Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rozpoczyna się NOAH Junior Tag League – RYUSEI debiutuje z Los Tranquilos de Japon na gali Pro Wrestling NOAH Legacy Rise

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Autor: Noah Leatherland

Turniej Pro Wrestling NOAH Junior Tag League wystartował w Korakuen Hall. Osiem drużyn rywalizuje w formule round-robin. Najnowszy nabytek Los Tranquilos de Japon, RYUSEI, zaliczył debiut w NOAH.

Pierwszy mecz turniejowy wygrali Tadasuke i Jun Masaoka, zgarniając dwa punkty po pokonaniu Eita i Katsumi Inahata. Następnie Atsushi Kotoge i Hi69 rozprawili się z mistrzem GHC Jr. Heavyweight AMAKUSA oraz Black Mensore w ekspresowym tempie – dwa punkty w nieco ponad pięć minut.

Mistrzowie GHC Jr. Heavyweight Tag Team Daga i Daiki Odashima stanęli naprzeciw Alpha Wolf i Kai Fujimura. Zawodnicy Team 2000X odnieśli zwycięstwo nad panującymi mistrzami, a po gongu zaatakowali ich poza ringiem.

W main evencie para luchadorów Dragon Bane i Alejandro zmierzyła się z Markiem Trewem i Kieronem Laceyem – finalistami zeszłorocznego turnieju tag team. Brytyjczycy znów zawiedli, a Bane i Alejandro zgarnęli dwa punkty i miejsce w czołówce tabeli.

Na gali pojawiła się też ekipa Los Tranquilos de Japon, w której zadebiutował ich najnowszy członek w Pro Wrestling NOAH. Tetsuya Naito, BUSHI i RYUSEI stanęli do walki z White Raven SquadKENTA, HAYATA i Tetsuya Endo. RYUSEI i spółka ponieśli porażkę, więc kariera w NOAH rozpoczęła się od l.

W pomeczowym promo Naito odpowiednio przedstawił RYUSEI fanom Pro Wrestling NOAH:

Naito:

Cytat

Od mojego ostatniego meczu w Korakuen Hall minęło jakieś dziewięć miesięcy. Dziś znów mogłem walczyć z pełnym napięciem. Ale najważniejsze nie jestem ja ani BUSHI – to RYUSEI. Więc wszyscy, posłuchajcie głosu RYUSEI. RYUSEI!

RYUSEI:

Cytat

Chcę, żebyście zapamiętali jedną rzecz. Nie jestem oswojonym zwierzakiem i nie jestem niczym skrępowany. Jestem dzikim dzieckiem świata pro wrestlingu. Będę tworzył własne szanse i stawał się coraz silniejszy.

Naito:

Cytat

To dopiero jego drugi mecz od debiutu, prawda? To żadne usprawiedliwienie. Musi przyjąć dzisiejszą porażkę i chcę obserwować jego rozwój. Ten rozwój przyczyni się też do wzrostu Los Tranquilos de Japon.

Oto pełne wyniki Pro Wrestling NOAH Legacy Rise z 6 lutego, dzięki purolove.com:

• NOAH Jr. Tag League: Tadasuke & Jun Masaoka [2] pokonali Eita & Katsumi Inahata [0] (9:27)
  • NOAH Jr. Tag League: Atsushi Kotoge & Hi69 [2] pokonali AMAKUSA & Black Mensore [0] (5:26)
  • Naomichi Marufuji, Kenoh, Hajime Ohara & Yuto Koyanagi pokonali Kaito Kiyomiya, Harutoki, Hiroto Tsuruya & Midori Takahashi (10:17)
  • KENTA, HAYATA & Tetsuya Endo pokonali Tetsuya Naito, BUSHI & RYUSEI (15:18)
  • Yoshiki Inamura, Galeno & Manabu Soya pokonali OZAWA, Masa Kitamiya & Takashi Sugiura (16:52)
  • NOAH Jr. Tag League: Alpha Wolf & Kai Fujimura [2] pokonali Daga & Daiki Odashima [0] (14:23)
  • NOAH Jr. Tag League

Źródło: NOAH Junior Tag League Begins & RYUSEI Debuts with Los Tranquilos de Japon at Pro Wrestling NOAH Legacy Rise

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie