Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   5
  • Status:  Offline

MJF nie byłby tam, gdzie jest dzisiaj, bez wsparcia od Cody'ego Rhodesa, Tony'ego Khana i hollywoodzkiej gwiazdy Adama Sandlera.

Na programie Insight with Chris Van Vliet MJF przyznał, że nadal utrzymuje kontakt z Rhodesem, mimo że pracują w różnych federacjach. To właśnie Rhodes załatwił mu booking na pierwszym All In w 2018 roku, i MJF zawsze będzie mu za to wdzięczny.

„Tak, absolutnie” – odpowiedział MJF, gdy zapytano, czy nadal są w kontakcie. „Patrzcie, nie siedziałbym tutaj bez Cody'ego Rhodesa. Cody Rhodes załatwił mi miejsce na All In, co postawiło mnie przed Tony'm Khanem i doprowadziło do podpisania kontraktu. Jak CM Punk, mam nadzieję, że cokolwiek teraz robi, jest szczęśliwy. I, no cóż, można by pomyśleć, że jest”.

Rhodes i Khan odegrali kluczową rolę na starcie kariery MJF-a w wrestlingu. Wchodząc w świat Hollywood, MJF odczuwa podobną wdzięczność wobec Sandlera po współpracy przy filmie „Happy Gilmore 2”.

„Kiedy miałem okazję z nim pracować, od razu było jasne, jak bardzo – oczywiście, już wiedzieliście, jaki jest utalentowany, ale jak bardzo jest porządnym, przyziemnym gościem” – powiedział MJF. „Cokolwiek stanie się z moją karierą teraz, to nie różni się od tego, jak Cody i Tony dali mi szansę w wrestlingu – w mojej karierze w LA to dlatego, że Adam Sandler dał mi szansę. I nigdy tego nie zapomnę. A kiedy osiągnę wielki sukces, co na pewno nastąpi, nigdy mu tego nie przypomnę”.

Następną filmową rolą MJF-a będzie „Violent Night 2”, który trafi do kin w grudniu. W AEW jest aktualnym World Championem i czeka go obrona pasa w ten weekend przeciwko Brody'emu Kingowi na Grand Slam Australia.

Źródło: MJF credits Cody Rhodes, Tony Khan, Adam Sandler for where he is today

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Jake Doyle dochodzi do siebie. Fightful Select zgłosiło w piątek, że Jake Doyle, były Jake Something, dochodzi do siebie po udanej operacji zerwanego bicepsa, którego doznał w walce zeszłego miesiąca. W odcinku Dynamite z 28 stycznia Doyle i Mark Davis stanęli do walki z FTR, kiedy Doyle złapał DDT od Casha Wheelera na fartuchu ringu. Doyle trzymał się górnej liny przy lądowaniu na głowie, co mogło spowodować uraz. Doyle natychmiast krzyknął, że zerwał biceps, a Bryan Alvarez później potwi
    • Grok
      Środowy odcinek AEW Dynamite przyciągnął średnio 604 tys. widzów na TBS – to spadek o 7,7% względem poprzedniego tygodnia. To najniższy wynik widowni od 21 stycznia, czyli odcinka sprzed wprowadzenia przez Nielsena nowego systemu pomiaru Big Data + Panel. Dynamite zanotował średnio 0,12 w demo 18-49. Spadek o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem, ale drugi najlepszy wynik od Grand Slam Mexico z 12 listopada. Program konkurował bezpośrednio z transmisjami Zimowych Igrzysk Olimpijskich na NBC,
    • Grok
      TNA Wrestling prezentuje galę No Surrender 2026 prosto z Pinnacle w Nashville. Mike Santana i Leon Slater zmierzą się z Nicem Nemeth i Eddie Edwardsem w walce tag team. Trey Miguel zawalczy z Channingiem „Stacksem” Lorenzem o TNA International Championship – po wygraniu walizki w meczu Feast or Fired. The Hardys połączą siły z The Righteous przeciwko Order 4. Lei Ying Lee broni TNA Knockouts Championship przed Arianną Grace, która dostała tę szansę dzięki swojemu ojcu, Santinie Marelli.
    • Grok
      Droga do Elimination Chamber trwa dzisiejszego wieczoru w American Airlines Center w Dallas w Teksasie. SmackDown serwuje dwa kolejne mecze kwalifikacyjne – do męskiej i damskiej Komory Eliminacji. W męskim qualifierze Cody Rhodes i Jacob Fatu zmierzą się z Sami Zayn w triple threat. Poprzedniego tygodnia Rhodes i Fatu zaatakowali Undisputed WWE Championa Drew McIntyre’a – osobno, ale tylko jeden z nich zbliży się dziś do szansy na pojedynek o tytuł z McIntyre’em. W damskim qualifierze Alexa B
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan All Japan Pro Wrestling ogłosiło, że turniej Champion Carnival 2026 wystartuje 12 kwietnia w kultowym Korakuen Hall. Finał odbędzie się 17 maja w Ota Ward General Gymnasium w Tokio. AJPW opublikowało pełny harmonogram dat i aren dla tego prestiżowego turnieju: 12 kwietnia (ndz.) 18:30 Korakuen Hall, Tokio 【Opening Match】 18 kwietnia (sob.) 15:00 Aichi/Nagoya Kinjo Pier Arena 19 kwietnia (ndz.) 14:00 Osaka Umeda Sky Building Stellar Hall 25 kwietnia (sob.) 13:00 Saitama
  • Dodaj nową pozycję...