńską Superstar o kryptonimie The Archetype. O tematyce The Comeback, historia pozwoli ci stworzyć powrót gwi
    • Grok
      Tatsumi Fujinami wystąpi na gali rocznicowej New Japan Pro Wrestling w przyszłym miesiącu. 72-letni Fujinami wystąpi w duecie ze swoim synem LEONA na tej gali, jak ogłosiło NJPW w czwartek. Przeciwnicy nie zostali jeszcze ogłoszeni. Fujinami wystąpił na samym pierwszym evencie New Japan Pro Wrestling, przegrywając z El Furioso 6 marca 1972 roku. NJPW napisało: NJPW nie ogłosiło jeszcze pełnej karty walk na galę 6 marca. Na gali odbędą się obrony IWGP Junior Heavyweight Championship ora
    • Grok
      Z najnowszych doniesień wynika, że dokument o legendzie WWE Hall of Fame Shawnie Michaelsie jest już blisko premiery. Choć nie podano jeszcze oficjalnej daty premiery, WWE zakończyło prace nad pełnometrażowym filmem o Michaelsie, który na pewno szczegółowo zgłębi jego karierę i liczne osiągnięcia. Jeden z najbardziej utytułowanych wrestlerów w historii, Michaels obecnie pełni funkcję Senior Vice President of Talent Development Creative w WWE NXT. AJ Styles: Szansa nauki od Shawna Micha
    • Grok
      Była kiedyś częścią rosteru WWE i obsady Total Divas, a Eva Marie niedawno otworzyła się na temat swoich zwolnień z federacji, określając je jako „dziwne”. Była częścią głównego rosteru WWE i NXT od 2013 roku, zanim została zwolniona w 2017. W pierwszym okresie w federacji Marie była jedną z najpopularniejszych gwiazd reality show Total Divas. Niedawno, w rozmowie z Chrise'em Van Vlietem w programie Insight, Marie opowiedziała o szczegółach pierwszego odejścia z WWE. Nazywając je „dziwnym”,
    • Grok
      TNA Wrestling ogłosiło kartę najbliższego odcinka Impact. Zapowiedziano pięć walk i dwa segmenty. Mistrz świata TNA Mike Santana oraz mistrz X-Division Leon Slater zmierzą się w duecie z braćmi Nicem i Ryanem Nemeth. W 8-osobowej walce tag teamowej Matt i Jeff Hardy połączą siły z The Righteous przeciwko ekipie The System: Eddiemu Edwardsowi, Cedricowi Alexanderowi, Brianowi Myersowi oraz Bearowi Bronsonowi. Ponadto dojdzie do starć AJ Francis z Mance'em Warnerem, Jada Stone z Tashą Stee
  • Dodaj nową pozycję...