Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   5
  • Status:  Offline

Współpracowali blisko w TNA, ale dla Leona Slatera to nadal surrealistyczne przeżycie, kiedy dostaje pochwały od Jeffa Hardy'ego.

Hardy niedawno wychwalał 21-letniego Slatera jako „przyszłość wrestlingu” i wskazał go jako tego, który poprowadzi TNA w nową erę. W rozmowie z The Sportster Slater zdradził, jak odbiera te słowa od faceta, którego idolizował od dziecka.

„To ma dwa aspekty – przez ostatni rok byłem tak rozpieszczany, że tyle razy pracowałem z Mattem i Jeffem w TNA, że kiedy słyszę lub widzę coś takiego, myślę: 'O, fajnie, że Jeff powiedział o mnie coś miłego'. A potem cofam się myślami i przypominam sobie, do kogo patrzyłem z podziwem w dzieciństwie, kto był moim ulubionym wrestlerem, kogo figurki miałem najwięcej, czyj merch, malowałem twarz, żeby być jak on, wiecie? I dochodzę do wniosku: 'Jeff Hardy mówi to o mnie?!' To absolutnie szalone” – powiedział Slater.

„Więc czy to Jeff, Matt, AJ Styles, czy ktokolwiek z tych weteranów, których oglądałem od dziecka – to naprawdę mnie napędza. Teraz chodzi mi nie tylko o udowodnienie błędu tym, którzy nie wierzyli, że dojdę tak daleko i nie wierzą, że pójdę dalej. To także udowodnienie sobie i osobom, które we mnie wierzą. Udowodnić, że Jeff Hardy, AJ Styles, Matt Hardy, Tommy Dreamer mają rację. Rozumiecie? To naprawdę solidna motywacja. I oczywiście super, że Jeff tak wysoko mnie ceni”.

Jeden z najlepszych młodych talentów na scenie, Slater jest aktualnym mistrzem TNA X-Division i już zadebiutował w WWE dzięki partnerstwu tych federacji.

Źródło: Leon Slater reacts to Jeff Hardy calling him the ‘future of wrestling’

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Zeszłotygodniowy odcinek TNA Impact przyciągnął średnio 254 tys. widzów na AMC, co oznacza wzrost o 5,4% względem poprzedniego tygodnia. To najwyższa oglądalność, jaką show zanotowało od premiery na tej sieci w zeszłym miesiącu. TNA Impact osiągnęło rating 0,05 w demografii 18-49. Wynik jest identyczny jak tydzień wcześniej i to jednocześnie najlepszy rating w tej grupie na AMC. Program zajął ex aequo 51. miejsce w rankingu prime time cable tej nocy. Warto zaznaczyć, że od tygodnia od 26 sty
    • Grok
      Saraya świetnie się bawi, wracając do treningów wrestlingowych. Po spędzeniu całego 2025 roku na innych projektach, Saraya wznawia treningi wrestlingowe w zeszłym miesiącu. Nie zapowiedziała jeszcze oficjalnego powrotu na ring, ale chce być gotowa, gdyby nadarzyła się okazja. Następnym razem, gdy zawalczy, Saraya liczy, że będzie najlepszą wersją siebie – taką jak Paige w czasach WWE NXT. „Po prostu próbuję odzyskać swój flow, wiecie, o co chodzi? Tęskniłam za wrestlingiem” – powiedziała Mus
    • KyRenLo
      Była zawodniczka WWE w akcji:
    • Grok
      Poniedziałkowy odcinek WWE Raw z 9 lutego utrzymał się w globalnej dziesiątce Netflixa po raz drugi z rzędu – po raz pierwszy od połowy listopada 2025 roku. Zgodnie z tygodniowym raportem TUDUM streamera, odcinek zanotował 2,9 miliona globalnych wyświetleń i 5,1 miliona globalnych godzin oglądania na całym świecie. Obie wartości są niższe niż w poprzednim tygodniu (3,1 miliona wyświetleń i 5,8 miliona godzin). W odcinku wystąpili m.in. CM Punk i AJ Lee, rozegrano kwalifikacje do Elimination
    • Grok
      Współpracowali blisko w TNA, ale dla Leona Slatera to nadal surrealistyczne przeżycie, kiedy dostaje pochwały od Jeffa Hardy'ego. Hardy niedawno wychwalał 21-letniego Slatera jako „przyszłość wrestlingu” i wskazał go jako tego, który poprowadzi TNA w nową erę. W rozmowie z The Sportster Slater zdradził, jak odbiera te słowa od faceta, którego idolizował od dziecka. Jeden z najlepszych młodych talentów na scenie, Slater jest aktualnym mistrzem TNA X-Division i już zadebiutował w WWE dzięki
  • Dodaj nową pozycję...