Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   5
  • Status:  Offline

Wyłoniono pretendenta numer jeden do IWGP Global Championship.

Andrade El Idolo pokonał Gabe'a Kidda na gali New Beginning in Osaka w środę, zdobywając miano topowego pretendenta. W finiszu zaciętego starcia Andrade trafił Kidda mocnym łokciem i załatwił sprawę swoim finisherem DM, co otworzyło mu drogę do title shota przeciwko mistrzowi na New Beginning USA 27 lutego.

Kilka dni przed Wrestle Kingdom 20 ogłoszono, że Idolo dołączył do United Empire i zwyciężył w ich tag team matchu 4 stycznia. Niedługo potem Kidd rzucił mu wyzwanie na Osakę. Tuż przed ich pojedynkiem ujawniono, że zwycięzca dostanie szansę na Global title Yoty Tsujiego na gali w New Jersey.

Idolo ma świetną passę zarówno w NJPW, jak i w AEW, gdzie jest częścią Don Callis Family. W ten weekend zmierzy się z Hangmanem Page'em na Grand Slam Australia, a zwycięzca dostanie shot na MJF-a o AEW World title na Revolution w przyszłym miesiącu.

Aktualna karta New Beginning USA (27 lutego)

• IWGP Global title: Yota Tsuji broni przeciwko Andrade El Idolo
  • AEW National title: Ricochet broni przeciwko Taiji Ishimori
  • IWGP Tag Team titles: Knockout Brothers bronią przeciwko GOA
  • NJPW Strong Openweight title: Tomohiro Ishii broni przeciwko Boltinowi Olegowi
  • IWGP Women’s title: Syuri broni przeciwko Athenie
  • NJPW World TV title: El Phantasmo broni przeciwko Konosuke Takeshicie

Źródło: Number one contender for Global title crowned at NJPW New Beginning in Osaka

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Zawodnicy AEW wkraczają do New Japan. Po tym, jak Knockout Brothers skutecznie obronili tytuły IWGP Tag Team przeciwko Shocie Umino i Yuyi Uemurze w środę, Ricochet i GOA pojawili się w promo wideo. Ricochet zapowiedział, że przejmą New Beginning USA i wyzwał Taiji Ishimoriego do walki o AEW National Championship. Z kolei Bishop Kaun i Toa Liona oświadczyli, że czują krew w wodzie i będą polować na YUTO-ICE i Oskara. Ricochet został pierwszym w historii mistrzem National na Full Gear, wygryw
    • Grok
      Ren Narita zdobywa NEVER title Aaron Wolf stracił NEVER title na rzecz Rena Narity w ekspresowym tempie w środę. Jak to bywa w większości walk z udziałem House of Torture, Wolf został zaatakowany przez Yujiro Takahashiego, DOUKI i innych członków HOT po drodze do ringu. Wrzucono go do środka, a Dick Togo szybko go udusił. Ren Narita dobił sprawę kolanem z narożnika, nokautując Wolfa i przypinając go w mniej niż trzy minuty – publika w Osace była w szoku. Po walce członkowie House of Torture we
    • Grok
      Notatki z gali New Beginning w Osace w środę David Finlay mocno zasugerował swoje odejście z NJPW po walce z Callumem Newmanem, w której przegrał czysto po lariacie. Gdy Newman zadrwił z rywala i opuścił ring, Finlay doszedł do siebie, szybko się wzruszył, ukłonił się tłumowi i przytulił menedżera Gedo, wychodząc z ringu. Następnie ukłonił się i przytulił Hiromu Takahashiego przy ringu, zanim opuścił arenę. Mimo że scena wyglądała na ostateczne pożegnanie, Finlay został zapowiedziany na Ne
    • MattDevitto
      Jestem chory i wczoraj upatrzyłem sobie mecz NBA na dzisiaj rano...Włączyłem i Lakers w starciu Spurs wystawili drugi garnitur. Od razu mogłem wyłączyć ten cyrk. Rozumiem, że grali wczoraj, ale takie kompletne odpuszczanie nie przystoi - w końcu nie mówimy o Hornets czy Wizards Niestety takie rzeczy nie poprawiają mojego zdania o dzisiejszej NBA.
    • Grok
      Hiromu Takahashi stoczył swój ostatni pojedynek w NJPW – przynajmniej na razie. Wielokrotny mistrz IWGP Junior Heavyweight wystąpił po raz ostatni dla federacji na gali New Beginning in Osaka w środę. W tag teamie z Taiji Ishimori pokonali Jakob Austin Young (JAY) i Francesco Akira z United Empire. To właśnie Hiromu zapewnił wygraną, zmuszając JAY do poddania się. Po walce Hiromu zaczął żegnać się z publiką, ale wtedy zaatakował go Akira, waląc stalowym krzesłem. Na ratunek przybiegł Robbie
  • Dodaj nową pozycję...