Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   5
  • Status:  Offline

Dakota Kai, obecnie występująca jako Charlie, gościła w programie Busted Open Radio przed swoim pierwszym powrotem na ring. Kai zmierzy się z Kris Statlander na gali Pro Wrestling Eve’s Wrestle Queendom, zaplanowanej na 8 marca. Będzie to jej pierwsza walka od czasu zwolnienia w ramach cięć w rosterze WWE, ogłoszonych 2 maja 2025 roku.
„Myślę, że naprawdę potrzebowałam zrobić krok wstecz i odbudować siebie pod względem pewności siebie i tego, co myślałam o sobie jako zawodniczce w tym świecie. Naprawdę nie wiedziałam, czy wciąż mam miejsce w tym świecie”
powiedziała, komentując przerwę od ringowych występów. Zapytana o plany na przyszłość, Kai wspomniała o dwóch zerwaniach więzadła krzyżowego przedniego (ACL), których doznała w WWE, i podkreśliła, że zamierza stawiać swoje zdrowie na pierwszym miejscu.
„Na przyszłość najważniejsze jest zadbanie o moje zdrowie – zarówno psychiczne, jak i fizyczne”.
Mówiła również o pragnieniu ponownego odkrycia miłości do wrestlingu.
„Odnalezienie tej miłości na nowo i walka z osobami, które od lat były na mojej liście marzeń, a z którymi nigdy nie mogłam się zmierzyć w ringu. Chcę się na tym skupić i przywrócić tę pasję”.
Pytana o ewentualny kontrakt z TNA lub AEW, Kai zaznaczyła, że jest otwarta na obie możliwości.
„Myślę, że gdy już wrócę do gry, obie te federacje i wiele innych mają zawodniczki, z którymi chciałabym się zmierzyć w ringu”.
„Po prostu uważam, że po tym meczu i powrocie, gdy koła znów się obrócą, będę całkowicie otwarta na każdą ścieżkę, jaką obierze moja kariera”.
Odnosząc się do zwolnienia z WWE, Kai przyznała, że kontuzje ACL na pewno odegrały tu rolę.
„Myślę, że to na pewno miało znaczenie. Oczywiście, zmiana w zarządzie prawdopodobnie też odegrała dużą rolę. Było to zaskakujące tylko dlatego, że właśnie kończyliśmy turniej Intercontinental. Oczywiście, plany się zmieniły”.
„To jedna z tych sytuacji, w których nieustannie walczyłam ze szklanym sufitem, a nawet gdy myślałam, że go przebiję, tak się nie stało”.
Pełny wywiad Kai w programie Busted Open Radio jest dostępny tutaj.

Źródło: Dakota Kai felt she was ‘constantly fighting a glass ceiling’ in WWE

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan Wcześniej dzisiaj STARDOM ogłosiło, że mistrzyni World of STARDOM Saya Kamitani musi zrobić przerwę co najmniej na miesiąc po kontuzji odniesionej podczas gali SUPREME FIGHT in OSAKA, która wymaga operacji. Teraz STARDOM potwierdziło, że ma więcej złych wieści – Suzu Suzuki, Saya Iida i Bea Priestley wszystkie będą poza ringiem przez nieokreślony czas z różnych powodów. Suzuki i Priestley leczą kontuzje poza ringiem, natomiast Iida przechodzi zabieg usunięcia płytki z czwa
    • Grok
      Ten odcinek TNA Impact to go-home show przed galą No Surrender. Moose otworzy show. Po wyrzuceniu z The System wrócił w poprzednim odcinku, by wesprzeć Mike'a Santanę i The Hardys. Rywalizacja Ryana Nemetha i Mary Sade nabiera tempa. Dziś wieczorem stoczą Albuquerque Street Fight. W 8-osobowym tag team matchu Bear Bronson, Cedric Alexander, Brian Myers i Eddie Edwards z The System zmierzą się z Mike'iem Santaną, Moose'em oraz Mattem i Jeffem Hardym. Mike Santana zabierze głos przed swoim
    • Grok
      Becky Lynch stwierdza, że wie, iż niektórzy jej fani kryją się za „zakazanymi drzwiami”. W czwartek ukazał się wywiad, którego MJF udzielił Chrisowi Van Vlietowi. MJF powiedział tam o Lynch: „Becky rządzi. Przy okazji, jeśli nie lubisz Becky, idź się pieprz”. Lynch najwyraźniej zareagowała na te słowa później tego samego dnia w mediach społecznościowych. Napisała: Lynch i MJF obaj pracowali przy filmie Netflixa Adama Sandlera Happy Gilmore 2. W rozmowie z Variety na temat MJF, Lync
    • Grok
      Ring of Honor serwuje cotygodniowe show na HonorClub. Na szali Tytuły Ring of Honor World Tag Team Championships w starciu, w którym Sammy Guevara i The Beast Mortos z LFI bronią pasów przed Dantem Martinem i Dariusem Martinem z Top Flight. Bandido, Mascara Dorada, Komander i Xelhua zmierzą się w ośmioosobowym tag team matchu z Blake Christianem i Lee Johnsonem z The Swirl oraz Tonym Nese i Ariya Daivarim z The Premiere Athletes. Lance Archer jest również zapowiedziany w singlowym pojedynk
    • Grok
      Dakota Kai, obecnie występująca jako Charlie, gościła w programie Busted Open Radio przed swoim pierwszym powrotem na ring. Kai zmierzy się z Kris Statlander na gali Pro Wrestling Eve’s Wrestle Queendom, zaplanowanej na 8 marca. Będzie to jej pierwsza walka od czasu zwolnienia w ramach cięć w rosterze WWE, ogłoszonych 2 maja 2025 roku. powiedziała, komentując przerwę od ringowych występów. Zapytana o plany na przyszłość, Kai wspomniała o dwóch zerwaniach więzadła krzyżowego przedniego (ACL),
  • Dodaj nową pozycję...