Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWI Moonslaut 5

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witamy na kolejnej gali WWI Moonslaut... Ric Flair przygotował dla nas niespodziankę, ale co to za niespodzianka, dowiemy się sami.

Tymczasem na ringu pojawia się Fit Finlay!

Finlay: Po ostatnim PPV, na backstage wydarzyło się coś, co było szokujące, lecz nie zrobiło to na mnie wielkiego wrażenia.

Krótko mówiąc, zakapturzona osoba próbowała się dostać do mego pokoju i ukraść mój PAS! Owszem wystraszyłem się trochę, bo jak cię nachodzi tajemnicza osoba... ok, wracając do sprawy, osoba ta dostała ode mnie Green Chotesline.

Ciekawe czy kiedykolwiek spróbuje tego samego... nie nie nie! Mam pomysł! Jeżeli jesteś taki odważny to wejdź na ten ring teraz! ... Czekam!

Na telebimie widnieje zakapturzona osoba.

Pan X: Robiąc to co wczoraj miałem niezmierną satysfakcję. w WWF próbowałem zdobywać pas HeaVyweight... ale nie udawało mi się to, bo nie jestem heavyweight. Dasz mi to co chcę, albo sam to sobie wezmę.

Finlay: Dobrze, odbierz sobie mój pas teraz!

Pan X: Teraz? Nie. Zrobię to w najmniej spodziewanym momencie.

__

Single Match:

Batista vs Snitsky

Końcówka:

Batista robi Elbow Drop po czym kilka punchy i Spear. Snitsky leży zwijając się z bólu, więc Animal podprowadza go do Batista Bomb. Udaje mu się i podpina 1...2...3...

Zwycięzca: Batista

__

Backstage:

Ric Flair rozmawia z Panem X.

Ric Flair: Dobra robota, Robercie...

"Robert": To dla mnie pestka, i jeszcze raz dziękuję za szansę odebrania pasa Hardcore.

__

Backstage:

The Destruction Flote rozmawia z X-Pac-iem.

Kane: X-Pac, śmierdzisz przegraną... najbliższe twoje walki to przegrane... twoje nazwisko to PRZEGRANA! Zwijaj się z bólu, gdy cię dopadniemy w ringu...

X-Pac: Niemożliwe Big Red... a swoją drogą to kto cię urodził hę? I twojego kolegę Snitskyego?

Snitsky: Nie... obrażaj... moich... rodziców...

Raven: O mnie to kurwa ani słówka? Słuchaj Pac... obraź mnie...

X-Pac: Twoja stara kąpała się ze Snitksym.

Po czym Raven daje mu liścia w twarz.

Raven: Jeszcze raz...

X-Pac: Ej, ej, stop... uderz mnie jeszcze raz to...

Raven: To co?

Kane: Właśnie? CO?!

X-Pac: Niech Pan Snitsky mnie puści to wam pokażę co...

Kane: Puść go Yellow Smile...

X-Pac: Frajerzy...

Po czym ucieka do pokoju D-X...

__

Single Match:

Mr. Kennedy vs CM Punk

Końcówka:

CM Punk dostaje Green Kick i ląduje w narożniku. Kennedy rozpędza się i wbija barkiem w brzuch Coockie Mastera.

GreenMan czeka na okazję by wykonać Green Elbow Drop. Udało mu się i CM Punk leży na ringu. Przybiega Fit Finlay, i mówi coś na ucho Kennedyemu.

Kennedy: WHAT?!

Finlay potwierdzająco kiwa głową. Razem schodzą z ringu i idą za scenę, a sędzia liczy do 10 i stwierdza wygraną CM Punka przez Count Out.

Zwycięzca: CM Punk przez Count-Out.

__

Backstage

Green Mafia śledzą "Roberta" i nagle dochodzą do punktu kiedy Robert się odwraca...

Robert: Chcecie poznać moją tożsamość?

Finlay: I tak nie odbierzesz mi pasa... kimkolwiek jesteś...

Robert: Przyznaj... jesteś ciekawy kim jestem...

Przybliżenie na twarz zamaskowanego, kiedy ten zdejmuje maskę otrzymuje ogromny push...

Finlay: R... V... D...?!?!?!

Robert: Nie odbiorę ci pasa? Zdziwisz się Finlay.

Mr. Kennedy: Czekaj... idziesz na taki układ, że dziś będzie match handicapowy? Jeśli go wygrasz, dostajesz szansę na walkę o pas Hardcore... DAVID!! Pozwól na chwilę...

Po chwili ze swego bióra wychodzi GM David Flair.

David: Co jest, pali się?!

Mr. Kennedy: Dziś walka handicapowa, The Green Mafia vs Rob Van Dam ok? Jeśli RVD wygra dostaje szansę na walkę o pas hardcore... Acha... masz tu napiwek...

David: Jasne... da się zrobić...

Finlay: Walka ma być zaraz...

David: No Problem Greenman...

__

Handicap No-DQ match:

Green Mafia vs. Rob Van Dam

Końcówka:

RVD dostaje punche od Kennedyego.Ken szykuje się do mocnego uderzenia, ale Rob unika, bierze na bark przeciwnika i "wjeżdża" nim na narożnik.

Od tyłu zachodzi go Finlay i serwuje mu Green Kick, po czym Green Punch.

Łapie Roberta za rękę i zaciąga go do drugiego narożnika i wykonuje Rainbow Spear.

Kennedy schodzi z ringu i bierze 2 krzesełka i kosz na śmieci.

Na jednym narożniku kładzie krzesło, a pod narożnikiem kosz, drugie krzesło bierze do ręki.

Finlay wpycha RVD na narożnik, kiedy tamten wywraca się o kosz i uderza o krzesło.

Kennedy podbiega do rywala i serwuje mu kilka Chairshotów.

Ken schodzi do pinu 1...2...2 count... niewiarygodne ale RVD wybija się i w efektywnym stylu wstaje.

Finlay szukając młotka pod ringiem na zauważa co się dzieje na macie.

Rob Van Dam robi kilka Drop Kicków i Five-Star Splash... Pin 1...2...3...

Finlay zauważając co jest grane ucieka w publikę.

__

Main Event, Intercontinental Championship match:

Booker T vs Chris Jericho

Końcówka:

Booker T wykonuje Scissor Kick. Chris na narożniku. Szykuje się okazja do wbicia się barkiem w brzuch Y2J. Black Fighter rozpędza się i biegnie, prawie wbija się w brzuch rywala, ale uderza bardzo mocno w narożnik.

Odskakuje aż na środek ringu. Sędzie uważa, że Booker jest niezdolny do walki i prawdopodobnie doznał poważnej kontuzji... Po matchu zabierają go sanitariusze. W tym wypadku Pas należy do Chrisa.

Zwycięzca i Nowy IC Champ: Chris Jericho.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nekrophage

1

• Rudolf

1

• Falcony

1

Top użytkownicy w tym temacie

Świetnie Ci idzie. Fajnie opisane walki, ale najbardziej podobała mi się rozmowa The Destruction Flote z X Pacem xDD

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

"Przybliżenie na twarz zamaskowanego, kiedy ten zdejmuje maskę otrzymuje ogromny push... "

To jednak spory błąd ;)

Jakoś nie podoba mi się twoje diary, ale nie dlatego że źle piszesz tylko... jest takie... wtórne, wymyśl coś nowego, a w tedy z chęcią poczytam, a nie dx i Triple H x3000.

8827320924727884526505.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...