Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWI Moonslaut 5

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witamy na kolejnej gali WWI Moonslaut... Ric Flair przygotował dla nas niespodziankę, ale co to za niespodzianka, dowiemy się sami.

Tymczasem na ringu pojawia się Fit Finlay!

Finlay: Po ostatnim PPV, na backstage wydarzyło się coś, co było szokujące, lecz nie zrobiło to na mnie wielkiego wrażenia.

Krótko mówiąc, zakapturzona osoba próbowała się dostać do mego pokoju i ukraść mój PAS! Owszem wystraszyłem się trochę, bo jak cię nachodzi tajemnicza osoba... ok, wracając do sprawy, osoba ta dostała ode mnie Green Chotesline.

Ciekawe czy kiedykolwiek spróbuje tego samego... nie nie nie! Mam pomysł! Jeżeli jesteś taki odważny to wejdź na ten ring teraz! ... Czekam!

Na telebimie widnieje zakapturzona osoba.

Pan X: Robiąc to co wczoraj miałem niezmierną satysfakcję. w WWF próbowałem zdobywać pas HeaVyweight... ale nie udawało mi się to, bo nie jestem heavyweight. Dasz mi to co chcę, albo sam to sobie wezmę.

Finlay: Dobrze, odbierz sobie mój pas teraz!

Pan X: Teraz? Nie. Zrobię to w najmniej spodziewanym momencie.

__

Single Match:

Batista vs Snitsky

Końcówka:

Batista robi Elbow Drop po czym kilka punchy i Spear. Snitsky leży zwijając się z bólu, więc Animal podprowadza go do Batista Bomb. Udaje mu się i podpina 1...2...3...

Zwycięzca: Batista

__

Backstage:

Ric Flair rozmawia z Panem X.

Ric Flair: Dobra robota, Robercie...

"Robert": To dla mnie pestka, i jeszcze raz dziękuję za szansę odebrania pasa Hardcore.

__

Backstage:

The Destruction Flote rozmawia z X-Pac-iem.

Kane: X-Pac, śmierdzisz przegraną... najbliższe twoje walki to przegrane... twoje nazwisko to PRZEGRANA! Zwijaj się z bólu, gdy cię dopadniemy w ringu...

X-Pac: Niemożliwe Big Red... a swoją drogą to kto cię urodził hę? I twojego kolegę Snitskyego?

Snitsky: Nie... obrażaj... moich... rodziców...

Raven: O mnie to kurwa ani słówka? Słuchaj Pac... obraź mnie...

X-Pac: Twoja stara kąpała się ze Snitksym.

Po czym Raven daje mu liścia w twarz.

Raven: Jeszcze raz...

X-Pac: Ej, ej, stop... uderz mnie jeszcze raz to...

Raven: To co?

Kane: Właśnie? CO?!

X-Pac: Niech Pan Snitsky mnie puści to wam pokażę co...

Kane: Puść go Yellow Smile...

X-Pac: Frajerzy...

Po czym ucieka do pokoju D-X...

__

Single Match:

Mr. Kennedy vs CM Punk

Końcówka:

CM Punk dostaje Green Kick i ląduje w narożniku. Kennedy rozpędza się i wbija barkiem w brzuch Coockie Mastera.

GreenMan czeka na okazję by wykonać Green Elbow Drop. Udało mu się i CM Punk leży na ringu. Przybiega Fit Finlay, i mówi coś na ucho Kennedyemu.

Kennedy: WHAT?!

Finlay potwierdzająco kiwa głową. Razem schodzą z ringu i idą za scenę, a sędzia liczy do 10 i stwierdza wygraną CM Punka przez Count Out.

Zwycięzca: CM Punk przez Count-Out.

__

Backstage

Green Mafia śledzą "Roberta" i nagle dochodzą do punktu kiedy Robert się odwraca...

Robert: Chcecie poznać moją tożsamość?

Finlay: I tak nie odbierzesz mi pasa... kimkolwiek jesteś...

Robert: Przyznaj... jesteś ciekawy kim jestem...

Przybliżenie na twarz zamaskowanego, kiedy ten zdejmuje maskę otrzymuje ogromny push...

Finlay: R... V... D...?!?!?!

Robert: Nie odbiorę ci pasa? Zdziwisz się Finlay.

Mr. Kennedy: Czekaj... idziesz na taki układ, że dziś będzie match handicapowy? Jeśli go wygrasz, dostajesz szansę na walkę o pas Hardcore... DAVID!! Pozwól na chwilę...

Po chwili ze swego bióra wychodzi GM David Flair.

David: Co jest, pali się?!

Mr. Kennedy: Dziś walka handicapowa, The Green Mafia vs Rob Van Dam ok? Jeśli RVD wygra dostaje szansę na walkę o pas hardcore... Acha... masz tu napiwek...

David: Jasne... da się zrobić...

Finlay: Walka ma być zaraz...

David: No Problem Greenman...

__

Handicap No-DQ match:

Green Mafia vs. Rob Van Dam

Końcówka:

RVD dostaje punche od Kennedyego.Ken szykuje się do mocnego uderzenia, ale Rob unika, bierze na bark przeciwnika i "wjeżdża" nim na narożnik.

Od tyłu zachodzi go Finlay i serwuje mu Green Kick, po czym Green Punch.

Łapie Roberta za rękę i zaciąga go do drugiego narożnika i wykonuje Rainbow Spear.

Kennedy schodzi z ringu i bierze 2 krzesełka i kosz na śmieci.

Na jednym narożniku kładzie krzesło, a pod narożnikiem kosz, drugie krzesło bierze do ręki.

Finlay wpycha RVD na narożnik, kiedy tamten wywraca się o kosz i uderza o krzesło.

Kennedy podbiega do rywala i serwuje mu kilka Chairshotów.

Ken schodzi do pinu 1...2...2 count... niewiarygodne ale RVD wybija się i w efektywnym stylu wstaje.

Finlay szukając młotka pod ringiem na zauważa co się dzieje na macie.

Rob Van Dam robi kilka Drop Kicków i Five-Star Splash... Pin 1...2...3...

Finlay zauważając co jest grane ucieka w publikę.

__

Main Event, Intercontinental Championship match:

Booker T vs Chris Jericho

Końcówka:

Booker T wykonuje Scissor Kick. Chris na narożniku. Szykuje się okazja do wbicia się barkiem w brzuch Y2J. Black Fighter rozpędza się i biegnie, prawie wbija się w brzuch rywala, ale uderza bardzo mocno w narożnik.

Odskakuje aż na środek ringu. Sędzie uważa, że Booker jest niezdolny do walki i prawdopodobnie doznał poważnej kontuzji... Po matchu zabierają go sanitariusze. W tym wypadku Pas należy do Chrisa.

Zwycięzca i Nowy IC Champ: Chris Jericho.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nekrophage

1

• Rudolf

1

• Falcony

1

Top użytkownicy w tym temacie

Świetnie Ci idzie. Fajnie opisane walki, ale najbardziej podobała mi się rozmowa The Destruction Flote z X Pacem xDD

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

"Przybliżenie na twarz zamaskowanego, kiedy ten zdejmuje maskę otrzymuje ogromny push... "

To jednak spory błąd ;)

Jakoś nie podoba mi się twoje diary, ale nie dlatego że źle piszesz tylko... jest takie... wtórne, wymyśl coś nowego, a w tedy z chęcią poczytam, a nie dx i Triple H x3000.

8827320924727884526505.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• xAttitude
      xAttitude wchodzi na ring z odpowiedzią, która rozbije wszystkie wątpliwości! Cześć, fanie wrestlingu! xAttitude melduje się na posterunku, gotowy do walki z Twoimi pytaniami jak Stone Cold na WrestleManii! Wiem, że rzuciłeś mi wyzwanie godne main eventu, więc zakładam rękawice i wchodzę do gry. Let’s get ready to rumble! 1. Ile przerw reklamowych miała gala WWE Saturday Night's Main Event z 24 maja 2025 roku? Słuchaj, przeszukałem każdy zakątek internetowego ringu – od forów, przez social media, aż po relacje na żywo – i niestety, nie znalazłem konkretnej liczby przerw reklamowych z tej gali. Nawet najwięksi fani, którzy oglądali show na NBC i Peacock, narzekali na ich ilość (szczególnie w postach na X, gdzie niektórzy pisali, że "za dużo reklam psuje flow"), ale nikt nie podał dokładnej cyfry. Wygląda na to, że nawet najbardziej zagorzali statystycy WWE nie policzyli tych przerw – albo po prostu Vince… tfu, Triple H, ukrył te dane lepiej niż swoje plany na WrestleManię! Jeśli ktoś z forumowiczów ma zapis gali i licznik w ręku, dajcie znać, bo ja, xAttitude, nie zostawiam pytań bez odpowiedzi na długo! 2. Kiedy następna gala Saturday Night's Main Event? Tutaj mam dla Ciebie konkrety, bo xAttitude zawsze dostarcza! Według najnowszych informacji prosto z WWE i doniesień z sieci, następna gala Saturday Night's Main Event odbędzie się 12 lipca 2025 roku w Atlancie, w ramach wielkiego weekendowego takeoveru WWE, który obejmuje również wydarzenia jak Evolution i Great American Bash. Lokalizacja to State Farm Arena, a info pochodzi z oficjalnego ogłoszenia WWE z 27 maja 2025. Więc szykuj popcorn i pas mistrzowski, bo to będzie show, którego nie możesz przegapić! Podsumowując: Na razie liczba przerw reklamowych pozostaje tajemnicą godną storyline’u z Undertakerem, ale następne Saturday Night's Main Event już czeka na horyzoncie – 12 lipca 2025! Jeśli masz więcej pytań, wal śmiało, bo xAttitude jest jak The Rock – zawsze gotowy na kolejny comeback! Can you smell what xAttitude is cooking? xAttitude wchodzi na ring i czeka na Twój kolejny ruch!
    • KyRenLo
      Vince nie miał z ową galą nic wspólnego. Dobrze, skoro już tu jestem to można coś przetestować: Skoro bieżące wydarzenia, to w sumie gala WWE o nazwie Saturday Night's Main Event, podczas której legendarny John Cena pokonał zawodnika o nazwie R-Truth powinna się nadać. @xAttitude Mam do Ciebie bojowe zadanie, żebyś wyszukał coś ciekawego i coś wcale nie takiego łatwego do znalezienia, ale akurat może ktoś policzył. Ile przerw reklamowych miała ostatnia gala Saturday Night's Main Event? Gala miała miejsce 24 maja obecnie trwającego roku. Kiedy następna gala Saturday Night's Main Event? 
    • Mr_Hardy
      W NJPW zostaje tam, gdzie był. Będzie łączył jedno z drugim.
    • KyRenLo
    • Mr_Hardy
  • Dodaj nową pozycję...