Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 11 12 2007

Undertaker_4don

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW 11 12 2007

Na ringu jest Mick Foley

Mick – Shane McMahon vs Mick Foley na Armagedon wiemy to wszyscy ale jaka będzie stypulacja tego meczu co Shane? Czy odważysz się grać ze mną w moją grę? Czy może wybierzesz jaką denną i mało Hardcoową stypulację wiem, że dzisiaj dokonasz wyboru mam nadzieję, że dobrego. Jeszcze jedno Shane zmienię się dla ciebie przyrzekam.

Tommy Dreamer / Boogeyman vs Kenny Dykstra

Końcówka: Kenny wsadza Tommego na narożnik próba Supersuplexu ale Tommy kontruje i zrzuca Dykstre i atakuje Dropkickiem. Tommy pcha go na lin i Clothesline pin 1..2...Kick out Dreamer wbija Kennego w narożnik Stinger Splash ale Kenny ucieka, a Tommy wpada w narożnik. Dykstra brawluje w narożniku i wykonuje DDT jeszcze Body slam i wchodzi na narożnik Guillotine Leg Drop ale Boogey ściąga Tommego Dykstra pada na ring Tommy wykonuje Dreamer DDT pin 1..2...3

Zwycięstwo: Tommy Dreamer

Backstage: Holly spotyka Shane. Devil łapie Shane za koszulę

Holly – Gdzie mój przeciwnik na Armagedon?

Shane – Ja to nie walczysz na Armagedon

Holly – Co?

Shane –Ale oczywiście da się coś zrobić żebyś mógł walczć

Holly rzuca Shanem który wpada na automat z wodą i odchodzi.

Shane – Co mu jest?

First Blood Match

CM Punk vs Elijah Burke / Mark Henry

Końcówka: Punk powala Elijaha CrossBody i zagląda pod ring wyciąga dwa krzesła i wrzuca je na ring jedno wmontowuje w narożnik, a drugie zostawia na ziemi. Podnosi Elijaha Irish wip ale ten kontruje Punk wpada w narożnik z krzesłem Elijah skanduje finishera i Elijah Express pin ale sędzia przypomina mu, że to first blood match Elijah podnosi krzesło i czeka aż Punk wstanie. Punk podnosi się i sprzedaje Enziguri w krzesło które uderza Elijaha w głowę Punk podnosi Burka kładzie krzesło na ziemię i Pepsi Plunge, Elijah wpada głową w krzesło i zaczyna krwawić

Zwycięzca: CM Punk

Na ring wbiega Mark Henry powala Punk i zaczyna go okładać wykonuje Body Slam i odbija się od lin Splash Elijah wstaje i Elijah Experence gaśnie światło kiedy się zapala na ringu widzimy ECW Champa Hollego Devila zaczyna atakować Elijaha i Marka wyrzuca Elijaha za ring wbija się w Marka i podnosi go na rękach nad głowę i Body Press Drop biegnie po Elijaha i Holly Bomb na stół komentatorski bierze mikrofon i podchodzi po Punka

Holly – CM Punk vs Holly Devil ECW Championship Ladder Match na Armagedon.

Mark i Elijah z krzesłami w rękach wbiegają na ring i od tyłu atakują Devila, CM Punk zaczyna bronić Hollego sprzedaje Markowi Low Blow i wyrzuca go za ring Elijah chciał zrobić Elijah Experience ale Punk podniósł go i GTS patrzy na Hollego i pomaga mu wstać podają sobie dłonie i opuszczają ring

Shane McMahon vs Finlay

Końcówka: Shane zakłada Boston Crab ale Finlay chwyta się lin. Shane uderza Finlaya w plecy i Back Drop odbija się od lin Leg Drop pin 1..2.Kick out Finlay wstaje i biegnie do narożnika chwyta Shillelagh ale sędzia go upomina. Shane nie trafia Dropkickiem, a Finlay pracuje w narożniku na Shanem pcha go na liny i Hip Toss Finlay wchodzi na drugą linę i atak kolanem pin 1..2..Kick put Shane wstaje chwytając się sędziego Finlay robi Clothesline ale Shane rzuca na niego sędziego który zostaje znokautowany. Shane chwyta Shillelagh i okłada nią Finlaya wchodz na narożnik Leap of Faint zaczyna tańcować ale na ring wbiega Mankind chwyta Shane i Double Arm DDT i Mandible Claw Shane nie może wytrzymać Mankind widzi, że sędzia wstaje i ucieka z ringu Finlay robi Celtic Cross pin 1..2...3

Zwycięzca: Finlay

Mick wbiega na ring rozkłada stół i wysypuje na niego pinezki kładzie na nim Shane kieruje się na narożnik i Cactus Elbow, Shane jest cały we krwi ale Mankind wrzuca go w narożnik i przynosi Kij owinięty drutem kolczastym i kosz na śmieci wkłada go Shanowi na głowę i uderza go kijem do paru uderzeniach zdejmuje kosz i okłada Shane samym kijem na ring wbiegają ochroniarze odciągają Mankinda ten zadowolony schodzi z ring

Koniec ECW

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Undertaker_4don

2

• estevez

1

• Biggmac

1

• JPP

1

Top użytkownicy w tym temacie

Gala generalni gites tylko co się dzieje z tym Devilem...? Podaje ręke Punkowi? Co on face turn ma przejść :P A może Punk zostanie heelem? :D
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

musisz sie zdecydowac czy jest Mick Foley czy Mankind:) domyślam się że to nadal Mick Foley a Ty sie poprostu pomyliłeś:)

Gala świetna :] mam nadzieje , że to "powrót" Mankind'a :)

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Jeszcze jedno Shane zmienię się dla ciebie przyrzekam.

Mike po prostu chce dać Shaneowi w kość bo jest "bardzo wkurzony" :D I jako Mankind może lepiej wypaść w meczu na Armagedon ale to tylko zmiana na pewien czas nie wiem czy tylko na PPV czy na jeszcze jedną lub dwie gale.

Co do Devila i Punka zobaczycie co się stanie musicie być cierpliwi