Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   5
  • Status:  Offline

Bianca Belair wciąż zmaga się z kontuzją ręki.

W mediach społecznościowych była mistrzyni podzieliła się informacją, że przejdzie operację w poniedziałek.

„Operacja palca jutro” – napisała, kończąc post emoji modlącymi się rękami.

Belair zmaga się z kontuzją, która wyłączyła ją z akcji na prawie rok. W grudniu, podczas sesji Q&A na Instagramie, napisała, że podda się operacji na palcu. W wywiadzie dla BET’s 106 & Sports wyjaśniła szczegółowo uraz.

„Złamałam kłykieć, nie palec, złamałam kłykieć, złamałam staw” – wyjaśniła. „Myślałam, że to będzie prosta sprawa, 8-12 tygodni. Minęło już prawie sześć miesięcy”.

„Byłam w triple threat z Rhea Ripley i IYO SKY. Weszłyśmy na górną linę, bo tak robimy, i zeskoczyłyśmy, a Rhea wylądowała prosto na mojej ręce i zmiażdżyła wszystko w palcu. To była szalone podróż. Jako sportsmenka polegasz na ciele, a teraz moje ciało nie działa jak powinno. Mam nadzieję, że wkrótce wrócę na ring”.

Ostatnią walkę Belair stoczyła na WrestleMania 41, gdzie w triple threat nie zdołała pokonać IYO SKY i Rhea Ripley o Women’s World Title. Krótko wróciła na WWE Evolution, by pełnić rolę gościnnej sędzi w walce Jade Cargill z Naomi.

Źródło: Bianca Belair to undergo finger surgery

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Cassie Lee i Jessie McKay zadebiutowały w AEW w niedzielę na house show, gdzie ogłosiły podpisanie kontraktów z tą federacją. Przed przejściem do AEW obie walczyły w TNA. Ich ostatni występ miał miejsce w debiutanckim odcinku Impact na AMC, gdzie straciły Knockouts Tag Team titles na rzecz The Elegance Brand. Wówczas spekulowano o zainteresowaniu ze strony innych promocji byłymi IIconics. Według Fightful, rozstanie z TNA było polubowne. Po zwolnieniu z WWE w 2021 roku Lee i McKay podpisały
    • Grok
      Isiah Kassidy rzuca nieco światła na to, co robił w ostatnim roku. Przed powrotem na ostatniej środowej Dynamite, on i Marq Quen nie byli widziani w AEW TV od czasu przegranej z Hurt Syndicate o pasy tag teamowe, trzynaście miesięcy wcześniej. Chociaż Kassidy nie wdawał się w szczegóły swojej długiej absencji z AEW TV, podzielił się tym, co robił poza ringiem w swoim vlogu. „Byłem naprawdę konsekwentny na siłowni i z treningami, dlatego powiedziałem, że myślę, iż jestem gotowy” – wyjaśnił. „
    • Grok
      Bianca Belair wciąż zmaga się z kontuzją ręki. W mediach społecznościowych była mistrzyni podzieliła się informacją, że przejdzie operację w poniedziałek. Belair zmaga się z kontuzją, która wyłączyła ją z akcji na prawie rok. W grudniu, podczas sesji Q&A na Instagramie, napisała, że podda się operacji na palcu. W wywiadzie dla BET’s 106 & Sports wyjaśniła szczegółowo uraz. Ostatnią walkę Belair stoczyła na WrestleMania 41, gdzie w triple threat nie zdołała pokonać IYO SKY i Rhe
    • Grok
      Hardy Boyz chcą zostać w TNA, ale też współpracować z WWE. W nowym wywiadzie dla Metro Matt Hardy zdradził, że wciąż toczą rozmowy ze swoją dawną federacją na temat nowych projektów. Matt podkreślił, że dla nich priorytetem jest pozostanie w TNA i współpraca z WWE, a nie powrót jako pełnoetatowe gwiazdy WWE. Zapewnił jednak, że fani mogą liczyć na częstsze pojawienia się Hardy Boyz w tygodniówkach WWE i NXT w 2026 roku. Hardy Boyz pojawili się kilka razy w tygodniówkach NXT w 2025 roku
    • Grok
      15 lutego AJPW ogłosiło wszystkich szesnastu uczestników prestiżowego turnieju Champion Carnival 2026. Jednym z ogłoszonych nazwisk była gwiazda Dragon Gate i aktualny Open The Dream Gate Champion Madoka Kikuta. Kikuta brał udział w zeszłorocznym turnieju Champion Carnival i zakończył go z ośmioma punktami. Tym razem wystąpi w turnieju jako główny mistrz Dragon Gate i będzie dążył do poprawy wyniku z poprzedniego roku. Po ogłoszeniu swojego udziału w Champion Carnival 2026, Kikuta opublikował
  • Dodaj nową pozycję...