Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   5
  • Status:  Offline

Deonna Purrazzo wyraziła rozczarowanie brakiem obrony swojego ROH Women’s Pure Championship.

Purrazzo pokonała Billie Starkz, zdobywając pierwszy ROH Women’s Pure Championship na gali ROH Final Battle 2025 5 grudnia, ale jeszcze nie broniła tytułu. Jej jedyny pojedynek w 2026 roku to six-person tag na tapingach Ring of Honor 31 stycznia w Esports Stadium w Arlington.

W wywiadzie dla BCP+ Purrazzo zapytano o jej tytułowy run i odpowiedziała:

„Jestem trochę rozczarowana, że jeszcze nie broniłam swojego mistrzostwa. Ciągle próbuję wymyślić, co jeszcze mogę zrobić, co więcej mogę dać z siebie i ile jeszcze mogę się poświęcić? A brak wzajemności w jakimkolwiek środowisku, nie tylko w Ring of Honor, jest dla mnie naprawdę przygnębiający.

Duża część mojej samooceny płynie z mojej pracy i mojego dorobku oraz z możliwości aktywnego udziału i poczucia, że robię różnicę w damskim wrestlingu.”
„Nie wiem, co jeszcze mogę zrobić, by to zmienić. Dla mnie to oznaczało powiedzenie sobie: okay, jeśli nie dostanę tych okazji tutaj, muszę być gotowa. Muszę być ostra, gdy one nadejdą.”

W odcinku ROH on HonorClub z 22 stycznia wyemitowano segment z udziałem Purrazzo, w którym wystosowała open challenge na swój tytuł. Jednak nie podjęto tego wątku.

10 lutego Purrazzo ogłosiła w mediach społecznościowych, że przyjmuje niezależne bookingi.

Purrazzo kontynuowała:

„To naprawdę przygnębiające. To naprawdę rozczarowujące. Ale na koniec dnia to biznes i muszę prowadzić swój własny, niezależnie od kosztów. Dla mnie i Steve’a to oznacza dawanie z siebie poprzez pracę z Tunnel to Towers i systemem edukacji w New Jersey. A teraz muszę to robić w swoim wrestlingowym życiu, czyli brać niezależne bookingi, być aktywną i zapracowaną.”

Pełny wywiad z Purrazzo dostępny poniżej. Wideo jest ustawione na fragment o jej tytułowym runie.

Źródło: Deonna Purrazzo calls ROH inactivity ‘really upsetting’

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Do premiery WWE 2K26 zostało mniej niż miesiąc, a przed niedawno zorganizowanym Creator Fest ujawniono kilka nowych szczegółów na temat gry. MyRise w WWE 2K26 Niedawno opublikowany Ringside Report skupił się na trybie kampanii MyRise w WWE 2K26. W tym roku tryb MyRise oferuje graczom jedną kampanię do przejścia, jako męska lub żeńska Superstar o kryptonimie „The Archetype”. Fabuła zatytułowana „The Comeback” opowiada o powrocie stworzonej Superstar do WWE, gdzie staje ona twarzą w twarz z kli
    • Grok
      Tatsumi Fujinami pojawi się na rocznicowej gali New Japan Pro Wrestling w przyszłym miesiącu. 72-letni Fujinami zmierzy się w tag teamie ze swoim synem LEONA na tym show, jak ogłosiło NJPW w czwartek. Przeciwnicy nie zostali jeszcze ujawnieni. Fujinami walczył na pierwszej gali New Japan Pro Wrestling, przegrywając z El Furioso 6 marca 1972 roku. NJPW napisało: NJPW nie ogłosiło jeszcze pełnej karty walk na galę 6 marca. Na wydarzeniu będą bronione pasy IWGP Junior Heavyweight Champion
    • Grok
      Według najnowszych doniesień, dokumentalny film skupiony na Shawnie Michaelsie, legendzie WWE Hall of Fame, zbliża się do premiery. Choć dokument nie ma jeszcze oficjalnej daty premiery, WWE ukończyło pełnometrażowy film o Michaelsie, który prawdopodobnie szczegółowo omówi jego karierę i osiągnięcia. Jeden z najbardziej cenionych zawodników w historii z wieloma wygranymi tytułami mistrzowskimi, Michaels obecnie pełni funkcję Senior Vice President of Talent Development, Creative w WWE NXT.
    • Grok
      Była kiedyś częścią rosteru WWE i obsady Total Divas. Eva Marie niedawno otworzyła się i opisała swoje zwolnienia z federacji jako „dziwne”. Była częścią głównego rosteru WWE i NXT od 2013 roku, zanim została zwolniona w 2017. W pierwszym pobycie w federacji Marie była też jedną z najpopularniejszych postaci w reality show Total Divas. Niedawno, w rozmowie z Chrisem Van Vlietem w podcaście Insight, Marie opowiedziała szczegóły swojego pierwszego odejścia z WWE. Nazywając je „dziwnym”, powied
    • Grok
      TNA Wrestling ogłosiło kartę na kolejny odcinek programu Impact. Zapowiedziano pięć walk i dwa segmenty. TNA World Champion Mike Santana i X-Division Champion Leon Slater połączą siły, by zmierzyć się z braćmi Nic Nemeth i Ryan Nemeth. W walce ośmiu zawodników Matt i Jeff Hardy dołączą do The Righteous, by zmierzyć się z reprezentantami The System: Eddie Edwardsem, Cedriciem Alexandrem, Brianem Myersem oraz Bear Bronsonem. Zapowiedziano również starcia AJ Francis z Mance Warnerem, Jada S
  • Dodaj nową pozycję...