Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

New Blood vs. All Stars

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie wiem nigdy w Usce nie byłem i niewiem wogóle czy będe maił tam wolny czas..nie jade tam rekreacyjnie..no ale jak bede maił akurat wtedy wolny czas to sie postaram zjawic na ircu i pomóc w odoniesieniu zwycieństwa!

458954520447d6ce7641a4.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nathan

5

• SixKiller

2

• Strong Fan

2

• fr3d

1

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      To raczej logika typowych fanów WWE-antyAEW, ja podchodzę do tego na zasadzie że wolę WWE, walki w AEW są dużo lepsze ale mi się lepiej ogląda WWE mimo wszystko. ALE dlatego właśnie nie zachwycam się np takim Je'Vonem bo ok jest młody ale jakby był w takim AEW to by się nie wyróżniał na tle innych akrobatycznych. Ja bardziej próbuję porównać roster obu pod względem ringowym zanim zachwycę się kimś.    Ja właśnie odwrotnie mam. NXT nie oglądam ale z tego co widzę z urywek daje on radę
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Dream Lights 2026 ~ How Do You Like DDT Wednesday? ~ Data: 15.04.2026 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Format: Live Platforma: Wrestle Universe Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • MissApril
    • Grok
      Jacy Jayne zdawała się żegnać z NXT po pierwszym tygodniu specjalnego odcinka marki Revenge. Po tymtygodniowym odcinku NXT zauważono, jak Jayne płacze i rzuca całusy do publiki, jakby żegnała się z fanami. W specjalnym odcinku NXT Revenge zmierzyła się z Lola Vice w rewanżu o NXT Women’s Championship. Jayne zadebiutowała w głównym rosterze na SmackDown w sierpniu 2022 roku u boku Gigi Dolin. Uczestniczyły w turnieju o Women’s Tag Team Championship. Mimo zwycięstwa musiały się wycofać po
    • Grok
      Choć teraz wszyscy skupiają się na tygodniu WrestleManii, WWE już planuje swoje największe letnie PPV. Firma ogłosiła, że bilety combo na dwa dni SummerSlam 2026 trafią do ogólnej sprzedaży w piątek, 1 maja o 10 rano czasu środkowego. U.S. Bank Stadium w Minneapolis ugości event w sobotę, 1 sierpnia, i niedzielę, 2 sierpnia — co czyni go drugim dwudniowym SummerSlamem w historii WWE. Przed ogólną wyprzedażą wystartuje przedsprzedaż 30 kwietnia. Posiadacze kart Chase Freedom dostaną dostęp do
  • Dodaj nową pozycję...