Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PTW: Totalna Anihilacja na EXTREME!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

EXTREMALNY TYDZIEŃ Z PRIME TIME WRESTLING!

3 najświeższe gale PTW premierowo na kanale w przeciągu tygodnia?

YES PLEASE!

Już dziś o 21:00 Totalna Anihilacja, w środę o 22:00 Świąt Nie Będzie, a za tydzień w niedzielę wczorajsza gala Odrodzenie!

Oglądajcie i bawcie się dobrze!

(Feed generated with FetchRSS)

Przeczytaj na fanpage.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PTW

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• PTW

PTW 1 odpowiedź

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grins
      Dobra rozpocznijmy ten dzień od czegoś śmiesznego!  Triple H zapowiedział że wczorajszy wieczór był początkiem nowej ery która zmienia wszystko i że Backlash to będzie na prawdę wielkie wydarzenie w historii WWE  Szczerze? Już się boje co to będzie, jeśli on coś takiego pierdoli to musimy się przygotować na srogie gówno w jego wykonaniu, ja ogólnie próbowałem jakoś sobie tłumaczyć że ktoś tam go blokuje itd. ale po tym cały unreal widać jak bardzo spierdolone głowy tam pracują przy tych storylin
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Nie jestem zadowolony z wyniku męskiego RR Reszta gali ok,ale bez rewelacji Serio musieli go jako zwycięzce dawac? Nie było nikogo innego? No ale to araby kase dawały więc.... Zwycięsca RR żenua
    • Mr_Hardy
      This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się WWW.CAGEMATCH.NET Internet Wrestling Database    
    • Mr_Hardy
      _--_    
    • Maxiu
      -Bron skasowany przez kolejnego zamaskowanego typa. Myślałem, że może jakiś top3 rekordu eliminacji mu rzucą, albo chociaż zostanie do final4. -Oba mocno rozpisany, by zostać wyrzuconym przez Lesnara ot tak. -Lesnar wylatuje jak jobber w trakcie yeetowania (botch?). -Rusev znowu szoruje po dnie. -Brak niespodzianek (AJ, Paige, Jericho). -Zwycięzcy przewidywalni. -Wciąż brakuje mi tych wejść legend. Jeden slot można by poświęcić chociaż. -Fajnie, że Ruca do final3 została. Końcowe e
  • Dodaj nową pozycję...