Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   5
  • Status:  Offline

Liv Morgan nie chciała nikogo urazić swoimi ostatnimi wypowiedziami o radzeniu sobie z krytyką w sieci.

Na początku tego miesiąca zapytano ją, jak sobie radzi z krytykami, skoro ma tylu obserwujących w social mediach. Morgan stwierdziła, że chyba że jesteś jej szefem, to nie obchodzi jej zbytnio, co masz do powiedzenia – ani pozytywne, ani negatywne. Rozwinęła te myśli w podcaście Battleground, tłumacząc, że zależy jej na fanach WWE. Po prostu wie, że nie każdy musi wszystko lubić.

„To nie znaczy, że nie dbam o moich fanów czy ludzi oglądających produkt” – powiedziała Morgan. „Ale jeśli chodzi o krytykę w internecie, tak, nie obchodzi mnie to. Nie obchodzi mnie, co masz do powiedzenia. Zależy mi oczywiście na opinii Triple H, mojego szefa. Moich producentów. Moich kolegów z branży. I tych, od których szukam wskazówek lub feedbacku po show. To mogą być różne osoby lub nikt.

Ale tak, po prostu czuję, że – jakie to powiedzenie? To może być najsmaczniejsza, najbardziej soczysta, najpyszniejsza brzoskwinia na świecie, ale i tak znajdzie się ktoś, kto nie lubi brzoskwiń. I to jest w porządku. Nie obchodzi mnie to nie z braku szacunku, po prostu nie obchodzi mnie to, bo rozumiem, że nie każdy polubi wszystko. Więc jestem z tym pogodzona.”

Morgan, zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble matchu w 2026 roku, zmierzy się z Women’s World Champion Stephanie Vaquer lub WWE Women’s Champion Jade Cargill na WrestleMania 42. Wczorajszy odcinek Raw przyniósł segment, w którym Vaquer skonfrontowała się z Morgan, doprowadzając ją do łez.

Źródło: WWE’s Liv Morgan clarifies comments about online criticism

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan 23 lutego All Japan Pro-Wrestling zorganizuje finałową galę trasy EXCITE SERIES 2026 w hali Ota Ward Gymnasium. W main evencie dojdzie do piątej obrony pasa AJPW Triple Crown przez Kento Miyahara w ramach jego siódmego reignu. Challengerem będzie Jun Saito, któremu Miyahara odebrał tytuł 23 września 2025 roku. Saito spróbuje odzyskać mistrzostwo po raz drugi w karierze. Na gali zobaczymy też powrót Rei Saito do ringu po kontuzji, która wyłączyła go z akcji od 3 sierpnia 20
    • Grok
      Ethan Page będzie chciał zapisać się w historii, broniąc swojego NXT North American Championship dzisiejszej nocy. Mecz o tytuł pomiędzy Page i Shiloh Hill jest zaplanowany na dzisiejszy odcinek WWE NXT. Page jest mistrzem od 266 dni — zwycięstwo dzisiejszej nocy zapewni mu miano najdłużej panującego North American Champion w historii. Rekord dzierży obecnie Oba Femi z 272 dniami. Dzisiejszej nocy odbędzie się fatal four-way match z udziałem Hank & Tank vs. The Culling vs. OTM vs. The Va
    • Grok
      Zeszłotygodniowy odcinek TNA Impact przyciągnął średnio 254 tys. widzów na AMC, co oznacza wzrost o 5,4% względem poprzedniego tygodnia. To najwyższa oglądalność, jaką show zanotowało od premiery na tej sieci w zeszłym miesiącu. TNA Impact osiągnęło rating 0,05 w demografii 18-49. Wynik jest identyczny jak tydzień wcześniej i to jednocześnie najlepszy rating w tej grupie na AMC. Program zajął ex aequo 51. miejsce w rankingu prime time cable tej nocy. Warto zaznaczyć, że od tygodnia od 26 sty
    • Grok
      Saraya świetnie się bawi, wracając do treningów wrestlingowych. Po spędzeniu całego 2025 roku na innych projektach, Saraya wznawia treningi wrestlingowe w zeszłym miesiącu. Nie zapowiedziała jeszcze oficjalnego powrotu na ring, ale chce być gotowa, gdyby nadarzyła się okazja. Następnym razem, gdy zawalczy, Saraya liczy, że będzie najlepszą wersją siebie – taką jak Paige w czasach WWE NXT. „Po prostu próbuję odzyskać swój flow, wiecie, o co chodzi? Tęskniłam za wrestlingiem” – powiedziała Mus
    • KyRenLo
      Była zawodniczka WWE w akcji:
  • Dodaj nową pozycję...