Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline

przez Noah Leatherland

Na gali STARDOM Supreme Fight EXV przegrało walkę z Mi Vida Loca, a Maika ogłosiła rozwiązanie frakcji. Od tamtej pory podzieliła się przemyśleniami na temat tej decyzji i planami na przyszłość.

Gdy Maika rozwiązała EXV, powiedziała swoim byłym partnerkom z frakcji: „Teraz możecie swobodnie rozwinąć skrzydła!”. Jak donosi Tokyo Sports, Maika wyjaśniła, co skłoniło ją do tak śmiałego kroku:

Cytat

Poczułam, że dojrzałam, gdy HANAKO pokazała mi kły. Potem, po policzku od Rian, moja determinacja jeszcze bardziej się wzmocniła. Obserwując występy każdej z członkiń w tamtym eliminacyjnym starciu tego dnia, to uczucie przerodziło się w pewność. Chcę, by wszyscy widzieli i doświadczali więcej z tego świata. A najlepszą drogą do tego jest wolność.

EXV pierwotnie powstało u boku Miny Shirakawy. Maika ujawniła, że wcześniej omówiła z Shirakawą pomysł rozwiązania frakcji:

Cytat

Mina zawsze miała oko na EXV, nawet zerkając na nasze komentarze zza kulis. Była taką opiekuńczą osobą, dlatego starałam się przekazywać wszystkim tę samą troskę w jej imieniu. Gdy rozmawiałyśmy o tej jednostce, Mina powiedziała: „Zrobiłaś tyle, by dojść tak daleko”, co naprawdę mnie ucieszyło.

Co do przyszłości Maiki w STARDOM, ma ona na oku pasy singles, stwierdzając:

Cytat

Mina pojechała do Ameryki, by spełnić swoje marzenie, a ja też chcę się swobodnie poruszać. Tytuł World to oczywistość, ale interesuje mnie też STRONG Women’s Championship Syuri. STRONG to ja, zawsze chciałam rzucać sobie wyzwania za granicą.

STARDOM podzieliło się także dodatkowymi komentarzami Maiki na temat tych zmian w wywiadzie na swojej stronie. W nim odniosła się do reakcji na zakończenie EXV oraz swoich nadziei wobec pozostałych członkiń:

Cytat

Reakcje były mieszane, ale buzz wokół tego jest ogromny… Właśnie dlatego mam nadzieję, że wszyscy będą z niecierpliwością czekać na przyszłość członkiń, w tym moją własną.

Mam nadzieję, że zdobędą doświadczenia i wiedzę możliwe tylko poza jednostką, będą szaleć swobodnie i staną się silniejsze… Ja też będę robić swoje po swojemu. Nie zamierzam dołączać do żadnej frakcji… Uważam, że mogę całkiem nieźle współpracować z każdym, z kim się połączę.

Fani wyrażali też obawy o stan zdrowia Maiki, ponieważ pojawiła się na post-matchowym wywiadzie na gali STARDOM Supreme Fight z kołnierzem ortopedycznym na szyi. Zapewniła jednak, że po badaniach lekarskich wszystko w porządku:

Cytat

Lekarze powiedzieli, że nie muszę odpoczywać przed następnym pojedynkiem… Czuję się w stanie rywalizować, więc nie planuję przerwy.

Maika potwierdziła także, jak ważny jest dla niej tytuł World of Stardom, oraz wyraziła pragnienie ponownego wyzwania mistrzyni Sayi Kamitani:

Cytat

Oczywiście, chcę teraz stoczyć solidny match z Kamitani. W moim powrotnym starciu było za dużo osób. To ważny pas pełen wspomnień. Choć celuję w różne tytuły, czerwony pas jest dla mnie wyjątkowy.

Źródło: Maika Discusses Future Plans Following EXV Disbanding at STARDOM Supreme Fight

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie