Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Raw 17.12.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Backstage: W szatni siedzi ekipa E-X: Triple H, Hbk, Cody Rhodes i D.H. Smith.

Cody: Jakby nie patrzeć nie wyszedł w pełni ten cudowny match na Armaggedon...

Hbk: Łagodnie mówiąc. Co teraz Game?

Triple H: Jak to co? Trzeba dalej walczyć, dalej działać. Nie rozumiem co innego chciałbyś robić, Shawn.

Hbk: Nie uważasz że Big Bad Bastards....

Triple H(przerwa mu): Na pewno nie uważam że z nimi przegraliśmy.

Hbk: Okay. Możemy uznać że był remis. Ale po za tym są inne problemy, prawda?

D.H.: Kim był ten gość który pojawił się na końcu? Jakiś nowy Bastard?

Hbk: Nie...to był Chris Jericho. Widać znudziła mu się kariera gwiazdy rocka i wrócił do wrestlingu.

Triple H: O tak...ten typ to problem. Pieprzyć BBB, oszukali nas, zaszli nas postępem, każdy kibic wie że w bezpośrednim starciu nie mieliby szans. Teraz musimy zająć się panem Jericho, który popełnił wielki błąd atakując E-X!

Hbk: A Orton?

Triple H(chwile milczy): Myśle że powinniśmy go przyjąć do Evolution-X. Był członkiem starego Evolution więc powinien dołączyć.

Hbk: Jestem za. (patrzy na młodych) Panowie?

Cody: Jak najbardziej.

D.H.: Jasne!

Triple H: W takim razie okay. Od dziś zaczynami przygotowywać się do Royal Rumble, chłopaki! Zapominamy o Bastardach, skupiamy się na nowych celach!

Match#1 Chris Jericho vs Jim Duggan

Przegieg: Powracający do WWE Chris Jericho wchodzi powolnym krokiem na ring. Duggan naciera z chlotheslinem, ale Chris unika a potem wykonuje Lionsault! Pin 1...2..shoulder up. Chris podnosi Duggana zakręca nim i odbija od lin po czym aplikuje dropkick. Wstaje z nim robi full nelson legsweep facebuster po czym zakłada Walls of Jericho! Weteran Duggan musi tapować. Chris puszcza go i żąda mikrofonu.

Jericho: Witam ponownie Raw! Wróciłem. Musiałem wrócić. Oglądałem te gale w telewizji i co? I raziła mnie ich beznadziejność! Jak można tak bardzo zepsuć dobre widowisko? Boże, widzisz i nie grzmisz? Nie martwcie się jednak. Y2J wraca! Wraca Y2J Problem! Całe WWE zadrży w posadach. Pierwsze co trzeba zrobić to.....pozbawić pasa Triple H(heel heat) i rozbić E-X. Pytam się czy to jest wrestling czy obóz harcerski? Odpowie mi ktoś? Nie...tak myślałem ale wiem co trzeba robić. E-X wiem że mnie oglądacie więc powiem krótko. Wróciłem. To początek Waszego końca.(rzuca mikrofonem i schodzi z ringu)

Winner: Chris Jericho.

Backstage: Hbk i Triple H idą korytarzem, dochodzą do szatni Ortona.

Triple H: Ja będe gadał.

Hbk(pukając): Jak chcesz.

Orton(otwierająć drzwi): Tak?...Aha, to Wy.

Triple H: Zapewne liczyłeś że zobaczysz Candice Michelle w bikini, co?

Orton: Nie obraziłbym się.

Hbk: Niestety, to tylko my.

Triple H: Wiesz co chcemy powiedzieć?

Orton: Domyślam się.

Triple H: Chcemy żebyś dołączył do Evolution-X!

Orton(chwile milczy): Okay. Myśle że to dobry pomysł.

Podaje ręke Hunterowi potem Michaelsowi.

Triple H: To co? Jakiś wspólny mecz tak na dobry początek?

Orton: Jestem za.

Triple H: Okay, pójde to załatwić z GM. Narazie.

Orton: See ya.

Triple H i Hbk ruszają dalej. Dochodzą do biura GM, pukają i wchodzą. GM Raw Stone Cold Steve Austin z plastrami na twarzy siedzi rozparty na krześle, z nogami na stole i popija zimne piwo.

Triple H: Cześć Steve.

SCSA: Przeszkadzacie Stone Cold'owi gdy pije piwko.

Triple H: Chce dziś dostać walke z Randy Ortonem.

SCSA: O WWE Title? Orton chce akurat dziś wykorzystać title shot?

Triple H: To nie tak. Chce być w teamie z Ortonem.

SCSA: W teamie? Wasza sprawa. Okej dostaniecie walke z braćmi Hardy.

Triple H: Okay. Idziemy Shawn. Trzeba się przygotować na main event.

SCSA: To nie będzie main event.

Triple H: Nie?

SCSA: Main event będzie walka o world tag team titles pomiędzy Most Valuable Tag Team a Londonem i Kendrickiem(Triple H chce coś powiedzieć ale Steve uprzedza go) I to jest sedno sprawy bo Stone Cold tak powiedział!

Match#2 Trevor Murdoch vs Charlie Haas

Końcówka: Charlie chce założyć Haas of Pain, Trevor jednak wyrywa się, odbija od lin i przewraca przeciwnika running big bootem. Pin 1..2..kick out. Obaj wstają i wymieniają się uderzeniami, Haas wykonuje german suplex potem zaś stiff kick w plecy wstającego Murdocha. Redneck znów upada, Charlie wskakuje na top rope i robi missile dropkick. Trevor unika jednak kopnięcia, podnosi Haasa i robi jawbreaker potem zakłada boston crab. Charlie próbuje się wyrwać, w końcu chwyta liny. Trevor puszcza i wstaje, Haas robi to samo obraca się, Murdoch kopie go w brzuch po czym wykonuje Redneck Destroyer! Pin 1...2...3! Murdoch z zadowoleniem kiwa głową i schodzi z ringu.

Winner: Trevor Murdoch.

Backstage: Z szatni Mickie James wypada właśnie ona, wyrzucona przez Beth Phoenix. Przed drzwiami czeka Val Venis. Mickie klęczy, Beth chwyta ją za włosy i zmusza by ta patrzyła na Vala.

Val: W końcu Cię dorwałem mała Mickie. Przez Ciebie i Twoje głupi pomysły 3 razy przegrałem swoje walki.

Beth: No fakt suko. Przesadziłaś troche.

Val: I co gdzie jest ten Twój wampir co? Jakoś go nie widze!

Thorn: Tu jestem.

Val obraca się...za nim stoi Fanged Freak na twarzy ma plastry, koszule nie zapiętą, widać bandaż na jego brzuchu.

Thorn(z uśmiechem): Tu jestem Val. Chciałeś coś powiedzieć?

Beth puszcza Mickie i wraz z Valem wycofują się.

Thorn: No słucham!

Val: To nie koniec Mickie. Dopadne Cię!

Znikają z pola widzenia.

Thorn(pomagając Mickie wstać): Wszystko w porządku?

Mickie: Tak. Dziękuje Kevin.

Thorn: Drobiazg.

Mickie(zbliżając twarz do twarzy Thorna): Mhm...drobiazg.

Chcą się pocałować z tyłu rozbrzmiewa jednak znaczące chrząknięcie. Mickie ze zmieszaniem odsuwa się, Thorn się obraca. To Stone Cold.

SCSA: Co robisz na moim show wampirze?

Thorn: Właśnie..(Mickie dyskretnie odchodzi) Właśnie Cię szukałem Rattlesnake.

SCSA: Serio? Ja właśnie dowiedziałem się że Fanged Freak pojawił się na RAW.

Thorn: Wieści szybko się rozchodzą.

SCSA: Hell yeah. Czego chciałeś?

Thorn: Czy ja wiem. Na Armaggedon daliśmy niezła walke, co?

SCSA: Też tak myśle.

Thorn: I myśle że to koniec sporu między nami co?

SCSA: A masz coś do mnie?

Thorn: Nie. A ty?

SCSA: Ja też nie. W takim razie to koniec.

Thorn: Okay.

Rozchodzą się, Thorn jednak odwraca się.

Thorn: Rattlesnake!

SCSA(nie odwracając się): No?

Thorn: Dzięki za walke.

SCSA: Przyjemność leży po mojej stronie.

Match#3 Mr. Kennedy vs Super Crazy.

Końcówka: Crazy powala Kena spinning wheel kick'iem, wskakuje na top turnbuckle i gdy Kennedy podnosi się częstuje go moonsaultem. Pinuje ale nowy Intercontinental Champ z łatwością wybija przy dwóch wstaje i uderza kolanem w twarz Meksykanina. Widać że cruiserowi pociekła krew z nosa, Kennedy oczywiście ma to za nic podnosi swego przeciwnika odbija od lin i wykonuje reverse sto. Pin 1...2..shoulder up. Kenney wchodzi na top rope i szykuje się do Kenton Bomb, Crazy wstaje jednak i skokiem dołącza do Kena! Przez chwile stoją w dwójke na top rope, Super Crazy atakuje, Ken unika uderzenia i chwyta przeciwnika na barki po czym serwuje mu Green Bay Plunge! Pin 1...2...3! Kennedy z uśmiechem wstaje, niespodziewanie jednak od tyłu dostaje swoim własnym pasem! To Carlito! Zawodnik z Karaibów najwyraźniej nie może się pogodzić z utratą swej błyskotki. Carlito wyjmuje z kieszeni jabłko i pluje nim w twarz Kena po czym schodzi z ringu prowadząc Meksykanina.

Winner: Mr. Kennedy.

Backstage: Wywiad z nowym Attitude Champem przeprowadza Maria.

Maria: Hej Cody!

Cody: Witam Cię Maria. Witam wszystkich kibiców.

Maria: Powiedz mi Cody. Brakuje Ci czegoś do szczęścia?

Cody: Hmm..to znaczy?

Maria: Jesteś młody, jesteś członkiem Evolution-X, jesteś mistrzem. A do tego jesteś taki przystojny!

Cody: Dziękuje...tak jestem bardzo szczęśliwy. Ciesze się że zaufałem E-X, bo to dzięki nim jestem Attitude Championem!

Maria: Plany na przyszłość, Cody?

Cody: Póki co cieszyć się życiem. Ale na to nie mam czasu.

Maria: Masz aż tyle zajęć?

Cody: Musze wciąż trenować by dorównać Triplowi czy Shawnowi.

Maria: W takim razie powodzenia!

Cody: Dziękuje.

Match#4 Triple H & Randy Orton vs Jeff & Matt Hardy

Końcówka: Na ringu zmaga się Matt z Randym. Ten drugi zakręca przeciwnikiem i robi dropkick, jednak Hardy przytrzymał się lin i Legend Killer uderzył o ring. Matt częstuje go second rope leg dropem i pinuje 1...2..shoulder up. Wstają, Orton robi headlock Matt jednak szybko wyrywa się i częstuje Ortona side-effect. Pin 1...2...kick out. Orton odpycha od siebie przeciwnika i zmienia się z Tryple. Mistrz WWE wchodzi na ring i od razu powala Matta chlotheslinem. Nie schodzi do pinu tylko zakłada indian deathlock. Widać ból na twarzy byłego Attitude Champa, na wyrwanie się nie ma żadnych szans więc próbuje dosięgnąć lin. W końcu udaje mu się to. H puszcza, Matt powoli wstaje a Game częstuje go high knee strike. Schodzi do pinu 1...2...shoulder up. Triple H wyciąga Matta na środek ringu i szykuje go do Pedigree, dostaje jednak back body drop i starszt Hardy zmienia się z bratem. Jeff wykonuje springboard dropkick, Triple odsuwa się jednak. Jeff ląduje z gracją i robi na Tryplu sitout jawbreaker. Podnosi go i rzuca w narożnik. Matt wbiega na ring i bracia wykonują whispers in the wind. Jeff staje na top rope i aplikuje Game'owi Senton Bomb! Wstaje i dostaje niespodziewane RKO! Matt chce interweniować i też dostaje finisherem Ortona. Triple H wstaje i robi na Jeffie Pedigree! Pin 1...2...3! Zwycięzcy patrzą na siebie i podają dłonie. E-X ma nowego członka!!

Winners: Triple H & Randy Orton

Backstage: Szatnia MVTT. Shelton rozmawia z Mvp.

Shelton: Wygramy. Musimy wygrać.

Mvp: Racja, stary. Nie udało mi się zostać Intercontinental Champem więc nie moge stracić tej błyskotki.

Shelton: Wyluzuj, nigga. A IC może jeszcze zostaniesz, co? Jesteśmy młodzi i całe życie przed nami, co źle mówie?

Mvp: Masz racje. Chodźmy i obrońmy te pasy.

Shelton(przybijają żółwika): I to lubie.

Mvp: Jesteśmy lepsi niż oni!

World Tag Team Championship.

Most Valuable Tag Team© vs Brian Kendrick & Paul London

Końcówka: Kendrick robi hurricanrane na Sheltonie, potem moonsault i pin 1...2..kick out. Obaj wstają i obaj powalają się jednocześnie wykonanymi superkickami! Pierwszy wstaje Benjamin podnosi przeciwnika i chce zaapkikować mu T-Bone Suplex, Kendrick jednak kontruje w cyclone ddt. Potem zmienia się z Londonem. Ten przewraca wstającego Murzyna diving crossbody, potem wstaje z nim i robi inverted atomic drop. Pin 1..2..kick out. Shelton wyrywa się przeciwnikowi i rozpaczliwie rzuca w kierunku narożnika. Tam już czekam Mvp. Montel wchodzi na ring, players boot powala Londona, potem wrzuca Kendricka na ring i wykonuje belly to belly suplex. Ballin' elbow na Londonie potem zmiana z Sheltonem który z top rope wykonuje 450 splash i pinuje 1..2..3! Mistrzowie bronią tytuł! MVTT świętuje zwycięstwo i prezentuje swoje pasy publice.

Winners: MVTT

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

2

• estevez

1

• nekrophage

1

• JPP

1

Top użytkownicy w tym temacie

Randy Orton & Evo-X ;] Wiedziałem, że po Armageddon to nastąpi... gala fajna, i żadnych zastrzeżeń nie mam ;]

Ta :D gala super :P Może byś na stało prowadził Raw i SD ?:P

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Jakbym miał czas :P Póki co daje rade ale nie wiem jak długo ;)
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

dobrze widzieć, jak ktoś kontynuuje moje założenia:) można powiedzieć, że ja stworzyłem to co się dzieje na Raw a Bigg to zgrabnie kontynuuje, wprowadzając też coś od siebie:) bardzo fajna gala, face'owe Raw musi być alternatywą dla heelowego SD, żeby było kolorowo:)

Bardzo dobry RAW świetnie że Most Valuable Tag Team zachowali pasy. 9,5/10.

104884689947889a3933a2d.jpg