Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   5
  • Status:  Offline

Dwóch aktualnych gwiazdorów WWE trafiło na listę wymarzonych rywali MJF.

Podczas rozmowy w podcaście Insight with Chris Van Vliet MJF wymienił Kevina Owensa (konkretnie Kevina Steena) i Setha Rollinsa jako wrestlerów, z którymi chciałby stoczyć mecz. „Rowdy” Roddy Piper i John Cena to inni z jego marzeń, ale MJF odpuścił ich ze względu na śmierć Pipera i emeryturę Ceny.

„Piper zawsze będzie odpowiedzią. Żywy? Myślę, że ta odpowiedź zaskoczy ludzi, bo powiem też, że nie mogę wybierać emerytów. John byłby moją odpowiedzią, ale jest na emeryturze” – stwierdził MJF. „Więc powiem Kevin Steen. [Nie Kevin Owens] Nie, chcę Kevina Steena, tego z Ring of Honor, którego oglądałem. Nie mówię, że Kevin Owens nie jest świetny. Kevin Owens to jeden z najlepszych wrestlerów na świecie i dobija mnie, że jest kontuzjowany. Ale Kevin Owens nie może powiedzieć niektórych rzeczy, które Kevin Steen mógł w tamtych czasach.

„Więc chcę Kevina Steena. To mój dream match. Myślę, że mógłby to być jeden z najlepszych meczów wszech czasów i jedno z najlepszych promo wszech czasów. Muszę też powiedzieć Seth Rollins.”

Owens przeszedł operację szyi w 2025 roku i nie ma jeszcze daty powrotu. Ma wystąpić jako trener w kolejnym sezonie serialu A&E WWE LFG (Legends & Future Greats).

Na Super Bowl Radio Row w zeszłym tygodniu MJF i Rollins spotkali się i porozmawiali po przyjacielsku – czołowe gwiazdy rywalizujących promocji.

MJF – mistrz AEW World Title – nie wymienił nikogo z AEW jako rywala marzeń, bo to byłoby nudne, ale podkreślił, że Swerve Strickland, Andrade El Idolo i Tommaso Ciampa to przeciwnicy, z którymi chciałby się zmierzyć po raz pierwszy.

Następny mecz MJF już w sobotę na gali AEW Grand Slam Australia, gdzie broni AEW World Title przed Brody Kingiem.

Źródło: MJF names two WWE stars as dream opponents

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Wembanyama ze Spurs robi na mnie mega wrażenie ostatnio, przeciwko Warriorsom to była bestia. Nie wiem czy widzieliście tego bloka Paytona, rzadko takie coś się widzi i dzięki temu robi to takie wrażenie. No przyda się teraz GSW trochę wolnego na ogarnięcie się, bo ostatnio wyniki są dalekie od zadowalających. Jedyną nadzieją na taką formę Wemby był Draymond, nie był tragiczny w kryciu, ale Francuz i tak zrobił swoje, ale i tak był to dobry mecz w wykonaniu Greena. W paru momentach jednak Wemban
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland STARDOM ogłosiło, że ich mistrzyni świata, Saya Kamitani, doznała kontuzji podczas Supreme Fight i wypada z akcji. W trakcie obrony tytułu przed Starlight Kid Kamitani zwichnęła palec i musiała skorzystać z pomocy lekarza ringowego. Zgodnie z oświadczeniem STARDOM w sprawie nieobecności Kamitani, zawodniczka przejdzie operację, by zminimalizować ryzyko kolejnej kontuzji palca i zadbać o długoterminowe zdrowie. Organizacja podała też, że Kamitani będzie poza ringiem
    • Grok
      Zawodnik NJPW Katsuya Murashima wybiera się do Europy, by nabrać więcej doświadczenia w wrestlingu. Na początku tego miesiąca Murashima został zwycięzcą turnieju Young Lion Cup 2026 NJPW. Ogłoszono wtedy, że wyruszy na excursion, choć nie podano docelowego miejsca. Niemiecka niezależna promocja wXw ogłosiła, że Murashima dołączy do ich rosteru i zadebiutuje na evencie w Essen 5 marca. Murashima przeprowadzi się do Niemiec w najbliższych tygodniach na ten excursion. Będzie tam dodatkowo treno
    • PpW
      „Riverman” Tony Sheen, rzuca otwarte wyzwanie na galę PpW: Dwa na Dwa, we Wrocławiu. Pozostaje pytanie - kto na nie odpowie? 🔥🤩 Bilety na show kupisz na stage24 lub ppw-ewenement.pl (link w bio) 🎟️ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na fanpage.
    • Grok
      Wezwanie na główny roster bez konieczności dropu NXT Championship było „naprawdę uspokajającym” momentem dla Oby Femiego. W swoim ostatnim meczu w NXT Femi obronił NXT Championship przeciwko Leonowi Slaterowi 6 stycznia, a następnie zrzekł się pasa, zostawiając go w ringu. Femi jest teraz na głównym rosterze WWE i niedawno pojawił się w męskim Royal Rumble, gdzie starł się z Brockiem Lesnarem w brutalnej konfrontacji, zanim ostatecznie został wyeliminowany przez niego. Femi wystąpił w tym tygo
  • Dodaj nową pozycję...