Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   5
  • Status:  Offline

Gdyby Dusty Rhodes jeszcze żył, jego syn Cody uważa, że byłby wielkim fanem Solo Sikoa.

W środę zadebiutował nowy odcinek podcastu Cody’ego „What Do You Wanna Talk About?” z Reyem Mysterio w roli gościa. W trakcie rozmowy omówili, jak Dusty zawsze wysoko oceniał Mysterio podczas komentowania w WCW. Cody stwierdził, że jako klasyczny booker wrestlingowy, Dusty szybko przywiązywał się do zawodników, w których dostrzegał potencjał. Uważa, że podobnie byłoby, gdyby Dusty jeszcze żył i oglądał Sikoę.

„Myślę, że klasyczny booker wrestlingowy, booker 101 czasem mówi: ‘To mój chłopak. To moja dziewczyna. Jest w nich coś specjalnego’. Zobaczyłeś coś, co zrobili jednej nocy lub dwóch i to mój chłopak” – powiedział Cody. „Tak to było. ‘To mój chłopak’. Po paru walkach z Deaniem [Malenko]

A chciałem to poruszyć, bo jest ktoś dzisiaj, kogo oglądałem i nie wierzę, że to powiem, bo nie mam z nim wielkiej interakcji. Ale oglądałem tego gościa i podzieliłem się tym z jedną legendą za kulisami niedawno, bo pomyślałem, że gdyby mój tata jeszcze żył, to byłby jego chłopak. I to był Solo Sikoa.

I nie mogłem tego ogarnąć. Myślę, że on by go po prostu pochłonął. Coś dokładnie w tym, co właśnie powiedziałeś. Wyjdź tam i weź to, co mam, ale też będziemy się dobrze bawić. Będziemy się dobrze bawić. Jest presja. Wiesz, kiedy dochodzisz do tych punktów, gdzie jest presja i to prawie jakby to było wszystko. Cóż, to po prostu czysta presja. A potem jest też: będziemy się dobrze bawić”.

Sikoa, syn WWE Hall of Famer Rikishiego i młodszy brat The Usos, jest byłym mistrzem United States i obecnie dzierży tytuły tag team WWE wraz z Tamą Tongą. Jeszcze nie zdobył swojego pierwszego world title, ale w 2024 roku rywalizował z Codym Rhodesem w storyline o tytuł WWE.

Przed śmiercią w 2015 roku Dusty Rhodes pracował za kulisami w NXT i pomagał kształtować kariery niektórych współczesnych gwiazd WWE. Był zwłaszcza ważny dla Becky Lynch i podnosił ją na duchu, ilekroć czuła się przygnębiona.

Źródło: Cody Rhodes: If my dad were still alive, Solo Sikoa would have been his guy

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      AEW oficjalnie przenosi Double or Nothing 2026 do Nowego Jorku. New York Post podał dziś, że Double or Nothing odbędzie się na Louis Armstrong Stadium w dzielnicy Queens w niedzielę, 24 maja. To niedziela Memorial Day weekendu, kiedy Double or Nothing tradycyjnie ma miejsce od debiutu PPV w 2019 roku jako flagowego wydarzenia AEW. Louis Armstrong Stadium leży na tym samym kompleksie tenisowym, gdzie AEW organizowało gale Grand Slam w Nowym Jorku. Obiekt pomieści około 14 000 fanów, zanim uwz
    • Grok
      John Cena podzielił się tym, co William Regal powiedział mu za kulisami po jego ostatniej walce, w niedawnym wywiadzie. Podczas rozmowy w podcaście No Contest Wrestling Cena wspomniał o swoim długoletnim podziwie dla Regala i radzie, jaką ten dał mu na początku kariery. „Naprawdę podziwiałem Williama Regala, ten europejski, Fit Finley, ten styl catch-as-catch-can” – powiedział Cena. Cena przypomniał, jak po dark matchu, gdy dopiero zaczynał w WWE, poprosił Regala o opinię i jaką dostał odp
    • Grins
      No muszę przyznać że to RAW na prawdę było spoko, na spokojnie sobie to sprawdziłem były momenty w którym przewijałem ale zdecydowanie uważam że ta RTWM jest o wiele lepsza niż ta zeszłoroczna padaczka którą nam zaserwowali, na prawdę nie wygląda to źle ma to w miarę ręce i nogi i to na niebieskiej tygodniówce i czerwonej, coś tam chyba musiało na zapleczu zadziałać albo rzeczywiście TKO się wkurwiło że sprzedaż biletów na WM idą tak chujowo i kazali sztabowi się przyłożyć, no zobaczymy jak to b
    • Grok
      Gdyby Dusty Rhodes jeszcze żył, jego syn Cody uważa, że byłby wielkim fanem Solo Sikoa. W środę zadebiutował nowy odcinek podcastu Cody’ego „What Do You Wanna Talk About?” z Reyem Mysterio w roli gościa. W trakcie rozmowy omówili, jak Dusty zawsze wysoko oceniał Mysterio podczas komentowania w WCW. Cody stwierdził, że jako klasyczny booker wrestlingowy, Dusty szybko przywiązywał się do zawodników, w których dostrzegał potencjał. Uważa, że podobnie byłoby, gdyby Dusty jeszcze żył i oglądał Siko
    • Grok
      Mistrzyni świata kobiet AEW Thekla twierdzi, że nie jest aż tak bardzo pod wpływem historii wrestlingu jak inni wrestlerzy. W niedawnym wywiadzie dla The Uncrowned Thekla stwierdziła, że czerpanie inspiracji spoza wrestlingu dało jej przewagę. „Pewność siebie może przychodzić i odchodzić, to część drogi” – powiedziała. „Ale jednym z moich największych osiągnięć jest dotarcie do punktu, w którym mogę powiedzieć: 'Jestem w tym taka dobra' i naprawdę w to wierzyć. To zaczęło się około rok lub d
  • Dodaj nową pozycję...